Мартенче закрачи вече, с мама ходят надалече!

• 50 706
  • 400
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета, Radeva-87 надявам се бързо да се оправите , на мен изобщо не ми харесва как някой лекари веднага изписват антибиотици ,то аз не съм пила от години, камол и на малката да давам ,опитай с течен аналгин и хомепатия малката беше така преди месец и това я оправи само висока температура вдигаше давах mercurius solubilis 9 ch на boiron и ferrum phosphoricum разтварят се по десетина във вода 20-30 мл. за 2-3 дни много помогнаха попитай за тях надявам се и на вас да ви помогнат . Marissa_  малката често се зачервява мажа я със судакрем и крем здраве ,но най помага ,като я оставя без памперс да си ходи голичка слагам на крачетата едни чорапки нагоре облечена и почти цял ден да изкарва така кожичката да диша е ще има пишкано тук там ,но важното е на детето да му мине . Пробвай за 2-3 дни и почти минава . Емили е добре бели прави постоя но рови из шкафовете яде всичко мярнало и  се пред очите й много ми е палава и енергична . Онзи ден за първи път я оставих за 2 два дни без мен не е мрънкала и са спали по цяла нощ с баща й гушнати  Heart Eyes Аз бях на практика и за първи път  ходих в рила и рилският манастир задължително ще водя малката лятото останах възхитена и очарована от това място . Хубав ден ,най накрая дават времето да е топло и слънчево ,време ни е вече да сме навън по цял ден.
р

# 301
Рали, много благодаря за инфото, аз давам също хомеопатия за температурата, но ще имам и тези предвид  Hug
Да ви кажа аз много се ядосах, идват и почивни дни и знаете какво е положението в дежурните кабинети... Грабнах малката и я заведох да й вземат кръв за кръвна картина и ЦРП. Сега излязоха резултатите и се консултирах с моя приятелка, лекар. Малката е с вирусна инфекция, която според показателите вече е минала своя пик, тоест би трябвало вече да оздравяваме. Днес температурата не е надвишавала 37,5. Антибиотик няма да давам, а и очевидно не е необходим. Карам си с хомеопатия и евентуално Панадол при нужда. Малко се поуспокоих. Поне знам вече какво се случва.
Възмутена съм от това лечение проба - грешка! Защо не пускат изследвания, ами е по-лесно да се джасне там някакъв АБ  ooooh!
Айде отивам и аз да се лекувам, че аз съм по-зле от малката и покрай нея нищо не пия и ще се скопосам...

Поздрави и весели празници   bouquet

# 302

Възмутена съм от това лечение проба - грешка! Защо не пускат изследвания, ами е по-лесно да се джасне там някакъв АБ  ooooh!

На мен ми е второ дете и все още се намира някой да ме подлъже да дам антибиотик.Ей страшни са!!!И таз каса нямаше източване/наточване.Все гледат до болница да се докарат нещата до клинична пътека и там колкото може да се изцуца. Shocked

# 303
Христос Возкрессе, момичета! Нека да сме здрави,и много щастливи. easter

# 304
Христос Воскресе Simple Smile Бъдете здрави, засмени и щастливи!

Времето е разкошно и вече два дни по цял ден сме навън. Вчера бяхме на село и се наигра едно хубаво. Гони кучето и котките, бра трева и събира пръчки и камъни. Голям кеф и аз си починах, добре е като не сме завряни вкъщи. Днес от 10ч. сме навън с колелото. Голям смях падна, игра с другите деца на площадката, в пясъка и явно ще купуваме и тротинетка. Едното момченце имаше и ни даде да я повозим. Много й хареса, едвам я свалихме. Дядо й днес има РД и ще ходим като се наспи да празнуваме. Бяхме до Джъмбо преди да се приберем и взехме летни шапки, че бая пече, даже със слънцезащитен крем я намазах, че то от зима направо лято стана. Усмихнат ден на всички и да пишете как сте.

# 305
Здравейте!
И ние вчера и днес бяхме цял ден навън...прекрасно време! Червеното ни дупе почти мина. Питах една лекарка какво да я правя и ми изписа да я мажа с едно като мастило/не мога да се сетя в момента как се казваше/ 2 дни и след това да мина на Тридерм.
Ходихме и ние до Джъмбо и голям купон падна-голяма радост, голям смях.
Не мога да я разбера напоследък болна ли е, не е ли...сутрин като стане се изкашля, като му се струва че идва от гърдите и се кърти, после цял ден нищо и няма само по някое време хърка от нослето, но не от хрема а нещо друго. Миналата седмица 2 пъти я водих на доктор-нищо и нямало. Дано е така...  Thinking

# 306
Краси почти всяка сутрин се изкашля 1-2 пъти , споделих с педиатърката , тя винаги я преглежда обстойно , а скоро ходихме и за ваксина , каза че нищо и няма , може да е от сух въздух или като цяло от въздуха . През деня няма проблем . Аз не се притеснявам

# 307
Аз малко нямам доверие на доктора...ще я водя и на друго място при първа възможност. И аз много много не се тревожа, но дойде ли момент за ваксина се панирам много, особено в сегашното и положение. От днес я слагам на инхалатора и дано помогне-и да не помогне няма да навреди  Rolling Eyes

# 308
Здравейте мами и от нас. За почивните дни пътувахме при свекърва ми. Самото пътуване беше повече от кошмарно. 400км, а Деница спа само по 30 мин и в двете посоки  Sad Пътвите два дни бяха също ужасни. Детето почти не спа, изпитваше стрес от всичко, защото й е непознато. Добре поне, че са в къща та имаше с какво да я разсея. После всичко се оправи с настроението, но режима ни съвсем се развали.
След два дни сме на консултация и ще поставят на Деница ваксината за "Шарките". Дано няма неприятни последствия след това.
Пожелавам на всички болни мами и бебчета бързо да оздравяват Simple Smile
Хубав ден Simple Smile

# 309
Здравейте и от мен ,ние прекарахме добре празниците ,малката спа през половината път до село и ние пътувахме към 300 км. Еми много си игра бързо свикна със всички даваше да я взимат и нашата събираше камъчета пръчки късаше цветя и ги носеше  в една кофичка  Heart Eyes Много се радваше на едни котета на по 1 месец говореше им не можехме да я отделим от тях . Единственото  кофти беше ,че свекървата ми се разболяваше и нищо не бе казала та още първият ден бе болна и следователно разболя и малката има ужасна кашлица соплки едва спи горкото искала и тя да бъде с нас да не бъде сама на Великден ,както и да  е сега се лекуваме наистина дано бързо да оздравяват всички мъници такова хубаво време е на вън ,ужасно да не можем да му се насладим.

# 310
Здравейте и от нас! И ние прекарахме празниците добре.Малкия хапна козунак и много му хареса. Събрахме се в събота с едни приятели, а малкия се наигра с децата.Аз да Ви кажа ваксини не съм правила от 2 месеца, а тази за дребната шарка незнам дали изобщо ще я правя. Още нямаме здравна застраховка и все стоя на тръни да не вземе детето да се разболее и да немога да го заведа на лекар.Иначе Алекс си е палав. Къса килима яде го,абе някакъв ужас.Ами това е от нас.Лека!

# 311
Ние си бяхме вкъщи по празниците , само вуйчо ми беше на гости , но сме къща близнак и по принцип сме много хора . Усещам някаква ревност у Краси , ако говоря с някой се почва едно мрънкане , да отиде при някой друг ... абсурд , ако някой си я вземе от ръцете ми и тя пак протяга ръце към мен . http://dinkakoleva.blogspot.com/2011/02/blog-post_9151.html Ето една статия за привързаността

# 312
Моята на дава на баща си да ме прегръща  Mr. Green Почва се едно тръшкане един рев...като ме пусне и веднага спира  Crazy

# 313
Христос Воскресе, момичета! Здраве и щастие!

# 314
Аз пък се чувствам на моменти малко тъпо, защото малката хич не ме търси. На Великден, цял ден ходи с леля ми, братовчедка ми, въобще не се сеща за мен. Хваща пътя с някой и толкова. Жени, които вижда даже и за пръв път, са и първи приятелки. Иначе мъже не харесва, първоначално се плаши и трябва време да свикне. Проблем няма само с баща си и дядо си. Ревност за сега не проявява. Вижда ме и с други деца, не и прави впечатление. Оставяла съм я само при моите родители за няколко часа, питам после дали ме е търсила, винаги отговора е - не. Другите деца казват "мама", Карина казва само "тати". Днес на площадката я пуснах, тръгна и дори не се обръща да види там ли съм. Иначе сме си по цял ден двете, пита си за "тати". Явно е свикнала, че аз винаги съм наоколо и няма да избягам. Единствено вечер като и се приспи, идва и се гушва в мен. Тогава баща си не го иска. Това ми е гушкането и търсенето. Може би някой ден ако имам момче, ще е по-привързано към мен. Гледам по площадките, момченцата все са в майките си.

Общи условия

Активация на акаунт