Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 672
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро и честит втори сняг за тази година. И то какъв сняг, а? Че и продължава.

# 361
  • Ямбол
Какъв сняг? Тук е валяло дъжд, но поне няма мъгла и е почти слънчево.

# 362
Честит първи сняг (поне при нас)
Тук вали цяла нощ вече има 10-15см натрупани.

Жаки все се каня да те питам, малко ми е неудобно, но голямата не се ли сърди като я оставяте за два месеца и отивате на почивка без нея. Представям си колко ѝ е неприятно.

пп: Мисля го, защото съм го изживявала. Навремето така нашите се спукваха да ходят и все без нас. Едното лятно море хич не компенсираше нещата

# 363
Има, има сняг при нас  Hug Мъжът ми през 30 мин. ставаше да проверява колко е натрупало, в 5 сутринта се събудил и не заспал - е то бива, бива вълнение, ама..  Crazy И сутринта изхвърча - ринал сняг, хванал с колата се катерил на някъде, детска радост! А аз от снощи чета една книга "Снежния човек" - много е тематична  Twisted Evil

Днес ще обикаляме по роднини и приятели, както и утре, но нека, затова са празниците  Heart Eyes

И котарака пак ми се е качил на главата, наистина не знам как може да му харесва да седи по главите на хората - свалям го, след малко пак и е упорит, мърка и лека-полека пак там, няма такава картинка  Crossing Arms

# 364
Руми, хич не и пука на Мария, тогава и тя си почива, защото иначе денят и е разграфен по часове, много гледа Жаки, в къщи помага. А сега идава баба й и й угажда за всичко. Всеки ден поне по час сме на скайпа, изпитвам я, говорим си няма кога да й залипсваме. Сега само за малката щяла да тъгува много я обича, а и Жаки сега е много интересна и я забавлява:))
И при нас сняг, колата със задно предаване, отвартително с такси ще сме. Аз сняг не обичам, нито пък зима и студ Crossing Arms
П.с. Някой знае ли как да слагам ударение върху И от ай пада, че с това И кратко не е ОК, пък с обикновено И хич. Как го обясних не е истина:)

# 365
Ето го софийския ни сняг (поне в Младост е така и продължава да вали)

# 366
  • Ямбол
Завиждам ви за котетата, които имате. Хем искам да имам, ама много искам, хем се спирам и се вслушвам в категоричността на моя мъж. И така си ги гледам котетата само при мама. Тя има две при нея и още няколко в двора.

Гита, ето това е зимна картина. Ако ти пусна снимка от около нас, може да си помислиш, че е пролет. Тревата още е зелена.

# 367
ООО, Мър, моят още снощи като видя, че вали искаше да излиза на разходка в снега Crazy
Сега от сутринта само кандърдисва детето да ходят да правят снежен човек. А то милото като майка си, обича морето, жегата, пясъка. На море бих изкарала и цяло лято ако мога, зимата - да съм на топло с напитка и да гледам през прозореца ми е достатъчно  Simple Smile

# 368
Лили, до онзи ден и тук беше пролет. Много изведнъж стана зима. Не знам до колко е хубаво така. Може би за това и болести толкова около нас (аз съм на АБ от вчера).

Котки в къщи не ща. На времето имахме - такова чудо втори път не искам. Егасимуси зверовете, а иначе едни пухкави... Догодина може би с куче ще трябва да се обзаведем. От Констанца зависи - ако влезе в читаво училище. После д.пе да ни е яко. Уж е обещала тя да си се грижи, ама на пубер вяра нямам много.

# 369
Аз и синът ми много искаме да имаме куче и то истинско голямо, не някакво джобно, но мъжът ми не иска. Твърди, че е голяма отговорност и че ако не му се осигурят необходимите разходки само ще мъчим животното. В Ринга като ходихме в ЗОО магазина имаше мини хамстери по 4 лева. Синът ми като се замоли, как струвал само 4 лева и как не били никакви пари, за малко да ме навие. Обаче четох, че тези хамстерчета не били много дълговечни и че около 7-8 месеца живеят, не ми се искаше да се привърже към него и после да е тъжен.

# 370
Жаки чудесно е, когато всички се разбират  Simple Smile

Аз ѝ го правя с Shift+ь

# 371
Завиждам ви за котетата, които имате. Хем искам да имам, ама много искам, хем се спирам и се вслушвам в категоричността на моя мъж. И така си ги гледам котетата само при мама. Тя има две при нея и още няколко в двора.

Лили, ти къде мислиш са и моите  Crossing Arms Оставих си ги при нашите (то само единият беше наличен като се изнасях, другият дойде преди година и половина сам), първо майка ми много е свикнала, второ не мога да ги преместя от къща с двор, в апартамент - ще полудеят. Мъжът ми ми угоди на акъла за коте, беше спасил едно на 3 дена - мишка. Отрасна, но се случи инцидент. да не говорим, че наистина откачаше в този апартамент сама по цял ден  Confused Убедих се, че котка в апартамент не е толкова щастлива като такава в къща,а  също така че виреят най-добре по 2. Нашите са кастрирани и си седят в двора ни, когато излизат, съседите и те си имат котки на същия принцип, не се бият, именно защото са кастрирани, а то иначе двама котарака не знам как щяхме да гледаме заедно. Но един ден като се преместим в къща ще си взема котачета.

Мъжът ми да ви кажа на моменти така ме ядосва - пак наредил среща до срещата, при положение, че се разбрахме, аз звъннах вече, уговорихме се - е не можело ли пак да звънна, за по-рано, еееее! Преместил една вчерашна среща за днес - ама ние дори подаръци за децата не сме купили, е кво, нали имало шоколадов дядо Коледа, е ще умра, казвам ви и то баш по празниците ще е. Пратих го в Хиполенд, не искам да знам с какво ще се върне  Crazy Аз му казах да хване един консултант за ушите, но ще видим, ще видим.

# 372
  • София
Тишина и спокойствие цари около мен. Седя си на топличко, пийвам си чайче и се наслаждавам на уюта. Мъжът ми се гърчи навън на снега с домочадието. Нека му е! Сърдита съм му, защото вчера цял ден ме лъга, че ей сега след малко ще отидем до Икеа Crossing Arms
Тези  2 и поливина годишните са много ящни. Сигурно им е от набора  Wink И моя дребосък е същия. Закусва, обядва и вечеря по 2 пъти - първо с неговото си ядене, а след това "амка" и от храната на някой от останалите  Simple Smile

# 373
Абе не е от набора  Tired Вие поне имате време за реакция, ами аз какво да я правя, като вече е голяма и не се лъже? Като имах едно злоядо, после голяма радост беше, че Емма яде всичко. И радост, радост, докато  се усетих, че хич не е добре и другата крайност. И няма оправия сега, тя си се харесвала така. Ходи, че обяснявай, че и за здравето е кофти. Решиш да ограничиш, то си краде и яде в банята  ooooh!

# 374
Сняг и при нас....няма да разчиствам колата и без това по улиците е кофти. А изкарам ли я, после няма да си намеря място.

Замесих тесто за меденки, след обяда ще ги пека. Simple Smile

гледка от терасата

Общи условия

Активация на акаунт