Желая ви приятен ден!
. Аз всичко сама правя, а и тази година сме сами та няма и кой да яде ;-(. Направила съм сарми, чушки, боб и зеле о боб плакия. Сега "меся" питката. Мислих и кьополу да правя, но нямашв кой да пече чушки и патладжан
. Готвя и капама за утре. Още ври - цял казан е.
.
.
Наложи се да го довършвам с ножицата, а аз съм с две леви ръце и сега, горкото, прилича на концлагеристче
Баткото ще мине само с лекарство, подстрижката ще я оставим за след празниците. Но вече ще са само първи номер, не мога повече, не издържам. Скалпът ми вече се бели от тия лекарства, това ми е май четвърто мазане от есента насам, ще се натровим накрая...
Но едно време аз с дългата ми коса, не искам да знам майка ми какво е правила... всъщност знам де, накрая ме подстригаха като момче, ужасно беше, ужасно! Една въшка да имаше - при мен беше. Имахме веднъж проверка, аз уж вече изчистена и понеже съм на първия чин ме провериха първа и ме пратиха вкъщи да ме чистят - леле какъв срам и рев беше! Залудо - оказа се, че накрая изгонили целия клас, барабар с учителката.
Само дето хич не ми е добре, ама ще се мобилизирам, де. Свекърва ми го отнесе тази година цялото готвене, аз спах до 12ч
, ама пък три пъти се будих през нощта от болежки и температури.
. Не успя дори да се изпече. ако имаш рецепта сподели. Аз ще я пробвам.
. Весела Коледа от мен, нашата вечер приключва 
Препоръчани теми