Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 741
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Куркума,не е честно  Crossing Arms Обеща рецепта за момичета да даваш...Чакам ли,чакам...то затова ме става работата  Laughing Тия магданози не ми вършат работа!

Магданоз + правилен ъгъл на атака, както вече писах. И най-вече редовно упражняване. С чалъм и упоритост обикновено се постига повече отколкото само с чалъми.
С чалъм и мерак - три момчета!!! Искам  ЧАЛЪМ за момиче!

# 181
belinda, на точното място си, много умея да набивам канчета на тая тема, аз веднъж като се запаля съм готова. Последният път режима го правих с едно момиче от екипа ми - тя по служебни въпроси не идваше толкова, колкото да й начукам канчето, за да не изяде някоя вафла  Laughing И моя режим включва всичко, разказвала съм ви май, кумът ми и един от най-добрите ни приятели са професионалисти в тази област и са на мнение, че нашите си женски диети са супер вредни, не бива да се изключва нито един вид храна, просто комбинацията е различна, в никакъв случай глад, и спорт задължително. И ей на - няма йо-йо, много здравословно свалени килограми, щом след това плюскане качих само толкова. Та пак ще правя същото, при мен е 40 дни. Чакайте драги, чакайте след НГ пак ще си пишем  Mr. Green То след тия софри, определено ще си пишем  Crazy

Гита, оздравявай!

# 182
  • София
Записвам се за след Нова година за разтоварването на килца Simple Smile

# 183
Жаклин, със сигурност само с едното или с другото не става.
Трябва си и движение и режим.

# 184
  • Euskal Herria
Мър, а има ли значение дали при повечето килограми е намесено заболяване? Ще се повлияе ли организмът?

# 185
Мър, а има ли значение дали при повечето килограми е намесено заболяване? Ще се повлияе ли организмът?

Не знам  Rolling Eyes Не сме коментирали такъв случай, но мисля че поне няма да навреди, защото си има всичко в режима - въглехидрати, протеини и мазнини. Но няма бяла захар, брашно, олио, масло е такива неща. Мазнините са зехтин, от сурови ядки, въгехидратите са бавни и полезни - овесени ядки, чист ориз, картофи, но най-важното е без мазнина приготвени, т.е. въглехидрати не смесваме с мазнини, месо, зеленчуци, риба, сутрин и плодове. Аз даже имам ден от седмицата за пълно омазване до обяд включително - кеф ми пица, кеф ми пържени картофи, сладко, но това при 3-4 дни тренировки. Не знам, ако има някакво нарушение във функционирането на организма, обаче дали ще се повлияе, със сигурност ще е към добро, защото се изключват вредните и гадни храни (честно ви казвам, много добре се чувствам след това), пие се много вода, което на мен ми е много зле. Понякога ми сменят някои неща в процеса на режима, но в общи линии това е. Но храна без спорт или обратното, просто не става - изпитано.

# 186
Искам да кажа, че току що разгледах един албум със снимки на мои приятели и познати от село. Поддържат си самодеен ансамбъл, непрекъснато си правят концерти, украсили са читалището, а после да си направили и купон маскен бал. Така ми се прииска да прекарам някоя зима празниците на село. Само мъничко още да порасне малката и ще го направя.
Много готино ми стана.

# 187
Ох, то и аз много обичам да си хапвам вкусни неща, но повече обичам да съм във форма и да не ми тежи като ходя. Не може буркан нутела и тава меденки, пък и слаби на всичкото отгоре. Просто спрете всички сладкиши и теста от бяло брашно и ми кажете как е след два-три месеца.

# 188
Добре ще е, как. Още пролетта миналата година спрях всякакво сладко и тестени. Всъщност ядях хляб, но само такъв с квас, предимно плодове, зеленчуци и сирена, кашкавал, месо и да видиш - не само свалих доста килограми, ами и задържах.
Жалко, че ми затвориха магазинчето за хляба с квас, чуден докарваха. Не съм си намерила наблизо, иначе пак ще мина на такъв. А може и квас да си взема и да си меся.

# 189
Да ти пресипя от моя квас малко? Щом е за хубост, винаги!

# 190
Може! Мислех да си правя, ама нали съм се захванала със сто неща, а четох, че си иска малко внимание и рискувам да забравя нещо, та бях решила или след празниците, или да си купя готов.
Може да се разберем нещо  Thinking Ще разменя някоя и друга сладка - само с масло са ми, като за тебе!

# 191
  • Ямбол
Nino, какъв е тоя червен нос?

# 192
На Ебенизер, стар приятел ми е, тия дни винаги ми идва на гости.  Simple Smile

"- Весела Коледа, вуйчо! Бог да ти помага!
- Ами! Глупости!
- Не се сърди вуйчо!
- Та как да не се сърдя, когато живея в такъв глупашки свят като този? Весела Коледа! Стига с тая Весела Коледа! Какво е Коледата, освен ден за плащане на сметки, без да имаш пари; ден, в който ставаш с една година по-стар и нито пени по-богат! Ако зависеше от мен - всеки идиот, който се мотае наоколо и поздравява с "Весела Коледа", трябва да бъде сварен в собствения му пудинг и погребан с клон от бодлива зеленика, промушена през сърцето. Точно така!"

# 193
  • В Космоса
3 вечери в Чифлика, един  минерален басейн, едно болно хлапе... Sad ooooh! Една вечер в Бургас, едно хлапе поето от баба си, рахат.  Whistling Колко малко му трябва на човека. Sunglasses

# 194
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро дами!
Да запретваме ръкави Simple Smile
Май имам проблем със съня, станала съм преди два часа.
"Коледна песен" е много, много любим. Детето реве от него и я е страх.

Общи условия

Активация на акаунт