Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 747
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, напред в темата бях писала за подобен гребен http://www.ebay.com.au/itm/like/121387918011?limghlpsr=true& … id=107&chn=ps
Чисти всичко. Удобен е много и ефикасно. Аз и на мен съм го пробвала, а имам много гъста коса, а беше и ужасно дълга, като завъдих живот покрай детето.

# 226
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз не си го причинявам това със содената питка.
Нито съм спазвала пости...нито толкова вярваща....че за 1 вечер да се мъча с нещо, което никой няма да погледне. 

Ама то маята е дрожди, демек гъби. Иначе и ние не сме стриктни дори и на Бъдни вечер. Сърмите ни са с кайма  Blush

# 227
Като примерна домакиня, реших да почна малко по-рано от обикновено. Боба вече ври, мъжа ми чисти тиквата и тиквеника ще е готов до половин час. Питката обаче ми е дерта. Подготвила съм пакетче суха мая и ще ползвам нея. Миналата година направих содена, супер твърда, като камък беше станала, трудно се ядеше, след това я изхвърлих и хич не се чувствах добре, че изхвърлих питката от Бъдни вечер.

Купихме си нова кувертюра от Икеа и съм супер доволна. Купихме си и стъпка за входната врата. Това са новите неща в нашия дом за празника, от към техника за момента нямаме нужда. Мислех си една скара да взема, ама тя старата си работи, отказах се.

Белинда, гнидите и въшките са на пари, тъй че стискаме палци, ще взема да проверя моя син, че пръстчето му е все в главата от известно време. Гледала ги сестрата, но като я знам каква е възрастна, може и да не ги е огледала.
Да се отчета, че момичето от класа е харесало шала. Сложило си го и си тръгнало. Синът ми обаче получи топка на цветя Sick

Да ви питам - дряна за кога трябва. Ние пропуснахме днес да си вземем дряновица, аз си мислех, че за Коледа, а пък мъжа ми казва, че е за Нова година newsm78

# 228
  • Ямбол
...
Да ви питам - дряна за кога трябва. Ние пропуснахме днес да си вземем дряновица, аз си мислех, че за Коледа, а пък мъжа ми казва, че е за Нова година newsm78
От дрян знам, че се правят сурвакници, които се използват на първи януари. С дрянови клончета още се наричат и късметите в баницата, която също е за Нова година.

# 229
Направих напуканите сладки но доста се разляха. Тестото ми беше по меко явно отколкото трябва.  Станаха като ореховки тънки. Simple Smile

# 230
  • София
Аз ти казах...Друг път да слушаш Simple Smile

Каталясах. Четири обезпаразитени глави, едно подстригано, едно изкъпано/ другите си се къпят сами/ и вече трета пералня се върти, четвърта чака ред Tired Прането на всичкото бельо, одеяла, дрехи, хавлии и пр. ми тежи даже повече от клепането с лекарството.

# 231
belinda, така де, то и аз го видях че е прекалено меко, ама...Simple Smile
но са страшно вкусни. Simple Smile

# 232
Благодаря Лиляна  bouquet, и аз започнах да се двоумя, та затова питах  Simple Smile

# 233
  • Пловдив
 Wine Glass

п.п. Да ви питам...относно фейсбук...имам приятелка,която има пък за приятел стар познат.Не искам тя като хареса моя снимка,напр. онзи да я вижда...Може ли това да се ограничи или...не newsm78
Ама той пък,ако и разгледа приятелите и ме види пак може да гледа снимки,нали???

# 234
А добра вечер! Ние вече ядохме, прибрахме се към шест умрели от глад и веднага сложих масата. Както си пожелах, всичките ни гости са страшно готини, никой не реагирал за масите, усмихнати и с настроение, да ти е кеф да работиш идваха постепенно и нямаше никакво изнервяне. Дано вечерята мине добре и целия престой и да се изпратим дори в по- добро настроение:) Паричката се падна на бившия ми мъж, таткото на Мими, миналата година пак у него беше, а годината ни беше много успешна, дано пак ни донесе късмет:) Утре ще излезем с него, приятелката му и всички деца, може да не е много коледно, но ще ходим на пица, децата така си пожелаха Simple Smile

# 235
Убита съм, пък още не сме седнали даже  Laughing Обикаляхме мола за подаръци на децата, нищо не харесах, накрая теглих една и си казах, ама аз защо не им подаря каквото си знам - книги! Айде в книжарницата за "Хари Потър" - нямат първата! Газ към "Гринуич" почти на другия край, не може да я няма - ами няма я  Crossing Arms И оттам 2 часа избирах книги. И започнахме да готвим след 6 часа, добре, че си направих боба и картофите вчера, нямах никакъв шанс. Но! Изпекох мини чийзкейкчета в чашки, и сега последно се пече питката и сме готови! И утре е Коледа, Коледа, Коледа!

Прекрасна Бъдни вечер ви желая  Hug

# 236
  • Пловдив
Аз днес не съм готвила много. Имаме си коледно повръщане Simple Smile И няма кой да яде Simple Smile

# 237
  • София
Утре ще излезем с него, приятелката му и всички деца, може да не е много коледно, но ще ходим на пица, децата така си пожелаха Simple Smile
Аз не мога да си представя нещо по-коледно от това всички членове на семейството в широк смисъл да са заедно на празника, така че сте си екстра Simple Smile
Ние паричката не я намерихме, явно е в парчето за мъжа ми. Ще падне смях, като си дойде от работа, децата ще го юрнат да яде по нощите, за да изрови късметчето.
Моите деца също си пожелаха да сме всички заедно. Така че утре ще сме с нашите , свекърите, плюс сестра ми, веселба  Grinning
Питката ми стана чудна, съвсем мекичка. Не успях да измисля как да я снимам за неверниците, които смятат, че със сода стават само павета, но ако все пак някой ден се съберем, ще донеса доказателство Simple Smile

# 238
Ние похапнахме пита, сирене,  салата и чушки с боб. Друго не ми се ядеше.

На мен се падна парата. Simple Smile силно се надявам февруари, март да имам добри резултати за един проект. 

# 239
  • В Космоса
На мъжа ми се падна парата. Party

Ядохме уши на центъра на винените къщички. Mr. Green

Имаше семейни дразги. ooooh!

В крайна сметка хапнахме, пийнахме, децата поиграха.

Дядо ни Коледа е на работа утре, прецака ни нашата. Трябва да търсим друг. Tired

Утре вечер при другите роднини, дано бъде по=лежерно! Praynig

Болестта отминава, а дано, дано, дано!

Общи условия

Активация на акаунт