Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 000
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Мерси.Аз страхливо сложих половин чаена лъжичка,във водата с прополис,която дадох сутринта.Ще Капя и в нослето през деня.Дано се разминем по-леко.

# 121
  • вече Пловдив
На опаковката би трябвало да пише как се пие сребърната вода. По принцип давам 1 супена лъжица сутрин и вечер, когато е много болна.
Честита Коледа! Много здраве и късмет на всички деца и родители в темата! Hug  bouquet

# 122
  • shumen
Аз я давам така както пише на опаковката.
Ние сутринта излезнахме,но много духаше и се прибрахме бързо.Дано само за малкото време,което го изкарах не съжалявам после.

# 123
  • Mediterraneo
Има сериозен, среден, остър отит....и май повечето протичат без температура.

Само да вметна, че отитът не е серИозен, а серозен  Peace

# 124
  • София
Честита Коледа! Пожелавам на всички най-вече здраве, много любов, усмивки и късмет  Simple Smile

Таня е точно уж със серозен отит в момента и вдигна някаква много лека Т само един ден, която отдавам повече на цялата нощ зверски рев и никакво спане, отколкото на отита, а гърлото не беше зачервено изобщо при прегледа. А иначе казвам "уж" защото все повече хора около мен карат някакъв вирус, който е и с болки в ушите, та вече започвам да се чудя дали наистина не е било вирус, а не от задната хрема. Още повече, че последните 1-2 дни бая взе да кашля и очевидно няма да се размине само с ушите работата

# 125
И моята направи серозен отит без Т, определено си беше от задната хрема - всичко си течеше навътре, носът си беше абсолютно чист и сух  ooooh! АБ обаче не помня да е пила за това, само капки май  Rolling Eyes

От вчера и тя е  болна - сополи на кило, кашлица.... Засега добре, че е влажна, дано не стане суха, че тогавяа е страшно при нас, надявам се да се разминем леко  Praynig
Светле, дано минава леко  Hug

# 126
От вчера на обед моето се съдра да кашля-мокро, от задния сопол, пак го е завъдил..беше се оправил...дъхът от устата се завърна Tired
Сега пък го боляло и езичето Crazy гледах из устата, нищо не видях, гърлото не е червено , поне доколкото аз видях де...Носът запушен, диша през уста, напред нищо не тече, назад сто на сто има гадост...Това е картинката, която се повтаря постоянно при нас - едно и също, едно и също...

Януари го водя на УНГ Peace

Ами весели празници, много здраве желая аз на всички от сърце!!!!!

# 127
  • shumen
Да оздравяват всички болни.
Ние сме добре вече.Няма хрема и не кашля вече много.Само сутрин като стане или ако се затича тогава се разкашля.АБ пихме до вчера за бактерията в носа и мисля след празниците да пуснем пак секрет да видим дали сме е изчистили.Искам да питам дали някоя мама знае има ли работеща лаборатория на 2 или 3.01.в Шумен?

# 128
Ами весели празници, много здраве желая аз на всички от сърце!!!!!

Благодаря, дано  Praynig
И при нас картинката е идентична  Crazy
Дано се разминете безпроблемно и лесно  Hug

# 129
Рали, благодаря...дано. Да не казвам голяма дума, ама все дотам я докарваме, по-сериозно не става, дано и този път е така. Ама още десетина дни ще се влачи в това състояние Tired Писна ми..
Давам Цинабсин, пием чай, духаме нослето и това е.

Рали, оправи ли се при вас проблема с WC-то? Дано да е минало де..

# 130
Да, оправи се, само два дни беше, явно наистина е имало по-твърдо ако, ако пак се появи, веднага се изстрелваме до док.
Благодаря, че питаш  Hug

# 131
Радвам се..

Аз подскачам като ужилена всеки път, когато малкия ми каже, че нещо ново го боли..като опъната струна съм Mr. Green

# 132
Сега се чудя дали не сбърках като не капах АБ капки в ушите. Не ги капах, че нали има АБ през устата за отита. Казва, че не го боли ухото, но той май има висок праг на болка, защото и двете уши бяха много червени и гърлото червено, а той се оплака, че го боли само едното ухо и нищо друго. Дали да не го натисна за АБ капки в ушите, все пак? Няма как да разбера какво се случва с ушите.
Гласът му си продължава да гъгне, няма секрет от носа, но си е запушен. Дали да не капя от АБ капки и в носа?

# 133
Няма ли възможност да го заведеш някъде да му погледнат ушетата..може и при педиатър, ако няма свободен УНГ лекар?
Да се види дали са червени поне...ако не са, може би няма нужда от капки, оралния АБ ще оправи нещата..

Последна редакция: пт, 26 дек 2014, 11:13 от teta75

# 134
  • Mediterraneo
Малката от вчера е с такъв сопол, че се чудя накъде е тръгнала и как ще приключат нещата... Отделно от това прави и някакъв цистит...

Общи условия

Активация на акаунт