Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 776
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро! Честито Рождество Христово! Желая мир, любов и здраве на вас и семействата ви. При нас паричката се падна на сина ми, а сега чакам да се събудят и да се радват на подаръците.

# 241
  • югозапад, под "Марков камък"
Честито Рождество!
Да бъдем здрави и щастливи!
Детето преди 5 мин. си отвори подаръците, много, много е щастлива. На 8 год. е и искрено вярва в Добрия старец. Днес е РД на ММ и купона е пълен Simple Smile. На обяд сме на "Коледарско представление", самодейци от квартала сами го организират на площада и след това обикалят къщите. После до един близък манастир, ще минем да уважим и бабите, добре че всички са ни наблизо. И вечерта малко гости у дома.
Снощи се спазиха традициите и каденето, и молитва, и ястията. Вечерта на Бъдни вечер ми по-любима и от самата Коледа.
Спокойно и усмихнато на всички.

# 242
  • Ямбол
Честита ви Коледа.
При нас свекървата беше белязала питката, в която е сложила две парички, сакън да не се паднат на някой друг, така винаги се падат на внучетата ѝ.
Дъщеря ми ме изненада с познанията си за традициите. От училище им били дали да се подготвят за вярванията и за традициите за Коледа и бъдни вечер. Наш'то се готвило за Германия и за България. И вчера знаеше повече от баба си какво къде как трябва да се прави. Милото дете, като няма майка да му каже, то само е разучило. В полунощ реши да пробва дали са верни едни работи, които е прочела, нещо си намисли, и сутринта ще чака резултат. Аз и казах, че всичко е измислено и да не се надява, тя ми каза - ще видим.

# 243
Честита Коледа  Heart Eyes Само добрини да има, много хубави моменти и много здраве!

Снощи на мен ми се падна да поддържам топлината и уюта в къщи (пръчката), на мъжа ми здраве и любов (конец, че нямах вълна). Не знам паричката къде е - или в парчето наречено за Богородица, Исус и Бог, или за приятелите, или за семейството. Мъжът ми си пожела догодина да не сме сами по това време  Wink

Много ни беше вкусно снощи, хем сложих малко храна, хем се убихме, чак ми стана зле и то само с питка Crazy

Сега си направих кафе, че милото беше прибрал масата, заредил миялната и отиде на тренировка, а аз бърз душ, чакам една пералня и сушилня, и може да потегляме да помогнем на нашите с масата. И ще чакаме техните на ММ довечера, мисля че ще е прекрасна Коледа  Hug

# 244
Честита Коледа на всички  Hug

# 245
Честита Коледа момичета!
Желая Ви много късмет и сбъдване на желанията!

# 246
Честита Коледа! Желая здраве на семействата Ви!

# 247
Дзън ,дзън Дядо Коледа е вън, да донесе много здарве, усмивки и благоденствие на целите ви семейства! Децата отвориха подаръците, Мими си хареса много всичко, Жаки пита има ли за ядене торта, като разбра, че не загуби интерес:) Не си пада детето по играчките, всичко дето го поръча беше храна, Барни мечо и топчета, демек зърнена закуска:)

# 248
Честита Коледа, да сте здрави и засмени!
Сутринта още в 7 чух весели крачета да шляпат по паркета, за да търсят подаръци под елхата. Големият влиза в противната възраст, когато е въпрос на чест да се чумериш, когато другите се радват и като го заговориш, само да повдига вежда. Малкото пък се радва на робота, който получи и закусва с бонбони.
Снощната вечеря ми се получи много вкусна, а содената питка стана един път - мека отвътре с трошлива и хрупкава коричка, малката паричка се падна на мен, а голямата остана в неразчупената част.

# 249
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, ПРИЯТЕЛИ Hug
Да сте здрави и винаги обичани, да вярвате в доброто и да работите, за да се случва Grinning

У нас настана страшно окабеляване. Ставам тази сутрин  гледам всеки увиснал на някаква електроника. Хич не исках така да се получава, но май е неизбежно в днешно време, примирих се. Което не пречи да ги строявам - хайде сега всеки да си остави джаджата, ако обича. Че да може мама да се дореди до лаптопа Joy

Снощи все едно посрещахме НГ. Стояха до 12 часа, за да си отворят подаръците, после слагаха трапеза на Дядо Коледа - меденки с млекце Mr. Green Големият уж вече не вярва, ама и той слага меденки Wink

Хубава ваканция ви пожелавам и на себе си също Hug До скоро!

# 250
Ох, Белинда, сега прочетох за гнидите и хем не е смешно, хем ти много с

# 251
При нас мина първа порция отваряне на подаръци. Simple Smile
Борис веднага видя една голяма кола и се залепи за нея, всичко останало не представляваше интерес. Simple Smile
После сестра му получи миксер (малко бебешки за нея, но от едни приятели) и той беше възхитен. (много си пада по готвенето). Скараха се за него и имаше рев.
След още 40мин след като закусиха и двамата бяха единия на таблета, другия на телефона. Simple Smile
Толкова за подаръците.

# 252
  • Ямбол
Искам да кажа, че съм много доволна, от мерките, които са взети по отношение на бомбичките, пиратките и всякакви такива гърмящи.
Почти никой не гърмеше снощи и днес, само тук там се виждаха фойерверки. Браво. Можело значи. Дано тази година има минимум дори нула откъснати пръсти. Дано са поумнели някои, че това не е игра.

# 253
В нашия град пък гърмяха като обезумели, направо се чудих какво да правя с кучето, че много го е страх. Накрая го затворих в една стаичка-склад, и към 3 през нощта станах да го пусна навън, че да няма зор да ходи по нужда хайванчето.

# 254
  • Ланкър, планините Овнерог
Честита Коледа, жени и Куркума! У нас празникът е двоен - мъж ми има РД днес (поне ИД няма  Mr. Green )
Отварянето на подаръци приключи, в момента баща и малка дъщеря сглабят 3D пъзел - глобус, всичко е наотворено. Голяма щерка чете книга  bowuu Да се ненадява човек. Малко книгите не са от тези, дето биха й помогнали за матурите, ама нали чете, все е добре.

Никита, ЧРД и на твоЙто мъж!

Общи условия

Активация на акаунт