Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 041
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • shumen
moonlighт 80,бързо оздравяване.
Нимфичка,оправяйте се и Вие.
Цветна палитра,дано са ни здрави децата и да си ходят на ясла и градина по дълго.
Ние ходихме на контролен на УНГ и вече сме добре.Гърлото не е червено,в носа няма секрети,ушите са добре.Изписа му Шуслерова сол 3 и 8 са профилактика и каза да му давам Витамин С,че сега има много болни.При нас днеска са били 4 дечица само от 15,че другите са болни.
Будико,моето дете е още малко и много реве като му вземат кръв.Не знам дали като порастне малко ще отмине този страх,но ме съмнява.

# 571
Аз реших да си го оставям вкъщи утре.И за града е обявена грипна ваканция за училищата от утре, градини и ясли работят при засилен контрол. Ама не ми се рискува и това е Crossing Arms  Сега съм вкъщи и мога да го гледам поне.
Иначе и той е с подути лимфни възли от ноември насам, ама не са му пускани изследвания newsm78 Уж било нормално при малките деца.

# 572
  • Куциндрел
Да дам отчет за Силвиана от вчера от прегледа при УНГ. Flutter
Секретите били намалели, ще слагаме още 3 дена АБ капки в носа и след това 2 месеца ще пръскаме Фликсоназе. До колкото четох е кортикостероид. Rolling Eyes
Днес сме при педиатърката, че все още покашля. newsm78

# 573
Цеца, ако проблемът с хремата е на алерг. основа, много добре ще ви подейства Фликсоназе-то. Ние сме ползвали Назонекс, което е идентично, и съм много доволна  Peace
Муунлайт, как е мъничка днес?

# 574
И при нас добре беше подействал Флексоназе  Peace

# 575
Влизам с едно питане, тъй като тук има доста мами, ползващи инхалатори за дечицата. Купихме преди време, за да има вкъщи ако се наложи, тъй като дъщеря ми често прави гнойни ангини, които започват с хрема, в повечето случаи задна. Тя е на 3 години и за момента УНГ-тата, при които съм я водила, нищо категорично не казват, предвид възрастта й. Сега е с много обилна хрема - тече и на пред и на зад, защото кашля влажно и отхрачващо. Преди дни беше с гной по сливиците, която успях да махна с обтриване. Може ли да правя инхалации с физ. разтвор за отпушване на носа? Страх ме е, да не премине нещо, което е в горните дихателни пътища, на долу към гърдите. ЛЛ каза, че може, но все пак нямам никакъв опит с инхалациите и честно казано малко се съмнявам дали няма да й навредя.

# 576
Здравейте
Аз идвам с малко глупав въпрос...Мога ли да давам вит.С на таблетки,онези,които пием ние?Или все още е за ампули  newsm78
Детето ми е на 3г. и 7 м.

# 577
Iani 87 ,ако може да ги глътне стават .
Данаека ,каква доза ви изписа от ШС 3 и 8

# 578

По скоро ще го сдъвче или смуче малко...не съм го пробвала,но пречи ли нещо,знам ли....

# 579

По скоро ще го сдъвче или смуче малко...не съм го пробвала,но пречи ли нещо,знам ли....
Непречи ,но примерно моето ги плюе понеже не може да ги глътне ,а не са приятни на вкус за да ги смуче или дъвче .Но то деца различни пробвай .

# 580
  • в огледалото на живота
Здравейте
Аз идвам с малко глупав въпрос...Мога ли да давам вит.С на таблетки,онези,които пием ние?Или все още е за ампули  newsm78
Детето ми е на 3г. и 7 м.
Опитай с дъвчащите,за деца са:

Или пък като течна формула:

# 581
Да попитам и тук, нищо че сме по- големички- на 8 г., кой сироп е подходящ за суха и влажна кашлица? Нито е лаеща ларингитна, нито чувам да се отделя храчка, просто покашля?

# 582
  • в огледалото на живота
Да попитам и тук, нищо че сме по- големички- на 8 г., кой сироп е подходящ за суха и влажна кашлица? Нито е лаеща ларингитна, нито чувам да се отделя храчка, просто покашля?
Така е малко трудно да дадеш съвет,но предполагам сте минали преглед при  педиатър.Няма суха и влажна,различни са и двата вида кашлица.
Иначе от тези съм доволна за отхрачване,при къртеща се вече такава:
Скрит текст:

Евентуално при кашлица с неопределен произход и продуктивност този:
Скрит текст:

# 583
  • shumen
ГД3,изписа ни ги от ШС 3-4 по 1 табл.,а ШС8 да разтварям 4 табл.във физиологичен разтвор и по 2 капки от сместа пак 4 пъти на ден.Аз обаче няма как да слагам толкова пъти,защото ходи на ясла и затова още се чудя да ги почвам ли,да не ги ли почвам.
Тета,Муунлайт,как са децата днес?
Рая-Никол,аз съм доволна от Хустагил за влажна кашлица.Малкия с него този път се оправи за 3 дни.
Яни,аз съм давала от този Ликуид Витамин С и съм доволна.Сега обаче не можах да го намеря в аптеките и взех един обикновен пак на сироп.

# 584
Вит С аз лично давам на Форсивит,намират се и по 100мг,плодови са и много вкусни,в момента сме на Ягодка!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт