Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 95

• 26 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Е, той моят превод не е кой знае какво.  Blush

Полицията арестува Озан, нали пи алкохол и малката го издаде по телефона.

Гюлсерен казва на Джихан за посещението на Дилара.

Музиката е много хубава.

Гюлсерен: Какво правиш?
Джихан: Звъня на Дилара.
Дилара: Моля, Джихан ....

Това е сцената от втория фрагман.

Дилара получи документите за развод.

Дилара: Не Джихан, не, не ....  започна голямото чупене

Джихан: Какво ти каза Гюлсерен?
Гюлсерен: Добре, ще ти кажа, но обещай да не казваш на Дилара.
Джихан: Добре обещавам.
Гюлсерен му казва, че ги е поканила с Хазал на вечеря. Джихан и казва, че навярно това е един от номерата на Дилара. Намислила била нещо.

Не съм сигурна, но мисля, че Дилара се съмнява, че Джихан има връзка с Гюлсерен. Сподели това с Рахми.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 21:37 от zarani

# 676
За какво звъни на Гюл сега...... Ей, голяма манипулаторка е тая Дилара..... Сигурно уточниха деня..... Thinking

# 677
Зариииии Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Уффффффф...тая лигла не мога да я понасям...тя била Гюрпънар ooooh!... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 678
  • София
Форумът точно днес ли намери да е отвратителен!  ooooh!  Едвам публикувам.

Дилара: Какво ще правим татко, как ще си вземем Хазал?
Гюлсерен се обади на Дилара.

Джихан прибра Озан от полицейското управление. Разбраха се без караница. Съвсем кротко и културно му обясни, че не трябва да пие.
Озан го моли да не казва за това на майка му.

Хазал се мръщи, че пак ще вечерят спанак. Та тя била Хазал Гюрпънар. Керман и казва, че майка и Дилара е идвала днес, малката май помисли, че е искала да си я вземе, но леля й я попари като й каза, че ги е поканила на вечеря. В това последното не съм съвсем сигурна. После звънна телефона, Кериманка вдигна, отсреща абито от германския затвор. Жалва се, че още не му е намерила адвокат. Как пък веднъж не се обади когато Гюлсерен си е вкъщи  Crossing Arms  Ало, сценаристката!

# 679
Рахми нали взе някакви документи от бюрото на Джихан....а...Йълдъръм май предложи нещо от името на Джихан ,на Алпер...да се откаже от съдружието...сигурно newsm78
Отивам да  smile3546

# 680
 wavey wavey Hug Hug  Eдва публикувам , обръща страницата 2 часа оффффффффффффф

# 681
  • София
Кериман каза на Йозкан, че не е баща на Хазал. Онзи помисли, че Гюлсерен му е изневерявала, накрая му каза, че в болницата са разменили децата при раждането. Семейстовото на родната му дъщеря било много богато.
Ееее, най-после  Party  Гюлсерен я сгащи! Онзи затвори телефона.

Кериман се оправдава, че за първи път брат и се обажда.
Хазал и казва, че е възможно даже и пари да и е изпращал. Онази се чуди как да се оправдае, тръгна да скача през прозореца  hahaha hahaha  цирк  Joy

Хазал казва на Гюлсерен, че баща й (Йозкан) не я е искал, не я обича.

Джансу пита баща си защо спи в стаята за гости.
Джихан: Озан знае ли?
Д: Да. Ще се разведете ли с мама?
Джансу: Да поговорим тогава.
Джихан и казва, че не крие нищо от нея и брат й, но ще поговорят за това друг път.

Дойде някакъв, семейството разбра, че Озан е бил задържан. Озан се чуди кой може да се е обадил на полицията.

Дилара иска да знае каква работа е имал Озан в полицията. Джихан и каза, че е уредил всичко, Озан и каза причината.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 22:15 от zarani

# 682
Ужасен е форумът тази вечер.... Съжалявам, че не ви подкрепям в коментарите, но вече три поста ми се изгубиха..... Дори рестартирах..... Да видим сега.....

# 683
Алпер голямо изнудване удари на Дилара, гузна е, държи я с нещо да видим дали наистина Хазал е от него......

Гюл и Хазал май си обещаха нещо...... newsm78 newsm78 newsm78 Малката остана доволна.......

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 22:51 от arpha

# 684
  • София
Джихан е пред дома на Гюлсерен, убеди я да слезе да поговорят. Тя се съгласи, а Кериманка я усети. Видя я, да се качва в колата на Джихан.

Джихан разказва на Гюлсерен за живота му с Дилара, как са щели да се разделят, но тогава тя забременяла. Дали си втори шанс и т.н.
Гюлсерен му казва, че при тях е било точно обратното, оженили се с Йозкан по любов.
Настоява всичко да си остане както си е.

# 685
А такааааа, тези са любовници, поне бивши, ако не и настоящи.... Завързаха нещата..... Нищо чудно и Дилара да е настоявала за съдружието, като благодарност за "услугата" и сега Алпер я изнудва...... на воля.....

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 22:37 от arpha

# 686
Алпер голямо изнудване удари на Дилара, гузна е, държи я с нещо да видим дали наистина Хазал е от него......

Чак и посяга да я целува Shocked...имали са нещо ...имали. bowuu

# 687
За работа ли отиде Гюл.... Hug...на интервю newsm78
Охххх ooooh!...пак рИклами #Crazy...и тая Хатидже като ми се опули...хич  не я харесвам... Naughty #Cussing out

# 688
  • София
Тези истории около договора са ми най-неясни. То и не разбрах много от разговора им с Алпер. Не ми се иска обаче да е негова дъщеря, ще го осапунят съвсем тогава. Бъдещи любовници може  Mr. Green

Да, на интервю за работа. Нещо свързано с туризма, това разбрах.

# 689
Голяма артистка Керка Shocked...тръгнала да скача от прозореца Grinning...ами ,да я бяха оставили...една гад по малко... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт