Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 4

• 90 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • ул. "Мечтание"
Не знам от къде си.
Ако си в София можеш да се обадиш в Рошаво за тест на Погнито.
При мен (Варна) има китайче, Ерго и Мей Тай.

# 346
Разград Simple Smile Ако бях в София или Варна щеше да е лесно Simple Smile

# 347
  • Варна
Чоколина, не съм го виждала на живо и не мога да съм полезна.

Мерси, ще го поумувам малко и ще се надявам да ми попадне някое на добра цена, че с Мандуката не виждам как ще се носим в жегите - доста е дебела. Rolling Eyes Еластичния слинг вече не го ползвам, въпреки, че  Лора е доста дребна.

# 348
  • ул. "Мечтание"
Разград Simple Smile Ако бях в София или Варна щеше да е лесно Simple Smile

Пиша ти на лични.  Peace

Чоколина, да се похвалиш ако го вземеш. И на мен ми е любопитно, но съм пас за момента да си взема, че се поулях тоя месец и си купих два слинга от по-скъпите и ще ме изгонят от вкъщи вече. Simple Smile

# 349
  • София
Моя мъж навремето не успя да се вмъкне в слинга иначе щеше да носи Simple Smile Имах триъгълен слинг с халки и му беше малък.
В кенгуру го е носил веднъж. То и да сме го ползвали 2-3 пъти.
Най-много го е носил в самара (Phil & Teds). Гледам, че го водят раница-самар. На мен ми запарваше лятото.

# 350
Здравейте отново и от мен. Все още се опитвам да нося бебчо в слинга с халки, имаме напредък, но все още не съм сигурна, че го слагам съвсем правилно. Ето и снимка
https://docs.google.com/file/d/0Bz6ZvWnNFtVpTXZtQlI1Qk8wWk0/edit?usp=docslist_api
Понеже бебчо вече е над 9 кг,  носенето на едно рамо ми тежи. От друга страна, обикновено ползваме количка ,  но ми се ще да имаме и някаква носилка. Затова обмислям да купя този слинг Диана
http://-spam217-/index.php/detski-kolichki-i-aksesoari-za-razhod … na-kenguru-detail
Мислите ли, че е подходящ за по- едро детенце? Пише, че може да се носи на хълбок, но не виждам как  newsm78

# 351
  • ул. "Мечтание"
Седалката не е добра. Виждам също че има дунапрени отдолу, те пречат обичайно за да се направи хубава дълбока седалка (съвсем спокойно би могла да ги извадиш). Има нужда също да се пристегне още откъм гърба. Много виси и за това ти натежава.

Линка не се отваря, но предполагам че става въпрос за това:

Това е мей тай. Не съм го тествала и виждала на живо, но от споделено от ползвали го разбирам че си е хубав. Peace Някои носят на хълбок в такива, но според мен не е никак удачно и удобно.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 14:24 от Нощни очи

# 352
Благодаря, Нощни очи, ще пробвам да го пристегна повече и да оправя седалката. Уж го взех с дунапрени за по- голямо удобство на бебо, а се оказа, че само пречат. Но така е, като нямам никакъв опит и го взех произволно, грешката си е моя Simple Smile

Съжалявам за линка. Точно за този от снимката става въпрос, изглежда удобен, но вече не искам да взимам нищо без да се консултирам.

# 353
  • ул. "Мечтание"
Не е непоправимо положението с дунапрените, съвсем спокойно можеш да ги махнеш. Модела няма да се развали. Simple Smile

# 354
Искам да ви питам, опитни мамета...
мойта щерка е на два месеца и тежи почти 6 кила -
Та за трети път я вмъквам в слинга, (еластичен слинг шал) първия път много и хареса,
стомахчето престана да я безпокои и заспа веднага, бях го сложила обаче малко ниско
и не ми беше удобно.

Втория и третия път обаче плачеше. Накрая пак заспа де.
Стегнах я малко повече и се повдигна нивото.
Но се човърка много , върти се, виждам, че не и е удобно ...
струва ми се, че и е притиснато много коремчето, направо я
усещам смачкана някак, натисната, не знам дали гърдичките
и също не са притиснати и да и пречи да си диша добре с дробчетата
и се чудя каква е причината да е толкова трудно  newsm78
Сигурно аз нещо не правя както трябва. Тя още не си държи
хубаво главичката, обляга я напред, но забива  нос,
не умее да си извърти настрани главата. Но абсурд да и я
пъхна в слинга. Ще ореве света. Докато спи - бива, ама като е будна само се рови
и ми облъска гърдите...  #Crazy  Tired

Реших да свърша нещо, докато я нося в слинга и гладих, обаче ми се счупи кръста...
И ме заболяха раменете, там виждам къде ми е грешката, защото
май не са ми двете презрамки еднакво пристегнати, едната  е по-хлабава от другата.

Въпросът ми е - по описанието дали може да отгатнете къде греша. То ясно,
че няма как да видите как съм я носила, но може би по вашите първи опити
да се сетите какви са ви били грешките. засега ми суупер неудобно и се чудя
как го правите, така че да пишете такива хубави отзиви...А имам голяма нужда
да се науча, защото съм сама вкъщи по цял ден и нито мога да изчистя, нито да наготвя,
бебка не ме оставя изобщо да е мръдна от нея...

bouquet

# 355
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Само по описанието - стягаш прекалено, но със сигурност не е само в това проблемът. Ще трябва снимка.

# 356
  • ул. "Мечтание"
Без снимка нищо не мога да кажа.

# 357
утре ще се постарая да снимам

# 358
Здравейте мами, и аз имам бебенце на 2 месеца. Чудя се ако си купя слинг да не свикне детето все едно го нося на ръце? Понеже за сега нямаме такива проблеми.

# 359
А на теб за какво ти е слинг, щом не искаш да го носиш?

Общи условия

Активация на акаунт