Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 711
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А кой го върти зимно време, докато сте в Тайланд? Зимата по Балкана няма ли повече туристи, ски, спа, туй-онуй Simple Smile

# 91
А кой го върти зимно време, докато сте в Тайланд? Зимата по Балкана няма ли повече туристи, ски, спа, туй-онуй Simple Smile
Съдружникът ни, за оферти аз, ходя само на места с интернет:) Намира му се колая, мерак, като има:)

# 92
  • София
Жаки, ти буквално си материализирала моята мечта! Цял живот търих работа, свързана с туризъм, както и с възможност да пътувам на далече и за дълго. Аз не намерих, но ти направо си построила комунизма, евала Simple Smile

# 93
Аз пък исках да съм юрист, да се менкаме, а:))) В действителност не е толкова забавно, работата с хора, персонал, база да се поддържа, трудно е. Ако знаехме преди десетина години хубавичко щяхме да си помислим и най- вероятно нямаше да лапнем такава голяма лъжица. Ама няма накъде сега ще се борим:) Освен, ако не стане чудо и успеем да се пенсионираме Simple Smile Аз не съм кариеристка, ама хич и не ми се бачка, амо имаше кой да ми върши работата хич не бих се натискала. Комунизма ще го построя, ако един ден някой поеме товара ми, децата растат, дано ги влече този бизнес:)

# 94
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, само за масите очаквам проблеми, всички искат да са в център, а е невъзможно и все има някой, който се чувства пренебрегнат. Ще компенсираме с супер вежливо отношение:) От утре почвам мента, глог и валериана профилактично:)

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 95
  • София
Знам, знам...То работа ли е - не ми я хвали, са казали хората Laughing Ама отстрани толкова хубаво изглежда...Аз умирам да цъкам по оферти, да планирам почивки, по едно време сериозно си мислех, че ако това работя, ще ми доставя удоволстие. Но разбира се, давам си сметка, че не бива да се бърка туризма с емиграцията hahaha Което не пречи да си помечтаем, нали, безплатно е, все още Wink

# 96
То и на мен ми се вижда адски готино да съм в някоя зала, прокурор да речем и да държа старшно интелигентни пледоарии, най- обичам филми за съдилища:) Ама в действителност е къртовки труд и учене, не е за мързел, като мен:) Иначе съм си мечтала и аз:)
Светълчо, слабо ли ти се вижда, викаш напарво на по- силни да мина, само ще се хиля, някакви нерви:)

# 97
  • София
Да, много е роматичен съдебният процес на книжка или филм, в действителност е сухария и делата смърдят на мухъл. Буквално. Не се шегувам.

# 98
Бе, аз искам да работя Антъни Бордейн, ей таз работа ми е по сърце - да пътувам и да ям, да ям и да пътувам:))
Шегата настрана нямам грам повод да се оплаквам има и кофти моменти, но в повечето време работата е приятна. Ако трябваше да ставам в шест и като, Лили и Шаги да отивам да уча на четмо и писмо деца, щях да се побъркам! Хвала на учителите, откъде тая любов към професията и търпение, моите адмирации!

# 99
  • София
Бе, аз искам да работя Антъни Бордейн, ей таз работа ми е по сърце - да пътувам и да ям, да ям и да пътувам:))
А, дойдохме си на думата Joy Не спира да плюска и колко е слаб, гадта му с гад, а пък колко пие...Има един с още по-яка работа - по травъл чанъл, едно индийче, ходи да тества луксозни хотели по екзотични дестинации Sunglasses Лети бизнес класа, спи в пет-седем звезди, мъчкат го, топят го в топли  басейни, чат-пат яде, забавляват го, накрая и с подаръци го изпращат...въобщеееее, нека му е зле! Тоя как ме дразнииии Twisted Evil

# 100
Ауууу, навита съм и индиеца да заместя:) Верно тоя Антъни, къде го слага това ядене, завиждам му по няколко линии и то не благородно Simple Smile Айде, лека, че само двете си пишем, оспамихме мощно:)

# 101
Добро утро, момичета!

Аз днес пак съм на работа   ooooh! Много тъпо, няма какво да се прави, само си чешем езиците цял ден. Обачее меденките ми станаха хит в офиса. Ометоха ги неукрасени и заръчаха пак да направя. Много се радвам!

Съдействайте с подарък за 3 годишна мома  newsm78. Купихме една шапка животинче, много сладка, но ми се иска и някаква играчка, да се зарадва детето поне за малко. Изобщо не знам на какво се радват три годишните.

Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!

# 102
Добро утро, момичета!

Аз днес пак съм на работа   ooooh! Много тъпо, няма какво да се прави, само си чешем езиците цял ден. Обачее меденките ми станаха хит в офиса. Ометоха ги неукрасени и заръчаха пак да направя. Много се радвам!

Съдействайте с подарък за 3 годишна мома  newsm78. Купихме една шапка животинче, много сладка, но ми се иска и някаква играчка, да се зарадва детето поне за малко. Изобщо не знам на какво се радват три годишните.

Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!

Аз купих една къща от Джъмбо за една три годишна госпожица. Много се кефят малките момиченца на тия къщи.

# 103
Мерси, Алина, но ние нямаме Джъмбо. Ще проверя в другите магазини.

# 104
Желанието ми го споделям за последен път във форума-бебе. 7-8 години го чакаме и се надяваме
. И проблем няма, моля ви се.
Поне имаме едно дете, което обожаваме.  Hug

Стейси, това е и мое желание, както тази, така и всяка Коледа...

И аз се присъединявам към вашите желания. Вече нямам сили да продължавам с тази борба. Но все още се надявам и ще направя един опит. Дано този път се случи Чудо  preggonewsm32. Искам да намеря сили в себе си и да съм здрава.

Обещавам си да бъда още по-добра през НГ.

Общи условия

Активация на акаунт