Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 739
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Оооо, момичета за моя клуб сте, аз съм с по-малко, обаче режима е пушка, много трудно се връщат кила и са доста по-малко - вече 7 месеца ям като идиот, не ям правилно и движениео ми е от офис стола до дивана, та съм качила 2-3 кг. от 6 свалени, т.е. половината. Обаче си иска и спорт, е те това ми е най-гадното значи, голяма съм трътла в това отношение. Но само като се сетя как се стопих и как изчезна целулита и чак се нахъсах  Mr. Green Та... не на 1-ви, не на 2-ри, ама на трети организирам концлагера! Ще видим кои са скатавките...

Жаки, те вече растат по-бързо бе, аз също мисля, че на 13 им е рано за гаджета с целувки/натискане, обаче кой ни пита  Confused Може и компанията да й е малко по-настъпателна. То каквото и да й говориш, дали изобщо ще те чуе не знам.

Сelfie, давай рецептата с отзиви на всяка цена, че много искам момиче  Crossing Arms

И който пръв спомена за двойно шоколадовите, напукани сладки - благодаря, страхотни са наистина!  Hug

# 166
Искам да кажа, че преди малко умрях от ужас и гадост  Sick
Бях заспала за малко, ставам сега от леглото и в краката ми попада труп на гълъб  #Crazy Sick ooooh!
С прекършена глава, разчорлен...такъв вой нададох, сигурно съседите са решили, че някой ме коли...

Едната от котките ми беше на балкона преди това...явно тя е килъра и гордо си е домъкнала плячката в спалнята ми, да се похвали  ooooh!

Ще чакам мъжа ми да се върне да махне трупа, че аз това нещо не мога да го пипна да го изхвърля  Sick (друг път се е случвало да намирам убити врабчета вкъщи и прилежно домъкнати до масата, но този гълъб е голямо нещо, как го е хванала, не знам)

# 167
Шоколадовите сладки ще ги правя и аз....

Следващата година ще ми е за борба с теглото....надявам се успешна.

Гаджета на 12-13г. не съм се и сещала да имам....не че някои съученички нямаха. Но бяха рядкост.

# 168
  • София
Мър, аз съм с тебе. Ама ще трябва много да ми се караш, защото ми е много слаб ангелът напоследък Embarassed Стига ми да ме ощипе мъжа ми по задника веднъж и решавам, че нищо ми няма, супер съм си и си вадя нутелата...Трябва ми някой да ми начуква канчето редовно bash

Лорейн Sick

# 169
  • Пазете Гор
Загубена работа са тия ранни пораствания, и за момичета, и за момчета. Празноглава работа е това и губене на време, резултат на скука и странни разбирания родителски. Как пък успяваме да ги научим, че са малки да си закърпят чорапите, пък за другото не са малки. Определено смятам, че не е върпос на хормони или някаква акселереция, а че средата в която растат - семейна, медийна, приятелска и прочее - е фокусирана общо взето върху отношенията между хората, и в много редки случаи връз нещо по-смислено.

Почти всички през почти цялото време клюкарят - за зълвата, за комшиите, за тия от филма, за ония от шоуто, за градските големци, за холивудските звезди, за чалга певиците, за фризьорката, за сина й, за Роналдо, за Гришо и Маша (така пишат), за другите. Тоя вечен фокус връз хорските слабини и щения не остава без отпечатък, никак не.

Юго обяснява пороците на една от героините си така "..беше се нагълатала с глупави сантиментални романи на младини".

# 170
  • Варна
Бурканче със сусамов тахан къде се съхранява - хладилник или шкаф?

# 171
  • Sofia
Ух,че страховито  Rolling Eyes  Много хищна котка  Shocked
Моята котана е много страхлива.Най-много гълъбът нея да накълве  и да търча да я спасявам.Лятоска бяхме завъдили (незнайно как и откъде) една костенурка. Пъплеше "бодро" по тревата, любимката й се пенявеше през прозореца. Ама като я пуснах да я разгледа и оврещя света от страх  hahaha

# 172
Съхранявала съм и в хладилник, и в шкаф. Във втория случай пуска малко мазнина отгоре, но не губи качества. В магазините също не стои в хладилници.

# 173
  • София
Бурканче със сусамов тахан къде се съхранява - хладилник или шкаф?
Аз в хладилник го държа.

# 174
На 13 години не съм си и помисляла за секс. Даже не съм сигурна, че въобще съм знаела какво е това Simple Smile. Едно време не се говореше свободно за тези неща, поне в моето семейство.
Аз спрях да водя борба с килограмите - не че имам много за сваляне, но бих се разделила с около пет Simple Smile. През пролетта реших, че ще се храня здравословно, и минах на зеленчуци (от време на време хапвах сирене, кашкавал, без никакви меса). В резултат на което не отслабнах, но си докарах стомашни проблеми. Сега си хапвам всичко и странното е, че съм свалила два килограма, без да съм поддържала никакъв режим.

# 175
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Миналата седмица ви опущих, но тази не смятам да е пак така.

Сдобих се с температура (37,3, но съм като парцал), боли ме в дясно, като дишам. Едва поемам въздух и то повърхностно. Тичах на снимка, дробовете ми са чудни. Сега като някаква бабичка съм с ел. възглавничка на гърба. А утре е Бъдни вечер. Пфу.

# 176
  • Пазете Гор
Куркума,не е честно  Crossing Arms Обеща рецепта за момичета да даваш...Чакам ли,чакам...то затова ме става работата  Laughing Тия магданози не ми вършат работа!

Магданоз + правилен ъгъл на атака, както вече писах. И най-вече редовно упражняване. С чалъм и упоритост обикновено се постига повече отколкото само с чалъми.

Комбинирам ли спорт с умерено хранене килограмите се топят буквално за дни, ама какво от това - спра ли дори за две седмици всичко почва отначало. Впрочем моето  умерено хранене дневно включва количества, с които едно семейство съвестни йоги би си поминало барем три дена.

Турил съм едни дънки от 2010 за нишан - вляза ли в тях - ще черпя.

# 177
Куркума, абсолютно подкрепям мнението...

Не смятам, че днес физически се развиват по-рано като цяло. Но на психологическо ниво отвсякъде се тръби - "секс, секс, секс". Когато това чуваш, виждаш от ТВ, реклами, плакати, списания и какво ли още не....няма как да го подминеш.

Току що видях снимката на момиче, отслабнало с 20кг. за 3месеца с тренировъчен режим. Ами разликата е поразителна.
Не искам за 3, ама за 6месеца ще е супер....Simple Smile

# 178
  • Варна
Благодаря на всички за сусамовия тахан!

# 179
Сесил, само с тренировки пак не става от 4 месеца ходя 4 пъти седмично и тренирам много с инструктор, ами стегнах се, оформих се, но не съм отслабнала хич. При мен само с глад става, буквално, две яйца на обяд и салата с пиле или риба на вечеря, ама това живот ли е изобщо?! Миналата година свалих над десет килограма с 90-дневната, тази година за месец с нея не помръднах... И както казва Жаки, какво стана ( какво стана й е най- любимия израз:) гладна, изморена и нещастна Simple Smile
Мамо, остави компинтъра и ела да целуваш Жаки:) Айде вика ме, голяма целувачка, какво ли ще ми дойде до главата един бог знае:)

Общи условия

Активация на акаунт