Решихме да пробваме първо с домашно лечение и утре ще ходим пак-ако няма подобрение ще стягаме багажа към болницата пак. Дано да не се стига до там
Стискам палци!
Та нали за това са болниците - да те излекуват. Как може да ти приемат детето и да си лекуват от каквото дойде. Говоря не само за вашите случаи. Много съм разочарована от здравната ни система като цяло. Само точат здравната каса и приемат болни заради пътеките, от които да вземат пари след това. Май са забравили че са положили Хипократова клетва и че в ръцете им са ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА, а още повече малки дечица. Та те са слънчица, малки невинни душици, бъдещето ни 
Да ви се оплача малката е с разтройство от вчера сигурно е от зъби ,но знам ли вече какво да и дам не знам
снощи се буди на 20 минути дентокинд още не ни действа не знам какво да правя по никакъв начин не мога да й помогна обземаме една депресия ,че не съм добра майка психическата умора много ми тежи от много време нищо е се променя
просто исках да споделя.Поне със храненето сме добре всичко си хапва каквото предложа . titinq

Препоръчани теми