Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 95

• 26 655
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
А....Керка...направо мЪ шашна ooooh!...ега си простотията.... ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 706
Общо взето нещо такова, каза й - Знам какви ги вършиш/въртиш (по памет пиша).
Намерил бил колието й в сакото на Джихан.

hahaha

#Shocked rotfImao rotfImbo rotfImao

Ама и Джихан...какво само го размята това колие Shocked...и...казах ли ви аз ,че колието ще е заблуждението... newsm44 Joy Joy Joy

# 707
# 708
# 709
# 710
  • София
Човек не би ли целунал кака си?

Обаче в какъв смисъл кака  newsm78

Paramparça 6. Bölüm Final Sahnesi - Yalıda kıyamet koptu!

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 23:56 от zarani

# 711
Момичета и при вас ли свърши сега? Все си мислех, че трябва някъде към 23.30 да е краят..... Аз нищо не схванах, след като Гюл каза, че иска да вижда Джансу..... Лелята се изложи тотално, дали не издаде Рахми, че са се разбрали за пари и той затова да нападна така Гюл. Нали знаете - нападението е най-добрата защита......

# 712
  • София
Много ми забиваше по време на живото гледане накрая, сега го гледам пак. Рахми обвини Гюлсерен, че е планирала всичко. Кериман налива масло в огъня като говори за пари ... Всъщност нея най-трудно я разбирам с този турско-немски акцент.

Рахми беше планирал всичко, щом и в сакото на Джихан е ровил.

# 713
Човек не би ли целунал кака си?

Обаче в какъв смисъл кака  newsm78

Paramparça 6. Bölüm Final Sahnesi - Yalıda kıyamet koptu!

Ужастъъъъъъ smile3511...Джихан трябва да го трупяса тоя идиот... box box box

# 714
Много ми забиваше по време на живото гледане накрая, сега го гледам пак. Рахми обвини Гюлсерен, че е планирала всичко. Кериман налива масло в огъня като говори за пари ... Всъщност нея най-трудно я разбирам с този турско-немски акцент.

Рахми беше планирал всичко, щом и в сакото на Джихан е ровил.

Дааа...видя ,че Джихан си играеше с колието и после бръкна в джоба му...когато Джихан беше отвън... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 715
И...оставиха ни и без трей... ooooh! ooooh! ooooh!

# 716
Не дадоха какво стана с Озан.... Не разбрахме какво си говориха Джихан и Джансу пред гардероба, колието беше намесено, май.....Може би разказа на баща си за подаръка на Гюл?  А защо наблегнаха после така на забавения каданс накрая върху реакцията на Джансу.....

# 717
Очаквам с нетърпение да видя това... Rolling Eyes Heart Eyes

# 718
Не дадоха какво стана с Озан.... Не разбрахме какво си говориха Джихан и Джансу пред гардероба, колието беше намесено, май..... А защо наблегнаха после така на забавения каданс накрая върху реакцията на Джансу.....

Нееееееее...Зари писа по назад... bowuu

# 719
Така ли, връщам се да прочета.....

Общи условия

Активация на акаунт