Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 737
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Благодара Ви мили момичета.  bouquet Който иска да се отърква  Grinning
Тони, ще ви държа в течение, естествено.
Нино  Hug
Жаки и аз така съм ги нарекла. Дано и това ти се сбъдне.

# 151
  • Ямбол
Не са само във ваше село, Жаки, но и прилични момичета се намират наред с тези, които ти описваш.
Не ми харесват нещо тези "приятелки".
Момичетата са трудни по принцип. Аз нищо не разбрах с момчето. Чак сега взе да се отпуска да излиза малко повече, но не прекалява. Но е 10 клас все пак. Няма гадже или поне аз не зная. Има едни момичета в съседния клас, които ме осведомяват за него, та си мисля, че ще ми кажат, ако го усетят нещо.

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 19:53 от Лилянa

# 152
  • София
Ами да ти кажа, време си е, да. Аз на 13-14 вече въртях гаджета, а това беше преди...мхм, ей сега, съвсем скоро Wink Но какво от това? Не й е дошъл моментът и това е, хич да не й пука. Най-голямата свобода човек постига, когато осъзнае, че е уникален и трябва да следва собствения си ритъм. Да не сме овце?
За недетски дискотеки им е рано, определено. Аз и сега бих го завела моя, ама с мене, колкото за танците. Опасно ми се струва иначе, дори за деца в горните класове.

# 153
Ванини, браво на вас!
Да ви кажа, че си има дни, в които като е писано нещо да не стане, то няма да стане, колкото и да се пъне човек. Пропадна ми работният ден, тамън бях наместила всичко, но нищо - отвори се време за шляйкане, а денят беше особено подходящ.
Намерих бижута от истински цветя - много ми харесаха и набързо купих за сестрите ми като притурка към подаръците за Коледа. Аз билките ги знам само като дроги, не и като бижута  Laughing
И на себе си взех притурка (ама не бижу), но за пореден път не си намерих ботуши. Търся качествени кожени ботуши, шити, а не лепени, до коляното и да не ми отзейват 2 пръста на прасеца. Ужас, в целия град няма ботуши за мен, а ми писна от обувки с връзки.

# 154
Белиндоооо, как на 13 гаджета въртя, много отворена си била:) Аз на тая възраст бях пълна шамандура, на акъл не ми идваше, едва на 15- 16 ме завълнуваха момчетата.
Лили, за тия които ми казва никога не бих предположила, от хубави семейства, пред мен името си не казват. Едната днес трябвало да е с тях, а драснала някъде с гаджето си, майка и знае, че е с момичета и си седи спокойно. Моята май точно иска да е, като другите, щом вика още, че е много гнусно да се целуваш  и много бацили имало, значи не е узряла:) С момичетата ще е зор, знам си аз. Ще водя Оня разговор, видяло се е, мислех догодина, ама....

# 155
  • Euskal Herria
Благодаря ви, момичета! Обичам да рисувам и разни такива пипкави неща да правя, та среднощ ми дойде музата да украсявам меденките. И на вкус ги одобриха.

Жаки, много ти е добро детето, дано да не се влияе от такива "приятелки".  Сега си търсят мястото децата, бързат да пораснат. Първи трепети... ееех, кога-кога бяха, а после и с децата минах през това. А днес четох в СО - все си мислех, че това е пързалка. Чак пък такова нещо...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=816627.0;topicrefid=19
Искрено се надявам някой нарочно да е пуснал тази тема, за да провокира и разбуни форума. Не ми се мисли, ако е истина  Shocked.

Мър, то когато са 3-4 кила отгоре, с мед да ги намажеш. Ама като са 10-12? Ще ме вземеш ли на режим?  Mr. Green

П.П. Далече сте ми, Жаки. Иначе се наемам с опаковането  Laughing.

# 156
  • София
Аз на 13 се загаджосах с батко някъде 10 клас, като целта ми беше друг батко от тяхната компания.
Секс не сме правили тогава, де. На следващата година като подготве бях от малкото, които се бяха целували с момче в класа и бях горда от факта  Joy

# 157
  • София
Силве, какви курабии да видя, като красавицата отвя всичко на снимката!  Heart Eyes

Куркума, моят мъж яде тонове магданоз, аз затова много бягам по тъч линията.  Mr. Green

Жаки, моята кръщелница е на току-що навършени 14 години и има гадже. Не смея да питам нищо, въпреки че тя единствено с мен споделя. Тоест каквото ми поднесе като инфо е добре дошло, но си ме е направо страх да питам. Само съм й казала да си опича акъла. Лятото ми подшушна, че имала една приятелка на която й "откъснали розичката". Аз само повдигнах леко лявата вежда и я посъветвах да си пази нейната поне още 2 години, ако изобщо иска да разбере нещо от това, което ще прави.

