Мъжът ми през 30 мин. ставаше да проверява колко е натрупало, в 5 сутринта се събудил и не заспал - е то бива, бива вълнение, ама..
И сутринта изхвърча - ринал сняг, хванал с колата се катерил на някъде, детска радост! А аз от снощи чета една книга "Снежния човек" - много е тематична 

Оставих си ги при нашите (то само единият беше наличен като се изнасях, другият дойде преди година и половина сам), първо майка ми много е свикнала, второ не мога да ги преместя от къща с двор, в апартамент - ще полудеят. Мъжът ми ми угоди на акъла за коте, беше спасил едно на 3 дена - мишка. Отрасна, но се случи инцидент. да не говорим, че наистина откачаше в този апартамент сама по цял ден
Аз му казах да хване един консултант за ушите, но ще видим, ще видим.
И моя дребосък е същия. Закусва, обядва и вечеря по 2 пъти - първо с неговото си ядене, а след това "амка" и от храната на някой от останалите
Вие поне имате време за реакция, ами аз какво да я правя, като вече е голяма и не се лъже? Като имах едно злоядо, после голяма радост беше, че Емма яде всичко. И радост, радост, докато се усетих, че хич не е добре и другата крайност. И няма оправия сега, тя си се харесвала така. Ходи, че обяснявай, че и за здравето е кофти. Решиш да ограничиш, то си краде и яде в банята
Препоръчани теми