Яде и граби всичко на поразия. Иска да яде с ръце и не обича вече смляно,давам му да дъвче. Много е смешен с тези 4-ти зъба...
Смятам към края на този месец да карам баща му всеки ден докато мен ме няма тези няколко часа да го слага на гърне всеки час. Засега само като се изхожда го слагаме и то ако го видим.Затова съм казал на мъжа ми да го наблюдава и при първи симптоми да го слага на гърнето.Ами това е от нас. Лек ден!
Бях се притеснила по едно време ,че моя юнак не правеше опити да се изправя по мебелите,но изведнъж за няма и две седмици сам започна да се набира и вече нямаме проблеми.А за лазенето -изобщо нее лазил,а и опити нее правил,направо проходи
.Е сега вече поне кръста ще ми почине,ама пък очите са ми на шест
Нощем заспива към 22,00 часа и сутринта в 7,30 е кукуряк
Имаме 6 зъба излязли,ноо чакаме следващите.Весели Великденски празници момичета
Мия я само с водичка, а снощи и със смрадлика. Какво да я правя не знам...случвало ли ви се е?

Като дават реклами на памперси с голи бебета, почва да сочи и да вика: "Паап, паап". Много е смешна. Надига ни блузите и заявява: "Паап". 
Чак ми става жал като я видя, въпреки че не си личи да я боли или щипе/пари. Дано се оправи по-бързо. Днес ще купя и Судокрем да пробвам

Та антибиотика му беше зинат и го пи 12 дена.Още има някаква кашлица веднъж два пъти дневно остатъчнаи хрипава.НАправихме изследванията и ние за годинка и всичко е ок.Започвам да разглеждам оферти за планинана лято да водя челядтта,че много болести много нещо. Препоръчани теми