Мартенче закрачи вече, с мама ходят надалече!

• 50 724
  • 400
  •   1
Отговори
# 285
97 не е лош хемоглобин,100 е границата за малки.Референтните стойности на лаболаториите отчитат граници за мъже и жени.

# 286
Момичета, не се притеснявайте за хемоглобина на децата Simple Smile

http://www.medicine.bg/izsledvaniya/hemoglobin-hb/referentni-stoynosti

Всичко е наред, Black Pearl Simple Smile

# 287
Момичета как сте? Не съм Ви писла отдавна.При нас нещата са много динамични. Алекс вече лази напред, мъчи се да се изправя сам без да се подпира никъде, разбира се пада по-дупе но не се отказва. Иначе ако го хванеш за двете ръце си върви на цяла пета, не на пръсти. Вече го отбих и вечер се буди само веднъж за кисело мляко. Реших да го подлъжа с кисело мляко с бисквити като намалявам бисквитите на всеки два дни.Правя го рядко, не гъсто и не разреждам с вода.Аз все още имам остатъчна кърма до кога не се знае, но поне гърдите не ме болят. В началото първите 2-3 дни се налагаше да изпомпвам по-малко, но после вече не.Подобрих и изхожданията и сега си ака всеки ден. PeaceЯде и граби всичко на поразия. Иска да яде с ръце и не обича вече смляно,давам му да дъвче. Много е смешен с тези 4-ти зъба...Simple SmileСмятам към края на този месец да карам баща му всеки ден докато мен ме няма тези няколко часа да го слага на гърне всеки час. Засега само като се изхожда го слагаме и то ако  го видим.Затова съм казал на мъжа ми да го наблюдава и при първи симптоми да го  слага на гърнето.Ами това е от нас. Лек ден!

# 288
Здравейте  момичета да ви почерпя днес за имения ми ден   Tanya and Alex и малката е с четири зъба истински зайчета са . За гърнето нямаме напредък ,но и аз не настоявам както трябва само когато е напълнила памперса повече идва при мен и започва да го щипе . Еми ходи вече и навън не я държа за ръка постоянно събира пръчки и ми носи камъчета.

# 289
Здравейте момичета.Ние също вече ходим стабилно от няколко дена насам без да ме държи за ръката,та утре ще правим прощъпулника  261uuБях се притеснила по едно време ,че моя юнак не правеше опити да се изправя по мебелите,но изведнъж за няма и две седмици сам започна да се набира и вече нямаме проблеми.А за лазенето -изобщо нее лазил,а и опити нее правил,направо проходи newsm03.Е сега вече поне кръста ще ми почине,ама пък очите са ми на шест ShockedЗа гърнето-от другия месец вече го почвам да го уча smile3508Нощем заспива към 22,00 часа и сутринта в 7,30 е кукуряк smile3534Имаме 6 зъба излязли,ноо чакаме следващите.Весели Великденски празници момичета  bouquet

# 290
Здравейте и от нас. Само ние ли останахме да не сме проходили? Теди иначе е добре. Изправя се отдавна по мебелите и лази/малко странно, но лази  Mr. Green /. Като я държа за ръцете направи тича, но не иска сама. Преди няколко дни не усети, че я пуснах и направи няколко крачки, но като разбра и седна по дупе веднага. Явно не се чувства сигурна още, а и аз много не мога да я държа за ръчички да ходим, понеже имам проблеми с кръста. Храни се добре, но трябва да я занимавам. Има 3 зъбчета и иска да яде каквото види. Заспива вечер към 20ч. и спи до 8, понякога и до по-късно.
От няколко дни дупето и беше леко зачервено-мазах с крем Здраве, но от снощи вече е много зле. На едни ситни пъпчици, много зачервено-чак грапаво  Sad Мия я само с водичка, а снощи и със смрадлика. Какво да я правя не знам...случвало ли ви се е?
Хубав ден на всички   bouquet

# 291
Здравейте, мами Simple Smile

Ние сме болни двете с малката. Татко й довлече в петък някакъв бацил вкъщи и ни разболя. Ходихме на лекар, изписа ни антибиотик, но след първия прием се появиха петна по ръцете и краката и го спряхме. Сега е само на хомеопатия и Панадол при нужда. Днес вече е по-добре, не е вдигала над 38, хремата утихва. Иначе на нея не и прави впечатление, че е болна, не се спира на едно място и си се храни добре, което ме радва. Аз обаче съм много зле, едвам се влача, дано до празниците всичко е ок вече.
Иначе вече се научи от "пиш" да казва само "шшшш" и като ще пиша или ака почва да шътка.  Laughing Не всеки път, но вчера сутринта примерно сама каза, че ще ака, не чакаше аз да позная. Много е впечатлена от пъпа си, който за нея е "пАп"  Grinning Като дават реклами на памперси с голи бебета, почва да сочи и да вика: "Паап, паап". Много е смешна. Надига ни блузите и заявява: "Паап".
Рядко сме имали подсичане, но само Судокрем ни е помагал. Със смрадлика и крем Здраве, също би трябвало да премине Wink
Ще ходим сега пак на преглед, дано и гърлото вече е по-добре  Praynig