Яна, аз съм от тези с повечкото килца. Свалям за 3 месеца до 12 килограма и после с кеф си ги връщам.  Blush А за май месец догодина ми трябват крака, че съм на екскурзия и не смятам да се влача като куц кон...

# 158
  • Пловдив
Какво е Оня разговор? За мен е "как стават бебетата?" и го водя периодично и редовно, с подходящи прости думи.

Ние, фамилно, се възстановяваме от стомашен вирус прекаран от трите деца. В резултат на вируса имам 5 перални пране, главоболие от недоспиване и кисело настроение.

И ми свърши коледното портокалово сладко. Трябва да правя ново, щото бая народ остана без буркан. Къде заминаха 30 бурканчета не е ясно.

# 159
  • Пловдив
Аз да кажа Наздраве,а  Laughing  Wine Glass пийвам си сама винцето,че ММ е на банкет.Уф,тва мъжете големи кокони начи...то туткане,то гледане в огледалото,само дет не попита- Огледалце,огледалце  Mr. Green Па после доде заметне шала... ooooh!

Куркума,не е честно  Crossing Arms Обеща рецепта за момичета да даваш...Чакам ли,чакам...то затова ме става работата  Laughing Тия магданози не ми вършат работа!

# 160
Голяма съм шматка. Свършихме на обяд, прибрахме се уж за малко и съм заспала до сега ooooh!. Проспах си деня, ужасно много ме е яд Sad Сега мъжът ми излезе за хляб, поръчах му продукти за меденките и мисля да ги почвам, само ми потвърдете, че не е късно вече за тях, и че няма да омекнат. Ще ги оставя по-дебелички, както четох по-напред.

# 161
Янтра, тя за бебтата знае отдавна, сега ще разширя темата и ще говорим по- подробно за секса, за предпазване, за отношението на мъжете, към тези дето, често сменят партньорите и други подобни неща. Сега нещо и се струва майтап, ама миналата година гледах шокиращ клип с малко по- голямо от нея момиче, пияно в парка и няколко момчета, беше унизително и гадно. Ще говорим, само да мине Коледа. Трябва да я подготвя, макар че много се надявам да забави 2-3 години. Лесно ти, щото твоите ще късат розички, а на нас, ох, мани:)

В онази  тема от линка на Яна, момичето имало гадже  на 20, а е на 14 Shocked

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 20:36 от JACKLIN*

# 162
Аз се надявам след няколко месеца да стана леля на момиченце. За леля съм си идеална , но за майка на момиче надали ме бива.
Трябва да умееш да правиш прически, да водиш женски разговори, да обсъждаш разни драми между приятелки, да предадеш някои типично женски умения... Все неща, с които не съм сигурна, че бих се справила
На тринайсет още си играех на гоненица на улицата Laughing Момчета започнаха да ме вълнуват три-четири години по-късно.
Но като за новото време  ми се струва, че е съвсем нормално. Развиват се със съвсем различни темпове, по-рано заприличват на жени.

# 163
  • София
Ами аз на 12/седми клас/ ходех с деветокласник Rolling Eyes Секс не сме правили, разбира се, и през ум не ми е минавало. Но си ходехме стабилно и дори не ми беше първото гадже. Дори не ми беше първата любов, тя дойде доста по-късно. Беше просто...забавление Simple Smile Така трябва малките дами да възприемат първите си връзки - като опипване на почвата, опознаване на врага и докъде можеш да стигнеш с пърхане с мигли Laughing Същото важи и за младите господа. Нищо сериозно, просто житейски опит. За секса аз съм от старомодните, смятам, че е нужна либоффф Heart Eyes Другото е...хамалска история. Децата, които го практикуват, просто не знаят какво губят. Жалко, че не е имало кой да им обясни.

# 164
  • Sofia
Привет на седянката/пИсанката  Hug

Диплих багаж аз досега. Както винаги се убеждавам, че багажът и за 4 и за 14 дена, комай е все един и същ  ooooh!

Много апетитни и красотни меденки. Бравос! Аз ще се отсрамя за НГ  Whistling Пък и най-много аз си похапвам, а пък не искам, че не мога се завра в дрехите  Crossing Arms Намислила съм да ги бода на дървени дълги шишове меденките, топя ги в черен шоколад и ръся цветни пръчици. Хем, ефектно, хем не е пипкаво и трудоемко.

На възраст 13-14 години ми се струва рано за гаджета, 'еле пък за секс  Shocked И аз имам племеница, почти на 15 години. Подпитвам я, ама даже по дискотеки не ходят. Все учи и се убива да чете книги, на леля гордостта  Hug

Общи условия

Активация на акаунт