Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 95

• 26 666
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Озан май остава с впечатление ,че приятелите му са се обадили в полицията...сигурно и затова ще се скарат и сбият ...и Озан май ще е наръганият... newsm78 newsm78 newsm78

# 691
Голяма артистка Керка Shocked...тръгнала да скача от прозореца Grinning...ами ,да я бяха оставили...една гад по малко... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy
Малко преиграва актрисата..... Не ме убеждава, прекалено пародиен прави образа.....Оприличавам я на Нериман от Времето, но там Зейно го беше премерила много точно.....

# 692
# 693
Озан май остава с впечатление ,че приятелите му са се обадили в полицията...сигурно и затова ще се скарат и сбият ...и Озан май ще е наръганият... newsm78 newsm78 newsm78
Да, но ако остане с тези черни дрехи, май той ще наръгва, а и има логика, ножът е у него, въпреки че ми се видя сгъваем и черен, а подаръркът май беше с дръжка от някакъв специален материал, та бежовееше целият.....

# 694
Браво на съзаклятниците, така си и помислих..... smile3521 smile3521 smile3521

# 695
  • София
И аз често оприличавам Кериманка с Нериманка, но тук според мен и режисьорът е важен. Джевдет Мерджан е добър режисьор, но на някой места, в първия епизод особено, не ми допада режисурата му. Виж Зейнеп Тан няма грешка.  Peace

Джихан е помогнал на Гюлсерен да си намери работа. Еми това е то, хубава работа само с връзки си намира човек  Tired

# 696
Хайде, честито ни, сега иска маркови дрешки Хазалчето......

# 697
  • София
Джансу се радва и на малкото, а Хазал все гледа лъскавото.  ooooh!

Гюлсерен им казва, че си е намерила работа. Подари подарък на Хазал, онази пак недоволства. Не и харесва, пита я каква е марката му.

Джансу казва на Джихан, че знае за вечерята в събота. Не се сърди, и без това искала да опознае родната си майка.  Heart Eyes

Зарязаха я Кериман и двете.  hahaha

Хазал пита с какво ще отидат, Гюлсерен и казва, че с автобус. Хазал се мръщи, нямало да се вози в автобуса с тази рокля, настоява да вземат такси.

Рахми и Дилара настояват Озан да присъства на вечерята, той не желае.
Ознан: Освен Джансу нямам друга сестра!

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 23:11 от zarani

# 698
И е с онова светло яке, значи него ще наръгат..... Дано е повърхностно...... Praynig Praynig Praynig

# 699
  • София
Гюлсерен настоява да говорят пред момичетата, нямала какво да крие от Хазал.

Хазал: Нали си наясно, че ако не ни бяха разменили в болницата, тази стая щеше да е моя.
Джансу: Но не стана. Може би тогава всеки щеше да живее живота, който заслужава. (Това така го разбрах, но не съм 100% сигурна)

Хазал: Коя ще е моята стая?
Гюлсерен: Ти си имаш стая.

Хазал: Мислех, че днес ще се запознае с брат ми. Той къде е?
Джихан: Имаше работа, наложи му се да излезе.

Приятелите на Озан го карат да отидат на кино. Той си мисли, че някой от момчетата се е обадил в полицията.

Гюлсерен иска да вижда често Джансу, за Хазал не разбрах добре какво каза.

# 700
Стана еднааааааааа... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 701
Дъртия да не обвини Гюл че е прелъстила Джихан.... newsm78 newsm78 newsm78

# 702
Чудя се Джихан какво прави навън ,ами не дойде да озъпти баща си....ега си родителитеееее... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!...малко ще му е боя на дъртото коце...как може да бърка в джоба сна сина си... #Crazy #Crazy #Crazy

# 703
И е с онова светло яке, значи него ще наръгат..... Дано е повърхностно...... Praynig Praynig Praynig

Арфии....ами то още минали я път стана ясно ,че Озан ще е наръгания... bowuu

# 704
  • София
Общо взето нещо такова, каза й - Знам какви ги вършиш/въртиш (по памет пиша).
Намерил бил колието й в сакото на Джихан.

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт