Звездни компромати -226 част

• 73 995
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Съвсем скоро гледах концерт на Бионсе, направи ми впечатление аксесоара на главата й или шапката Simple Smile Помислих си колко ли време ще отнеме на родните ни "звезди" да я изкопират и ето идеята е открадната, макар и леко изменена.  Peace

Бионсе
Скрит текст:
Ветрилото на Мария
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 00:07 от Ellinor*

# 541
Сега по Нова даваха, че Синодът забранил Марето и Християн да се женият в Александър Невски  Mr. Green Изключения се правили, но за тях нямало да направят. А тя вече го е написала в поканите... Колко тъжно  Mr. Green

# 542
  • София
Каква ѝ е драмата на Мария? Че иска да се жени в Александър Невски ли? А защо точно там?

# 543
Каква ѝ е драмата на Мария? Че иска да се жени в Александър Невски ли? А защо точно там?

Малката дама в големия храм. Само той е достоен за нея.

# 544
Тя иска там, ама не й дават, а жената вече е разпратила поканите, в които пише, че там ще бъде там сватбата  Mr. Green За нейно нещастие обаче няма да й се получи.

# 545
  • Пловдив

Mr. Green  точно...ама пак завиждаме,начи!Колко сме лошииии!Но сега не го мисля и Хррриси-то...как ще угоди на наш Мара,а  Thinking Колко ли тръшкане и рев е имало.

# 546
  • София
Е с какъв акъл го е написала в поканите, че ги и разпратила, след като няма потвърждение от църквата? Или тя се мисли за голямата работа?  ooooh! Много на сериозно са се взели някой хора.
Наскоро гледах интервю с Райна Кабаиванска. Ето това е класа и стил, тя ги излъчва без да говори даже  Peace

# 547

Mr. Green  точно...ама пак завиждаме,начи!Колко сме лошииии!Но сега не го мисля и Хррриси-то...как ще угоди на наш Мара,а  Thinking Колко ли тръшкане и рев е имало.
Просто е решила, че за Хриси няма невъзможни неща. Предполагам са предложили сума с благотворителна цел, но от църквата са им отказали, т.е. или им се е сторила малка сумата, или са решили да спазят наистина правилата....второто ми е странно, но достойно за похвала.
Мария ми прилича на човек постигащ целите си, има време до сватбата, ще видим къде ще е църковния брак Sunglasses. Кога точно е датата на сватбата на Мария?
Ирина и Иван сключиха ли брак, или всичко беше ПР, или намек от Ирина към Иван Wink

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 08:33 от aniram*

# 548
Е с какъв акъл го е написала в поканите, че ги и разпратила, след като няма потвърждение от църквата? Или тя се мисли за голямата работа?  ooooh! Много на сериозно са се взели някой хора.
Наскоро гледах интервю с Райна Кабаиванска. Ето това е класа и стил, тя ги излъчва без да говори даже  Peace
Ето видео от предаването на Николета, където четат поканата. Ясно си пише час на венчавката и че ще е извършена в Александър Невски.

Ето и новината от днес

Ето и цялата статия]

# 549
Според мен се търси шум около събитието.Като не става в кадералния храм,на една крачка е "Света София",тъй че какво пише в поканите-все тая.

# 550
  • До морето
На предната сватба на Мария май пак имаше драма с църквата. Бяха писали една в поканите, пък се венчаха в друга. И кумовете бяха сменили в последния момент,  имаше нещо такова.

# 551
Струва ми се , че не може два пъти да се венчаеш в църква, защото няма такова нещо като "развод" за църквата. Освен това имаше нещо за роднинската връзка между младоженците и кумовете newsm78.

# 552
  • Пловдив
Може да се разведеш с позволение на владиката. Иска се специално разрешение и вече го дават. Все пак сме в 21 век.

# 553
Много дразнещи са ми хихикащите. Такава е Евелина Павлова. Направо ме влудява като говори, толкова ужасно много ме дразни гласа и.
Охх, много ме дразни и мен Евелина Павлова  Stop

# 554
 Вобще не вярвам да не им се получи в Ал.Невски. Все пак това е църква, църквите, особено свещенниците, не се славят с неподкупност. За Хриси парите не са проблем, трябва да им се получи.

Общи условия

Активация на акаунт