Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 718
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Искам да кажа, че:
Радвам се, че тази тема я има. Чувствам се уютно и приятно тук.
Пожелавам на всеки да му се сбъднат желанията и изпълнят мечтите през идващите дни. Нека всеки има безброй поводи за усмивки. И поводи да ги сподели тук Simple Smile

Искам да кажа, че тази година се разочаровах от 'приятели' и 'познати'. Опивам се да си направя равносметка и да си отговоря защо така се е получи.
Липсва ми сродна душа, с която да мога да изпия чаша кафе.

Затова тук ми е хубаво.
Макар и виртуално.

# 136
  • София
И на всички, които искат, но все още се ослушват и отлагат.

Whistling Whistling Whistling

# 137
Ванини, честит ти коледен подарък Hug Хайде, повличай крак, че като гледам тука в темата много има наредили се на тая опашка, но най-вече на Панди!

Ванини, може ли да те гушна  Hug Hug Hug? Хей така за късмет.
Честит коледен подарък и от мен, лека и успешна  preggo до ревлив бебешки финал smile3541 .

# 138
Другарки, днес закупих формички за курабийки. Смятайте как се поддадох!

Пожелавам успех на всички и във всичко!

Още нямам подарък за Златко, но книжарницата работи до 11 вечерта. А и котарака не се е вредил за подарък, но там и с кълка ще мине работата.

# 139
Забравих да пожелая сбъдване на желанията на всички ви Hug
Аз си пожелавам да сме здрави. Другото мисля, че ще си го наредим.
Според тригодишния ми син будист е човек, който не обича да спи. Така обясни на големия що е това, в което ще се превърне баща им по коледните празници, защото смята да работи.
Сelfie, тази тема е много бисквитенокурабийково примамлива Laughing. И аз правих и сладки, и чийзкейк. Дано занапред да почнем повече да обсъждаме тренировки и сутрешни кросове.

# 140
  • София
За бебетата - повечко магданоз на мъжовете и не пропускайте ден.
Ще имаш да взимаш! Тази рецепта е за момчетии, ние тука за принцеси сме се наредили. Начи - държиш, държиш, държиш, после стреляш един път, когато трябва и ето ти - момиченце Heart Eyes
Каза тази с двете мъжки tooth

# 141
  • Пазете Гор
Грешиш.

Определящ за момиченца/момченца е ъгълът на атака, казано по авиаторски.

# 142
  • някъде ... тук ...
Хихихи  Laughing
Да има деца, пък момичета, момчета, няма значение  Hug
Весели празници, момичета и момче!

Аз само се радвам на красивите ви меденки и сладки. Хич ме няма в правенето и украсяването им. Даже баклавата преди малко бе направена от Златото с помощта на децата.

# 143
Грешиш.

Определящ за момиченца/момченца е ъгълът на атаката, казано по авиаторски.
Joy
Яна, страхотни сладки.
Ето и моите творения. Меденките ми на вкус са супер, с украсата не се справих много. За догодина съм измислила да търся във ветеринарните аптеки конски спринцовки и с тях да украсявам, че сега пробвах с един шприц като спринцовка, но буталото му е много хлабаво и става много бавно.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Някой от сладките ги правих по 2-3 пъти. че все свършваха. Тези вече ги скрих, дано са им омръзнали и не ги търсят.

# 144
  • София
Силве, на мен най-много ми хареса онази сладка на първата снимка най-отпред    Wink Прекрасна е!  Heart Eyes

# 145
  • София
Оооо, Силве, меденките си ги бива, обаче детето ги засенчва.

# 146
Силвия, за сладките не знам, но момиченцето е много красиво.

# 147
  • София
Уф, свърши се, голям гърч тази работа, малко почивка най- после.
Ние ще сме при свекитата традиционно за Коледа и аз съм се нагласила да не се вихря в кухнята, макар че, казано под сурдинка, свеки я няма много по тази част. За сметка на това съпружието е професионалист и се надявам да поеме щафетата.
Една минала година се бях амбицирала да правя коледни меденки с глазурите му там и всичко, станаха, ама много трудоемка тази работа за мързел като мене, та таз година съм пас...Поне една коледна сладка къщичка  от Икеа да бях купила, ама на и това не направих.
За коледните пожелания и аз се доближавам до бебешката тема, ама с пожеланието сама към себе си да се наканя да се престраша за номер две Simple Smile Надявам се тайно да стане случайно, че да си кажа- ето, нищо не зависи от мен- късмет и да приема нещата. Но опре ли ножа до кокала да реша на своя воля, започвам да се опъвам...

# 148
Майтап, майтап, ама на мен китайката ми обясняваше, че имала специална диета за момчета и за момичета. Похвали ми се, че на три други китайки е уредила момчета, защото им е много важно да са мъжки, ако са женски - не е на добре работата в тяхната държава, пък и с ограничението само за едно детете ситуацията става твърде сложна и сериозна. Ако я намери диетата ще я пусна да кажете после имало ли ефект. Laughing

# 149
Айде опаковах всички армагани, голям зор, бе! Толкова съм зле с пипкавите дейности, че ако трябваше да се изхранвам се шеф  кройка или с бродерия, щях да си реша проблема с фигурата принудително:)
Така ги омотах с хартия и тиксо, че Мими ще умре от смях, като види. Днес за пръв път излезе с приятелки "на кафе" дойде си нещо тъжна, хванах я на къс пас, уж гуши муши, та да разбера. Драмата, че и викали монахинята, щото нямала гадже и не се била целувала?!? Само тя и още две момичета изоставали....Тя дори предложения нямала! За какво говорим, драги? Та те в класа са на 13-14, току що им купихме сутиени. Една мома съученичка имала гадже от 9 клас, те са 7, всяко междучасие се натискали  и целували в класната стая. Баси! С извинение:) Ся аз ли съм нещо задръстена, та ми се струва рано за такива работи? Група от по- отворени щяли да питат дали може на дискотека  да ходят, ама не детска.
Сега смилам инфото, моля майките с наборите да кажат само в наше село ли се бутат  да порастват преждевременно?
Вани, толкова се радвам, нямам думи, ще се вълнуваме с теб и ще чакаме големия момент Hug Аз за момиче и момче съм казала, ако и това ми се сбъдне, ще съм стрлашно доволна:)
Много обичам да ям, много! Така съм нещастна, когато се ограничавам, тоест в повечето време, аман!
Не пия, не пуша, не кръшкам една радост имам да си хапвам:) Та не се паднах с някой ултара мощен метаболизъм, само баница и тутманик щях да кусам:))

Общи условия

Активация на акаунт