Зимна феерия настана, АПРИЛЧЕ танцува в корема на мама - тема 9

• 30 943
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
Мария92 в сайта на НОИ също може да видиш какво става с болничния, ако имаш ПИК код. Там пише кога е подаден, за какво е, дали е обработен и кога е платен.
Vaseto29 мерси за инфото.
Момичета и аз мислех да ида до H&M, но след Коледа - дано не е изкупено всичко Grinning
 Maya*the*Bee - аз съм за ходене на диско, но само ако ти се танцува наистина. Снощи бях в клуб и не ми се танцуваше много, явно вече по-рано ми се доспива и нямам такъв дух. А най-лошото е, че в момента не се спазва забраната за пушене и всички запалиха цигари още преди 12. Обаче според мен нищо не пречи да отидеш и да видиш дали ще се изкефиш Simple Smile

# 91
  • София
Maya*the*Bee аз ходих в Ялта преди 2 седмици, не бих повторила, много шумна музика, много студено, хората се напиват и започват да залитат, притеснявах се през цялото време да не ме бутне някой, скука без да можеш да си пийнеш, едвам издържах до 00:00

Я ме подсете този ПИК как и къде се вадеше  newsm78 ( извинявам се за повтарянето но много теми минаха  Laughing

# 92
Отиваш в ной и искаш пик срещу лична карта ти дават,на мен ми отне 5 мин Simple Smile

# 93
В София се вади в сграда на Ал.Стамболийски на 1-я етаж в една стая - наистина става за 5 мин, пък е много полезен. Съветвам всички да си вземат  Laughing

# 94
И аз обмислях варианта вече за ПИК код, някой ми бе казал, че се бавят болничните, ама чак пък толкова.Сега по празниците нали почиват, та кога ще го взема нямам идея.
Maya*the*Bee аз преди месец горе-долу ходих на дискотека и се позабавлявах в рамките на нормалното, но както Мацето е написала по такива места има доста пияни и аз като нея най много се притеснявах някой да не се бутне в мен или при влизане/излизане от дискотеката да не ме ударят по погрешка в корема, но слава Богу всичко мина Ок.
Клеопатра 10 извинявай, но и мен ме изби на смях това с косата.

# 95
  • Враца
Мен ме притеснява факта, че дискотеката е в друг град и няма да мога да си тръгна когато поискам, което означава да осъмна там по всяка вероятност  #Crazy. Далеч съм от мисълта, че ще навредя на бебето, но аз няма да се чувствам добре най-вероятно, особено в ранните часове на нощта. Благодаря за отговорите  bowuu

# 96
И аз обмислях варианта вече за ПИК код, някой ми бе казал, че се бавят болничните, ама чак пък толкова.Сега по празниците нали почиват, та кога ще го взема нямам идея.
ПИК кода за мен си е просто задължителен. На мен пък за 3 години никога не са ми забавяли плащане от НОИ, дори по празници изплащат по-рано.  Peace Когато всички документи са представени навреме и паричките идват навреме.  Peace
Аз на дискотека не съм ходила от мноооого години, но и нямам желание вече, чувствам се не на място там.  Peace

# 97
При предишната бременност си извадих ПИК код, и ми беше много полезен. Сега умирам от яд, че не мога да го намеря. А си имам специална програмка за съхранение на credentials, обикновено пазя важните пароли... За съжаление, понякога в Нои чакат много хора, и никой не отстъпва на бременни...а ще трябва да се ходи..

# 98
И на мен ми е много полезен ПИК кода Peace. Извадих го когато почнаха болничните с предишната бременност (преди това никога не си бях взимала болничен) и все още си го ползвам. Даже съм го научила наизуст Crazy хахах. Де да можех и по важни неща да помня така, както помня разни ненужни цифри Whistling.

И понеже не получих отговор пак да питам Mr. Green. Когато температурата не пада, колко често можем да взимаме парацетамол? Или колко най-много на ден Thinking? Аз успях някак да сваля Т вчера, но чак късно през нощта и мисля че падна сама, не от хапчетата. Сега пак на там отиват нещата, а не мога да се отпускам, че съм сама с детето Tired

# 99
  • София
amy_lee на 6 часа можеш да пиеш  Peace колко ти се качи?

# 100
До 39.2, но мен не ме притеснява толкова самата температура, а това че не се повлиява. Вчера пих в 16:30 и после към 22ч и въпреки това продължи да се покачва по малко. В 3ч през нощта ставах и беше паднала на 38.5, но ми се вижда много време след последния парацетамол, за това не съм сигурна че той е помогнал.

# 101
  • София
За сваляне на температурата вкарвайте в действие и изпитания бабешки метод чорапи с оцет Peace

# 102
welinity това с кръвното не е шега работа, на мен ми се вижда високичко, обърни му внимание. Отиди на лекар и ако трябва да ти изпише лекарства да го поддържаш в норма да не ти направи беля. Аз също седя на тръни заради него но към момента ми е добре днес на ЖК ми го измериха 110/60.

Мария92 много е времето от октомври, не е лошо наистина както каза megimagi да погледнеш коя банкова сметка си дала на работодателя за болничния.Аз също съм от октомври, всичко ми е изплатено, включително и последния който е до 24.12. Пик може да си вземеш в понеделник, нали е работен ден  newsm78

amy_lee на мен личния ми беше казал 3х1 пробвала съм го няколко пъти за по 3 или 5 дена в зависимост колко съм болна - аз така се лекувам, че без лекарства не ми се получава.

Накрая да се отчета с днешното ЖК не бях ходила от 14.11. Беба е наред още е с главата надолу и дано остане така  Praynig докито каза, че ако не се врътне до 34-та седмица ще си остане така, тежи 900г, колко е дълга не каза, но тя си върви малко по-дълга по принцип. Всичко и с мен е наред нямам диабет, високо кръвно и т.н да не ги говоря. Каза ми че магнарота трябва да го пия 3х1, аз го пия 2х1 и сега за да вляза в норма една седмица ще го пия 3х2 ooooh! Следващата ЖК ми се вижда много далече на 30.01 то тогава аз ще съм с единия крак в 8-мия.

# 103
  • София
amy_lee височка бре, давай оцети парацетмоли, до 2-3 дни трябва да е спаднала, то първите два дни е най-зле, ако е грип ще те държи или една седмица или 7 дни нали знаеш, завивай се изпотявай се  Hug

За кръвното имайте много на предвид с какъв апарат мерите, ако е с дигиталните, вяра никаква, изкарват не верни данни, леля ми за малко до спешното да стигне, със старите и изкараха нормално кръвно, и лекари са ми казвали същото. А Мерят кръвно и в аптеките, поне тази до нас.

Rafi_11 машала почти кило. По 5 седмици ти се събират между прегледи? аз на 3 седмици съм на ЖК. Док каза че и от следващия път и тонове ще мерим  newsm78

# 104
Благодаря за отговорите момичета  bouquet. Днес още не съм вдигнала дотолкова (за сега 38 поддържам) и се надявам да не става повече. А чорапки с оцет, както и на всички сгъвки слагам при висока Т, но и това рядко ми действа Crazy. Като цяло съм много странно животно - трудно вдигам Т, но като вдигна няма сваляне.

Утре е деня на голямото готвене Mr. Green. Кажете какво ще има на вашите трапези. Аз няма да съм от готвещите за празника, но събирам идеи ако нещо са пропуснали домашните да им напомня Laughing

Общи условия

Активация на акаунт