Хубав ден от нас Simple Smile

# 292
Radeva-87, бързо оздравяване ви желая!   bouquet
На нас за първи път ни се случва такова чудо...все и се е зачервявало дупето, но за ден два минаваше.  ooooh! Чак ми става жал като я видя, въпреки че не си личи да я боли или щипе/пари. Дано се оправи по-бързо. Днес ще купя и Судокрем да пробвам Simple Smile

# 293
Мариса пробвай със Судокрем или Себамед.

Мартин също е болен с температура , зачервено гърло и се наложи да пие антибиотик.

# 294
Здравейте, момичета.
Мариса, аз мажа Дени с един правен крем, когато има зачервяване и пъпчици. Искам да ти кажа, че е направо магически, на следващия ден всичко минава и кожата става гладка. Това е рецептата, ако искаш накарай лекар да ти я напише и го направи за в бъдеще. Но дано не се налага. Когато ми излезе някаква пъпка на мен по лицето ползвам крема на малката и веднага ми минава.
Дени проходи сама на 3ти, че досега само се водехме с едно пръстче. Много е нестабилна и много бърза, пада супер често и силно се удря. Сега й слагам един колан за прохождане и я държа на разстояние и като тръгне да пада тогава я задържам поне да не се пребива. Така и кръста ми почива, не се навежам ниско. Ние още няма да бързаме с прощапулника.
Лека от нас Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 16:00 от point_of_honour

# 295
Мариса, извинявай, но не можах да кача снимката с рецептата. Ако искаш ми прати имейла си на лично съобщение и ще ти пратя рецептата.

# 296
Момичета, здравейте! И моят син от два дни е с температура от зъбите. Какво ли не му давох и немога да я спадна. Немога да спя вече от тревоги, много ми е притеснено.По цяла нощ ставам да го проверявам. От днес го гледам леко и кашли. Мъжа ми както винаги с нищо не помага, сякаш това дете е само мое. Crossing Arms

# 297
Аз ще се побъркам вече. Както не вдигаше днес над 38, така вдигна следобеда. Лекарката каза, че гърдите били чисти, а гърлото добре. Откъде тази Т...мистерия. Да не било от зъби, че никнат наведнъж. Е, как от зъби от понеделник насам. Изписа нов АБ, тя го повърна барабар с вечерята си. Отвратителен на вкус. Какво да я правя не знам. Каква е тази Т, какво е туй чудо  ooooh! ooooh!

# 298
Здравейте, мами,аз имам момченце ,родено края на март,но пиша в априлската тема,понеже за тогава беше определен терминът ми. Надявам се нямате против да вземам участие и тук,все пак реално малчо е мартенче.
Гледам ,че обсъждате болести. Точно за рд-то си малкият беше болен . 4 дни температура между 38.5 и 39.2 по цял ден. Свалях я само с течен аналгин,безценен е. Също нямаше кашлица,сополи,червено гърло или каквото и да е друго ,само температурата. На 5 ден вече бяхме с много червено гърло. С доки решихме да пробваме без намесата на АБ. Изопринозин,калций и апимед сътвориха чудеса. Казвам го с уговорката,че Калоян боледува често и до сега винаги на края стигаме до АБ,колкото и да не ми се нрави
 П.П. Радева,пуснаха ли ви изследвания?  Да не е вирусна инфекция като при нас

# 299
 И ние бяхме болни за РД то на малкия.Личната твърдеше,че е бронхиолит,но аз разбрах от хомеопатичната ни лекарка,че с такава диагноза се прави снимка на гърдите.Нищо такова не му е правено.Абе все големи професори CrazyТа антибиотика му беше зинат и го пи 12 дена.Още има някаква кашлица веднъж два пъти дневно остатъчнаи хрипава.НАправихме изследванията и ние за годинка и всичко е ок.Започвам да разглеждам оферти за планинана лято да водя челядтта,че много болести много нещо.

Общи условия

Активация на акаунт