Звездни компромати -226 част

• 73 955
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
# 556
А, последната снимка не е Вергара ,а пак Марая Rolling Eyes

# 557
Грешка  Mr. Green , оправих линка.

# 558
  • Бургас
Честито на София и Джо. Много хубава двойка са.

# 559
В кое предаване на Нова са казали за Мария, при Гала ли?

# 560
Съвсем скоро гледах концерт на Бионсе, направи ми впечатление аксесоара на главата й или шапката Simple Smile Помислих си колко ли време ще отнеме на родните ни "звезди" да я изкопират и ето идеята е открадната, макар и леко изменена.  Peace

Бионсе
Скрит текст:
Ветрилото на Мария
Скрит текст:

Не ми се отваря снимката на Бионсе.

# 561
  • София
Седмицата преди Коледа видях един мъж - 100% Манганиело, даже опитах да го снимам, но не ми се получи  Tired Tired Tired Беше немскоговорящ и не спрях да го гледам, много приличаше Crazy

Никак не харесвам София Вергара, но си отиват много като двойка.
Като гледам сте се развълнували за сватбата на Мария и Гущеров - не, няма ограничение за кумуването. Всеки си прави свободни интерпретации, има го написано във всеки църковен календар, както и в Интернет Peace

# 562
В кое предаване на Нова са казали за Мария, при Гала ли?
В Здравей България при прегледа на печата.

# 563
Благодаря   bouquet
На мнение съм, че за милиони няма закони, та ще се венчаят в Александър Невски   Crossing Arms

# 564
Мария още при първия си брак искаше да се венчае в Александър Невски. При Венета го каза. Може би ѝ е мечта, нещо като да се вози на метро.

# 565
Венета от Велинград

Всяка година си казвам, че на 30.12 ще я карам по- кротко за да имам сили за Нова година и всяка година се почваме от обяд!!! Наздраве ей така го разбирам живота!!

Венета Райкова Даа така се живее 100 години!! След малко имам час за масаж, после басейнче и довечера пак на маса!!

hahaha hahaha

А ето я и Николета. Пожелава ни добро утро от Мавриций   Laughing Май някой беше предположил, че ще бъде там  Mr. Green
http://instagram.com/p/xOZJIaP62U/?modal=true

# 566
Да и имам мечтите на опитващата се да е лъскава, но все пак парцалеса. Whistling

# 567
Може да се надява, че там е най-близо до Бога, той ще ѝ прости всички грехове и ще благослови брака ѝ за вечни времена... Всеки човек би си мечтал за подобно нещо, но нормалните няма да вярват, че отивайки точно в Ал.Невски, тази мечта наистина ще се сбъдне, Господ лично ще ги благослови и лично ще присъства на сватбата им. Rolling Eyes

# 568
  • русе
сега като свърши вип брадъра ,какво ще правят венета и ники кънчев Thinking

# 569
Голяма смешка е тази Мария. Една от най-неприятните ми Бг-звезди изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт