Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 714
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
И аз да кажа добро утро. Днес ми е последен работен ден. Шефчето се смили да намали часовете. Жалко, че са ми последните.
Но от утре имам точно 10 дни, в които не смятам да мисля за училище. Е, трябва да приготвя едни класни за 10 клас, но това ще е след празниците. Имам три книги заети от предай нататък, като се надявам поне две от тях да насмогна и да пратя нататък.

Жаки, и аз ти харесвам заниманието, но и съзнавам каква огромна натовареност произлиза от него. Така е и при нас, няма делник, няма празник, особено по празници става доста натоварено, но пък има оборот така.

# 106
Добро утро!
Днес е последния работен ден, после 5 дни почивка. Съдейки по вчерашния ден, най-вероятно и днес ще закъснея, а няма да си тръгна по-рано.
На искащите бебе, пожелавам да им се сбъдне възможно най-скоро.

# 107
Добро утро!
Днес съм с малката на работа, че баба й нещо тръгна да се разболява.  Thinking Е, към обяд ще я поемат другите баба и дядо, де. Ама ще лудна до тогава порядъчно.

Уф, ама хич не е готино без сняг по Коледа....  Sad

# 108
Добро утро! Днес аз съм на време. Закарах детето, уговорихме се с мъжа ми да дойде към мен и като взема детето да ходим някъде да се помотаем. Искам ново шалте и на мама сешоар ще купя, на тати нещо за пръскане и мацане, много обича Simple Smile Днес нямам мейли, освен поздравителни, ама и те повечето пристигнаха в петък и вчера. Много се радвам за предстоящите почивни дни. От отпуската досега ми беше много натоварено и с кеф ще се размотавам Simple Smile

Малко смешно да споделя - мъжа ми явно изпитва необходимост да прави сандвичи, чета ви назад и ям сандвич приготвен от него, оставен в чантата ми  Mr. Green То па бива грижовност, бива, ама сега в моята чанта може да засмърдят, да не говорим, че и килата ще кача ако продължава така, и вчера имах сандвич Crazy

# 109
Добро утро!
Желая хубав последен работен ден на всички, които работят.
Мислете си за празниците, за Коледната нощ и подаръците под елхата...... "Mamacita, donde esta Santa Klaus" Grinning

# 110
Добро утро! Понди, всички ще ти пратим нашата супер енергия, знаеш ли какви готини лели сме:) Вече чакаме едни наши бебечета:) Апропо Вани да се яви да каже как са нещата, моля!
Така е Лили, като сме в сферата на услугите, докато другите почиват ние ще работим. Много искам хората да си изкарат уютна и весела Коледа и да ги изпратя усмихнати. Е, на 150 човека все ще има някоя крива ракета, ама пък аз съм обръгнала и ще гледам да потушавам:) Ако разчитах сама на себе си, щях да дам 110% , но всъщност съм зависима от персонала и това как всеки един ще си върши задълженията. Вчера имахме събрание, раздадохме коледните премии, надъхвахме се и утре се хвърляме в боя:) Ех, ако имах кръгъл ресторант нямаше сега да ми е свит стомаха, пусти маси в кьошетата! Леко да ви мине последният работен ден!
Мамче, ако видиш на Жаки вариацията не тази песничка и танц, многооо ще се смееш, как върти дебелото дупе:)

# 111
  • София
мъжа ми явно изпитва необходимост да прави сандвичи,
Joy Браво бе, моят изпитва необходимост само да яде!

Панди, горе главата! Ние тука в тази тема сме на късмет Flutter Ще видиш...Само като наближи момента кажи на Жаки да ти хвърли един боб Laughing

# 112
Какво им е на масите в кьошетата Laughing? Аз винаги избирам такива. Наблюдавам си всичко, но съм на скътано. Хич не обичам централни маси.

# 113
  • Пловдив
Аз пък се учудвам как точно по Коледа народа се е юрнал на хотел newsm78 Ма то,ако всички мислеха кат мен на Жаки бизнеса да бе замрял... Laughing

# 114
Човек просто трябва да си намери сферата на работа - по 6 месеца съм работила в туризма между 16 и 20 часа на денонощие, без да преувеличавам, като почти през цялото време е била стресова работата - с недоволни клиенти, с много недоволни клиенти, загубени резервации, изпуснати полети, кражби, че и по-тежки неща и много рядко ми е дотежавало. Обожавах я тази работа, но няма как да се случи вече в тази й конфигурация. Така че, както казва Пулев "Продължаваме напред!"  Mr. Green Но пък аз досега работя само по специалностите си, сега съм по бакалавърската, живот и здраве ще работя по това, което сега завършвам, не мога да се оплаквам, но все пак туризмът ще си ми остане на сърце  Heart Eyes

И искам да ви кажа, че от сърце ви желая бебчета през тази година, не се отказвайте  Hug Това ми е коледното желание - за нашето семейство искам здраве и нека да е годината на бебоците! Дано!

# 115
Tова нещо дали го  бива:

http://www.technomarket.bg/products/09129174/blaupunkt-endeavour-800-hd

защо е толкова евтино?

# 116
Sunny29, JACKLIN*, belinda, Мъ℘♥Мяɣ, благодаря ви момичета  Hug Hug Hug Hug .
Положителната енергия е голямо нещо   Two Hearts Two Hearts Two Hearts . Дано се сбъднат мечтите ни   newsm17 .

# 117
Панди, дано всичко, което поискаш стане реалност.
На всички Ви пожелавам да се сбъднат мечтите Ви и желанията.

Жаки, мила кръстнице, както каза, така и стана. Ама едно към едно. Пожелавам си всичко да е наред до края. Та така, живот и здраве ще ставате лели  и чичо.   Hug Благодаря на всички Ви, че ми стискахте палци и ме мислихте с добро. Много сте ми мили всички.

Преди малко направих посните сърми за утре. Довечера ще накисна боба. Купих смилянски от Бачковския манастир. Дано е хубав. Утре ще правя пролетни рулца. От както ядох в една приятелка, правя на Бъдни вечер от тях, че са посни и са нещо по - различно.
Мъжа ми е нощна смяна утре и ще бъдем с майка ми, двете. На Коледа, най-вероятно ще сме в свекърите.

# 118
  • югозапад, под "Марков камък"
Ванини   bouquet
Дано всичко е Ок до края Praynig

# 119
  • Пловдив
Ванини,  Hug знаех си,че Пловдив ще ти донесе късмет.Е,и нашите стиснати палци,де  Wink Grinning
Да взема да се отъркам в теб  Blush

Общи условия

Активация на акаунт