Малката е добре и аз вече също. Изкарах ужасен вирус, така не бях се разболявала от преди да забременея

Вече втора седмица откакто съм я отбила. Имаме нов режим, който ме устойва перфектно
На вечеря хапва добре, не търси мляко преди лягане, спи цяла нощ и става към 7 за мляко. Не съм спала без прекъсване откакто се е родила. Направо се чувствам друг човек. Освен това вече не ми пука какво ям, пия ли вода...друго си е само за себе си да отговаряш 
Сега се учим усилено да пишаме на гърнето. Иначе акаме само на гърне, но пишането понякога го уцелваме, понякога не. Решила съм да купувам седалка за тоалетната и вече там. Като и е по-интересно в тоалетната, може да почне и да си казва. Твърдо съм решена на ясла да тръгва без памперс. Сега април ще пускаме документи за класирането и септември дано сме на ясла.
Другата седмица почват рожденните дни при нас. Аз съм на 17-ти, баща й на 18-ти, майка ми на 19-ти и малката на 23-ти.
И ние сме на 18-ти на консултация, ще вземем направления за изследванията, още не знам дали ще сложим ваксината. Сякаш мисля да отложим за след рожденния ден, защото предстоят много събирания с хора, а не е хубаво веднага след ваксина. Ще вземе да лепне нещо и да се чудя какво да правя.
Поздрави от нас и весели рожденни дни
много се уплаших . Хапва си играе си иска само да я гушкам и държа търси някаква утеха ,дано от утре не ми вдига такава температура че направо не знам, друг симптом за вирус няма .Radeva-87 много се радвам за вас нека все така да сте . И аз започвам вече по усилено приучаване на гърне сутрин хващаме пишкане ,но през деня е трудно ,искам лятото да е без памперс .point_of_honour и аз мисля да пусна едно изследване за кръвна група само да не плаче много. Момичета ,да ви попитам как се промениха гърдите ви след кърменето ,мойте станаха ужасни сериозно нямат никакъв обем и кожата все едно е в повече ,не си го поставям като комплекс ,но все пак искам да им подобря състоянието чудя се да си взимам ли даколен
Можеш да пробваш с Даколен. Аз нямам познати, които са го ползвали и не мога да кажа за отзиви.
не че гоня срокове , и съм сигурна , че първо ще проходи после ще се научи да се изправя сама . Дали е нормално така
Иначе единственото място, където ми се появиха стрии са гърдите. То е ясно, че след бременността нищо няма да е същото вече
Племенницата ми проходи на година и половина и какво от това. Всяко нещо с времето си.
Да се включа и аз тука де
Мажа с Калгел и давам Нурофена и това е .Нощно време продължава да си търси АМ ,мрънка,неспокоен е и това безсъние вече ще ме умори тотално
Относно ДАКТОЛЕН ,чувала съм от познати,които са го пиели 3 месеца,че ефекта е нулев,и дори води до напълняване
. Аз не се притеснявам за бюста си-голям ми е и добре изглеждащ,не съм кърмила.
Иначе малкия продължавам да го водя за една ръчичка,стъпва уверено,но като го пусна и залита назад -страх го е още.Не лази.Проходилка нямаме,но имаме камионче,в който сяда да го бутам и едно слонче-пак така.Голям кеф му е на тях,а и самичък той си ги бута-вместо уолкър.На гърне един път го сложих,той орева блока и от тогава не съм.Има време. Приятен ден момичета