Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 008
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, като ви чета и имам чувството, че живея на друга планета.... Rolling Eyes
Съчвуствам ви много при това за неволите около грипа.
А, в София има ли много болни, някой знае ли? newsm78 Аз не мога да се оттърва от някаква зверска хрема 2 седмици, започвам трета. В аптеката ми дадоха Алергозан и Гентамицин на ампули да ги смеся и да си капя. Е, видях подобрение Peace
Но, не знам аз какво карам, като ви чета грипа е с Т. Моля се и се кръстя с две ръце да не ни идва, че след две поредни боледувания така ще ни свали....охх, не ми се мисли Tired

# 631
  • Куциндрел
Тета, желая ви бързо възстановяване.

На моят хубостник носа му не е спрял да тече, но още не сме почнали с препарат. Днес последно слагаме АБ капсула и от утре.
Имам въпрос за Изопринозина/Изорекса: колко често може да се дава? Детето го пи около Коледа, изпи 1 шише Изорекс, има още едно тук и се чудя дали да не започна да му го давам другата седмица?

# 632
Дано наистина някой от вас не разчита, че препарати, подобни на изопринозин повишават имунитета  Confused

Хъш, дано не ви стигне  Hug

# 633
Мерси, Рали Hug

И аз щях да кажа Рали, за Изопринозина на Сесето. Ама знам ли, нали лекари го дават Thinking
Давала съм само един път цяло шише след болницата....От тогава не си и помислям за него. Много тежка категория е Peace
Цеце пробвай с витамини, ако искаш Peace И пробиотици.

# 634
Бързо да оздравяват децата Hug
Като ви чета направо ми настръхва косата. Дано ни подмине всичкото това чудо.
Два пъти до сега моя е пил Изопринозин. В две различни години. Единят път след варицелата. И
И двата пъти в следващите 6 месеца не ми се е разболявал.
Но съседче се разболя есента 5 дни след като беше го пило.

# 635
Изопринозин сме пили веднъж по време на вирусна инфекция...

Благодаря, момичета, за подкрепата.. Hug

# 636
Хоуп, и аз съм на тръни да ти кажа.
Сега ли започва, пика не е достигнал явно....Потрисам се, казвам ти.
Тази седмица го спрях, заради ларингитната кашлица, ама се пооправи. Не знам дали да го пускам другата седмица въобще на градина Thinking А, в групата нямат много болни. Стандартно липсват 4-5 деца. Значи още не го дотресло някое....

ТетаHug

# 637
  • Варна
Сега започва, доколкото знам само в Бургас са обявили епидемия, в останалите градове тепърва ще става по-зле.

# 638
Сега като ви прочетох и се замислих,моите хора дали грипа караха или вирус,малката имаше и болки в ухото,но всичкото чудо за 2 дена,таткото червено гърло,сега кашля малко,а малката вече е пред оправяне от задния ринит!Май ще я оставя и другата седмица вкъщи,дано мине грипната вълна!  Hug

# 639
ох, пак много болнички и темичката се изписва бързо.
ние пак с отит, аман вече  ooooh! днес бяхме при унг, питам дали трябва да я вадим тази трета сливица, а тя ми казва "какво да вадим, тя е първа степен".
педи пък ни изписа имунотрофина, каза да си го давам наравно с лечението за отита. в темичката някой беше споменал за този препарат, моля ако има някой с пресни впечатления, да каже видял ли е е ефект от него, че и цената му е  Crazy

# 640
Сега като ви прочетох и се замислих,моите хора дали грипа караха или вирус,малката имаше и болки в ухото,но всичкото чудо за 2 дена,таткото червено гърло,сега кашля малко,а малката вече е пред оправяне от задния ринит!Май ще я оставя и другата седмица вкъщи,дано мине грипната вълна!  Hug

А, щом се чудиш, не е било грип Mr. Green
Ако беше грип, щеше да ви отвее направо..грип за два дена не минава, 4-5 поне държи. Било е по-малкото зло Grinning

Оф, Силве, и вашите неволи край нямат.. Tired

# 641
Ами нали уж грипа бил с болки в ушите,а и докторката ни каза,че имало доста с такива симптоми,пък нали минахме на хомеопатия,може пък да сме го овладяли бързо,уф знам ли,то около нас всички са болни,започват с висока Т,от там където ги удари,сестра ми е с бронхит,зет ми само Т и сополи,абе ужас,утре искам до Мола да ходя набързо с малката,отсега го мисля!Всички да оздравяват!Голямо гуш от нас! Hug

# 642
  • София
Ох не знам какво да правя, малката трети ден ми вдига над 38, като днес през деня държи постоянно 37,5, цял ден не дадох нищо против температурата, чак сега след баня защото се вдигна. Педиатърката каза ако и днес вдигне над 38  да започвам Клацид- като на брат й, който вече втори ден го пие( той е болен от събота). Хубаво ама цял ден малката. С 37,5 и чак вечерта вдигна сега, про това положение вие на мое място бихте ли започнали антибиотика утре? И да споделя, че им избиха афти в устите, на синът ми е афтище грамадно на бузата отвътре..сополите понамаляха, но кашлицата..

# 643
Как кашля?Какво даваш?Заведи я утре да я чуят.Тук 3дни температура я смятат за нормална при вирус.

# 644
  • София
Кашля влажно, от сополите- като се по събере секрет и шмръкне и се закашля. На нея давам имуностимулатор, витамин ц, цинабсин,зиртек, в носа- прочиствам с африн и капя коларгол и за температура редувам нурофен и панадол. Иначе яде, не отказва храна отделно и я кърмя и вода пие.

Общи условия

Активация на акаунт