и зъби няма само я мъчат и не мога да й помогна поне възможност за разходки искам
Едвам я удържахме да й изсмучем с помпичката носа, дадох й ампула вит.С, Коризалия, осцилококцинум и калциев глюконат. Надявам се да успея да пресека отрано. Сега като се наспи пак Коризалия и ще се помъча да сложа вит.С в нослето, но сама мисля, че няма да мога да я осмиря

Храни се добре, а като я сложа на земята уж да ходи тя замръзва и най-много няколко крачки назад да иска да направи. Иначе в нейното легло си обикаля-на земята не иска. И това ще стане.
В този студ си седим вътре и скучаем
На малката вече всичко и омръзва...поне по цял ден се разхожда из стаята и оглежда различни неща. Пада по 30 пъти на ден. И естествено прави бели (цветята ми останаха без листа
Много беше забавна "церемонията" 
Едвам я удържахме да й изсмучем с помпичката носа, дадох й ампула вит.С, Коризалия, осцилококцинум и калциев глюконат. Надявам се да успея да пресека отрано. Сега като се наспи пак Коризалия и ще се помъча да сложа вит.С в нослето, но сама мисля, че няма да мога да я осмиря

Marissa_ дано ви пусне хремата малката не е боледувала от както дойде зимата дано все ни пропуска .
КАто стигна до предметите се наведе и си грабна дебитната карта
Даже стана и ни я показа
После ММ взе питката и започна да чупи парчета и тичайки (да е пъргава и да не се спъва), раздаде на гостите
Много весело стана
Това сополи при малко дете е голям ад. Кошмарна нощ имахме. Дави се, плака, почти не е спала. Водихме я на лекар сутринта. Всичко е ок, просто е хремава. Хомеопатия и едни капки ни изписа. Дано не се влачи много, че хремите са упорити. Сега заспа милото. Сложила съм я на една висока възглавница и диша леко. Без възглавница се дави. Стоя до нея и я наблюдавам.
Препоръчани теми