Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 706
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Ама направо съм смазана от... правене на меденки  Crazy Много къртовска работа бе - то два вида глаузури, бъркам ги междувременно, режа формички, редя в тава, гледам другите да не изгорят, точа тесто, мажа с първа глазура, другата се разтича по плота, хвърчи какао, хвърчи пудра захар, аз изглеждам окаяно покрита с облаците от тези адски смеси, кардамон и анасон са ми влезли дълбоко в носоглътката - болезнено бих казала състояние, ама аз не се отказвам, важното е само да не ги препека - чувствах се нещо като Брус Уилис, който спасява Земята от метеор, е такава мисия имах  bowuu Лепне, пада, мажа, падам аз, ставам... това не са коледни меденки, а ужасон! Пратих мъжът ми за ябълки, като се върна, а той не бързаше да се връща изглежда, само дето не припадна на вратата като огледа кухнята - а тя вярно, не беше съвсем в цялост, но на масата грееха меденки в цялото си съвършенство, според моята лична оценка и само това имаше значение, че даже и украсени  newsm03. Вярно е, че половината реколта изхвърча по него след като оприличи внимателно украсените ми човечета на Силвестър Сталоун - е толкова криви били представете си  smile3512, но също така е вярно, че имам още поне толкова да хвърля по него и пак да остане за Коледа. Мисия - завършена.

пп - украсата наистина е брутално зле, ама няма да си призная никъде другаде, освен тук  Crossing Arms!

# 76
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз дадох идеята за кутиите  Blush
Много се радвам, че сте доволни Simple Smile

Благодаря ти. Hug
Аз мнооого доволен. Гледам я и й се радвам. Купих я за едно роднинско момиченце на 5 год. и смятам, че много ще я хареса. Една такава сладка руса кукличка е, представям си я как ще си наслага вътре разните му шнолички, фибички, ластичета, мънички пръстенчета и гривнички...

Мър, доволно се повеселих на твой гръб Joy Joy JoyАма вината е твоя, защото го разказваш смешно Joy Joy Представих си веднага кухнята ти и физиономията на мъжа ти. Joy Joy

Ако пак ще правиш сладки, не пропускай да разкажеш Joy Joy

# 77
И аз нали се похвалих, че правя портокалов мус....
След 2часа бъркане....грешката с оризовия грис се оказа вярна....и крема е кофти. Но не само заради него....портокалите са били леко кисели и горчиви....и сега целият крем нагарча. Ама кой да ми каже да опитам сока като го изцедя. Да го бях разредила с вода...
Нищо, за следващият път ще знам....макар че не мисля да повтарям точно тази рецепта...Simple Smile

# 78
Аз скоро правих крем за торта /Наполеонът на Мър/, и за разкош реших да настържа кората на 1 портокал. Получи се невероятен вкус, но............. по-ужасни киселини не съм имала никога през живота си - цяла нощ  Sick

# 79
Кутиите са страхотни, аз даже май ще си купя една и за мен, супер бонбонени и сладурски  Heart Eyes

# 80
  • София
Ех, Мър, всичко наведнъж верно си е зор. Аз гледам да го давам яваш-яваш...Единия ден пека, след 2-3 дни украсявам, а ако ще слепвам с мармалад - едва 3-4 дни преди Коледа. Без напъни Sunglasses
Сега, като не ми остана време, днес три вида сладки Crazy Ангелски очи, лимонови кокоски и ей сега след малко ще мушкам забравените във фурната. Утре всичко трябва да е готово и опаковано, че колко народ ги чакат Laughing

Не ми върви с тоя таблет, ей! Примирих се, влязох си с акаунта, свалих плеъра...тръгна филмчето...нема звук  Close Почнах да свалям кодеци на кило, ама каквото видях, свалих - е, не ще! Ай сиктир, аман от тия машинарии бе Close Утре жива, умряла трябва да съм го оправила, защото ако не вървят филмчетата, мога направо спокойно да го метна през терасата, детето няма да го погледне...

Ая, търкай ги корите преди да ги стържеш хубаво с четка и сапун или сода за хляб, пръскат ги с ужасни неща, може от това да ти е реагирл стомахът.

# 81
  • някъде ... тук ...
За mx player-a, кодека е ARMv7 - съвета е от синковеца. За другите плеъри нямам идея, но му вярвам за този, защото успява да гледа филми на един стар тел htc wildfire s Simple Smile

# 82
Белинда, занеси го на техно-гуро, аз пък за таблет с Андроид хич не мога да помогна, иначе щяхме да се мъчим заедно, все пак аз още си упорствам с телефона с фенерче Crossing Arms Съвсем съм излязла от ритъм.

То аз да имах време мислиш, че щях да правя всичко днес, познавайки се - никогъш! Но си харесах и едни други сладки, но утре, ако остане време, защото аз още не съм поръчала кошниците, та ако по празниците има някое свободно кьоше за Мър, да ме имате предвид, защото днес на отправен въпрос, отговорих с "Да бе, много ясно че всичко е готово, ти за каква ме мислиш?!", утре ще го играя "Ама ти за това ли пита? Е не... кога, виж тия меденки до колко часа ги правих, да изпера, да изчистя... и се отнесох Innocent!"

Иначе цитрусите с големи гадости ги мажат, аз като правих портокаловите сладки, много бях на кантар дали да стържа кората, ама то иначе няма да е същото, но аз мия със сапун...да, да, знам че не се прави така, ама....

# 83
Белинда, ние сме с Леновото, дето и сега го има на промоция - въртяха по телевизията. Мисълта ми е, че не е някакъв супер модерен таблет. Та не знам нещо специално да е инсталирано, направихме акаунт за Гугъл и от там всичко заредихме. Какъв е таблета?

# 84
Мър, много ме разсмя с твоите меденки Joy
Аз нищо няма да правя всичко ще взема от хотела, наготово, ни имам време, ни сили да готвя, прибирам се в седем и излизам в 10. Тези дни ще е така. Никой подарък не ми е опакован, всичко е натъпкано в шкафа, утре уж, дано насмогна. Моля се да случим на разбрани клиенти с весело настроение, че всичко е пълно, дано няма ексцесии..

# 85
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жаки, пожелавам ти го - сговорчиви готини клиенти в добро празнично настроение, културни и щедри!

# 86
Жаки и аз ти го желая, но понеже съм била не малко време в този бизнес - направо си се настрой за някоя ексцесия, така де, празници са  Mr. Green Но пък ви желая все така да сте - пълни до горе и то не само на празници, и с най-хубавите клиенти  Hug

пп - аз харесвах всъщност времето, което си живеех на хотел - чистят, готвят, перат, гладят вместо мен. Сега ако може така поне по 1 седмица месечно, няма да откажа. Не постоянно, защото по-хубаво от вкъщи няма, но нали ви казвам - по една седмица само  bowuu

# 87
Ох, само за масите очаквам проблеми, всички искат да са в център, а е невъзможно и все има някой, който се чувства пренебрегнат. Ще компенсираме със супер вежливо отношение:) От утре почвам мента, глог и валериана профилактично:)

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 23:52 от JACKLIN*

# 88
  • София
Жаки, къде ви е хотела, на море или на балкан?

Ели, точно този мисля, че изтеглих Rolling Eyes Но пак ще ровя след малко, да легнат вампирите /да, още са будни!!!/, че преди малко се бях заключила в спалнята да ръчкам по таблета и малкото истеряса  - ама как, защо не се отваря вратата, къде е мамаааааа Crazy

# 89
Балкан.

Общи условия

Активация на акаунт