Забременели след ин витро - тема 3

• 51 493
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
мимози, честитооо!

# 706
Честито и от мен Мимози  Hug Бързо възстановяване и целувки на малката бузеста цупла   bouquet
Добре дошла на Пукет Wink леки 9 месеца ти желая Simple Smile и аз не мога да те посъветвам обаче къде да се следиш...в общи линии всеки ще препоръча неговото и пак ще си пред дилема /както аз до скоро/ но в крайна сметка, трябва да си сигурна, че каквото и да избереш, ще бъде най-правилното  Hug

Аз днес минах на БХС при Георгиев в Надежда, трябваше да съм при Игнатов, ма отсъствал човекот и айде при Георгиев Simple Smile човечето се беше скрило с ръце и не ще да мърда, викам пък на кой такова срамежливо се падна...не ни е у кръвта тва на нас с баща му Wink
Утре - други ден ще се запиша и на ЖК, но в Благоевград, че не ми се пътува до София по-честичко от необходимото Wink
В общи линии успокоих за малко душицата пък ще видим до кога ще изкарам така Simple Smile
Спокойна вечер бременни /и вече родили  Crazy / момичета Simple Smile

# 707
Честита щерка на Мимози !   bouquet
И нека всички да се похвалим тук като нея !

# 708
мимози, честитооо   bouquet  bouquet  bouquet да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва Simple Smile

# 709
Честито бебче, Мимози! Бързо възстановяване на теб! Hug

# 710
Пинки  Hug Hug Hug, аз цял ден се смея и се чувствам някак си много много приятно  Grinning
За първи път в живота си имам това усещане ( мисля че е бебче) и не мога да си намеря място  от щастие  Heart Eyes

# 711
Честито и от мен за малката Ема. Благодаря за топлият прием.

# 712
Мимози, честита ти Ема!
Много красиво име! На мен ми е един от вариантите за момиче.

# 713
Честито и от мен Мимози,да е жива и здрава малката госпожица и много да ви радва.
Аз днес много се ядосвах и не само днес и дано не се отрази моята нервност на състоянието ми,че вече бившата ми счетоводителка в такива батаци ни е забъркала и незнам как ще се оправяме. А и цистит ли пак иска да ме хваща незнам,но дано ме пропусне че само антибиотик ми помага.

# 714
Еее вече си имаме и първото бебе за тази група и за 2015г.
Мимози, добре дошла на малката Ема и бързо възстановяване на теб. Да ти е жива и здрава малката цупла.
Предлагам като първа родилка за 2015 г тук ти да отвориш новата тема, че да си изкараме всички до една до термин като тебе бременността.
Много се радвам на новите попълнения. Добре сте дошли.  Hug

# 715
Здравейте, мамчета. Ние днес бяхме на БХС. В точно 13 седмица съм, бебка много мърдаше и се въртеше, 70мм е и много е пораснала и си отговаря на точно 13 седмици, пулса беше 161, има nasal bone, NT e 1.9mm, но не знам колко точно е измерено, понеже го измери няколко пъти и беше между 1.7 и 1.9 мм, не знам кое е по-точното, но ни дадоха 1.9мм. При положение, че съм вече 13 седмици, очаквах да е под 2мм, но ми се искаше да е по-малко. Не можах да дам кръв обаче, понеже затвориха та ще трябва да ходя тези дни да свърша тази работа, че срока е до 13 седмици и 6 дни.  Надявам се всичко да е наред и риска след кръвта да излезе нисък. Успокояващо е поне че Панорамата ни е отрицателна, а тя е по-точна от БХС.

# 716
Много, много ви благодаря за милите пожелания към мен и Ема! Наистина направихте денят ми още по - специален Hug Hug Hug
Джи, с удоволствие бих пуснала нова тема, но не съм пускала до сега, а и съм от телефона и ще ми е доста трудничко. Но... прегръщам всяка една от вас и ви желая , когато му дойде времето, да изпитате моето щастие, а за някой и двойно!!! Пожелавам ви, когато за първи път прегърнете и целунете децата си, да разберете какво е PURE LOVE Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 717
Много, много ви благодаря за милите пожелания към мен и Ема! Наистина направихте денят ми още по - специален Hug Hug Hug
Джи, с удоволствие бих пуснала нова тема, но не съм пускала до сега, а и съм от телефона и ще ми е доста трудничко. Но... прегръщам всяка една от вас и ви желая , когато му дойде времето, да изпитате моето щастие, а за някой и двойно!!! Пожелавам ви, когато за първи път прегърнете и целунете децата си, да разберете какво е PURE LOVE Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мимози, честита Ема, да ви радва всички и скоро вкъщи, да расте здраво, будно и щастливо дете! Стиснати палци за мон шери днес и безпроблемна първа среща с двамата сладури!

# 718
Мимоза честита щерка! ЕМА наистина е прекрасно име- да ви е жива и здраве и много щастлива! Стискаме палци днес на мон шери

# 719
Момичета, днес съм на преглед. В 6с.5д. съм. Дали ще се чуе сърдечна дейност ?  Rolling EyesМалко ми е притеснено, че изкарах някакъв вирус и да не съм навредила.

Общи условия

Активация на акаунт