Tanya and Alex половината неща от изброените от теб давам надявам се да дадат ефект дупето и се зачерви не дава да я пипна. Днес при нас има слънце и е по топличко мисля целия ден да се разхождаме да разнообразим малко. Хубав ден и спокойна нощ.
Tanya and Alex половината неща от изброените от теб давам надявам се да дадат ефект дупето и се зачерви не дава да я пипна. Днес при нас има слънце и е по топличко мисля целия ден да се разхождаме да разнообразим малко. Хубав ден и спокойна нощ.
Обожава книжки и всичко, което може да се нанизва. Опитвам се да я калявам и не пропускаме ден за разходка, дори и за 30 мин. То и на мен ми се отразява положително, че иначе без баби... разбирате ме
Обожава книжки и всичко, което може да се нанизва. Опитвам се да я калявам и не пропускаме ден за разходка, дори и за 30 мин. То и на мен ми се отразява положително, че иначе без баби... разбирате ме
Ние сме от Варна, тук вариантите са 2. Държавната и една частна кухня. Държавната за мен е ок. Проблемът е, че ми е доста далеко от къщи. В това студено време не ми се рискува да я извеждам за толкова дълго, а ако не отидем, купоните горят. Готвех, но тази седмица реших и частната кухня да пробваме. Харесва я също, количеството е повече от държавната, супер удобство ми е, че я носят до вкъщи. Не се занимавам с буркани, идва си в еднократни опаковки. Супер улеснение е кухнята. Моето дете не е претенциозно и си хапва всичко. Ние вече ходим и постоянна я гоня из стаята, защото пипа навкякъде. Готвенето стана трудна задача и честно казано ми харесва да сме на кухня. Като се постопли се връщаме на държавната. Хубав ден
преди 7 години кака беше записана на кухня и в резултат и спадна хемоглобина.Тъй като и с малкия пак гоним висок хемоглобин се налага да яде месо и жълтък.Готвя му и каквото остане замразявам на кубчета във формичките за лед.Яде замразеното в рамките на една седмица до две.Може така да стои храната до два месеца.Прибавям към зеленчуците месно пюре по половин бурканче само месо.Това два дни,на третия ден зеленчуково пюре с половин жълтък.Яде до 200 гр. 

Препоръчани теми