Забременели след ин витро - тема 3

• 51 490
  • 776
  •   1
Отговори
# 720
Ина успех днес да чуеш най-приятния звук  Hug Hug Hug Hug
Пинки и при мен на фм мериха нухалната гънка два или три пъти, като записаха най-високата стойност( така се прави ми обясни доки). Важното е да в нормите под 2 и нещо мисля.

# 721
Пинки, 1.8-1.9 е явно най - често вписваната стойност според коментарите. И при мен първо измери 1.8, а после 1.9   и естествено вписа по-голямата. Аз още си чакам резултатите от Бхс, нещо се бавят.
Аекара, пробва ли да вариш сушените сливи, аз досега само съм ги попарвала, а вчера ги варих на тих огън десетина минути и цял ден като мина през кухнята и зобвам по една. Сякаш има малък ефект, но пих и компот от круши и мляко с безкофеиново кафе и мед, та не знам от какво е, но продължавам.  Joy Искам да хапна киви или круша, но още не мога.
Успех, Мон шери, а може би вече добре дошли!   bouquet

# 722
Дани аз вече два дена ядох по 2 кивита (успях) и 5,6 сушени сини сливи. Резултатът е налице  Wink
Мен ме е хванал левия нерв на таза, не мога да се обърна, да се наведа ......... боли кошмар  Whistling
То сега не може и нищо да се пие, обадих се на доки и чакам да видим какво ще ми каже Tired

Мон шери сигурно вече си гушнала бебоците, стискам палци всичко да е успешно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 723
Ще ходя на ортопед, след това при доки за сърца............... почнаха и болки в кръстта и отпред сякаш ще ми идва цикъл и се филмирах много  Cry Cry

# 724
Ох, милата, ако не едно ще е друго, ще си търпим. Гуш!
Ако някой вече не е писал, има забавяне с резултатите БХС в сайта и на телефон, ако има заинтересувани. Днес звънях, че трябваше от 09.01 вече да са качени и казаха, че днес ги обработват и най-вероятно утре ще ги качват най-рано.

# 725
Много ме е страх , тъкмо два дена не съм повръщала и се чувствах по-добре сега и това  ooooh!

Ще ми се скъси живота, а покрай мен и на мм горкия.
Ще ви пиша довечера като се прибера момичета  Hug

# 726
Аекара, стискам палци! Дават витамин Б комплекс в тези случаи, знам че и за бременни става. Дано бързо се оправиш, че нерв много боли.  Hug
Моят мъж пак го замъчи главоболието, на друг лекар отиде. Изобщо и аз нямам миг покой, през нощта пак не сме спали...

# 727
 И аз съм с болки в кръста. Днес бях на невролог, но ми каза, че болките са от покпокачване на килограми и натоварване на кръста. Нищо не ми предписа. Те и болките не са силни, ни гинеколога държеше да отида на преглед.

# 728
Аекара, всичко ще е наред!
Вили, аз от кг си докарах кръвно, ти болки в кръста - веселба!

# 729
Е,че колко килограма качихте вече,та и странични ефекти да има.То, според мен,дебелеенето тепърва предстои.

# 730
Аз от 5 седмици поддържам едни кг. Чак се притесних дали е нормално, а се храня добре три пъти нс ден. Сладко не вкусвам, защото не ми се яде, черен хляб всеки ден. Днес звъннах и в моята клиника за резултатите от скрининга, че минаха вече 10 дни. Най-вероятно всички проби ги изпращат в Майчин дом, защото кааха че от там се бавили, проблема бил информационен. Надявам се до вторник да ги получа. Тогава се прибирам в Испания и в сряда ме поема моя гинеколог там и исках да му ги представя.
Цял ден чакам Мон Шери да пише за срещата с близнаците. Дано всичко е минало нормално.  Praynig

# 731
  • София, Бургас
Момичета, аз изплувах така да се каже Simple Smile От вчера съм пак човек. Да не ви разправям подробности, но го изпишках каквото и да е било..и магически едномесечните кризи свършиха. За първа вечер спах като бебе просто. Дано да е свършило всичко вече..утре съм на нефролог и ще видим какво ще каже..
Мимози, честитоо! Да ти е жива и здрава малката принцеса!
Мон шери, въпреки, че не можех да пиша всичко четях и чакам с нетърпение хубавите новини Simple Smile Аекара, с болки като при цикъл почна всичко при мен..и то посред нощ..чак след 5-6 часа почна да ме боли бъбрека и разбрахме каква е работата..дано не е това, че при мен цял месец се влачи..

# 732
  • София, Бургас
Забравих да добавя по темата за нухалната гънка. Нашата беше между 1,44 и 1,56 ..малко големичка ми се стори на фона на дъщеря ми, на която беше 0,8, но явно е нормално и щом е в нормите всичко е наред..

# 733
Браво, Кате! Време беше, направо и ти си за честито!  Joy Дано да няма повече "скали" и болки!  Praynig

# 734
Мерси, момичета за мненията. По принцип четох че нухалната гънка и тя расте с растежа на бебето. В смисъл ако се мери в 11 седмица, което е минимума, и да кажем бебето тогава е 50мм, може и под 1 да е, но ако се мери в 13 седмица и 6 дни, което е максимума и бебето е около 70-80мм, нормално е да е повече, около или над 2, но винаги колкото по-ниско, по-добре. При нас при предната бременност, нухалната гънка на дъщеря ми беше 1.4мм в 12 седмици и 2 дни, сега тази бременност - в 13 седмица, нухалната гънка е 1.9мм, което пак е добре, тъй като очаквах да е около 2, но все пак ми се искаше да вземе по-малката мярка, та затова. Явно при различни мерки взимат винаги по-високата за всеки случай. Днес дадох и кръв. След 3 седмици пак трябва да дам кръв за втора част на БХС и чак тогава ще дадат какъв е риска. Имам и час за ФМ на 9 март.

Дани, ти в коя седмица беше като измериха 1.8-1.9мм нухалната гънка?

Мон шери, и аз чакам новини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт