Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 4

• 90 882
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета. Очаквам второто си детенце през Юни и съм решила твърдо да си взема слинг. Притеснява ме единствено факта, че съм ниска на ръст 1.60 и имам доста голям бюст - чашка D, през бременноста минах и на Е. Знам, че трябва да се пробва, но моля споделете дали слингът ще ми е удобен в тази ситуация? Благодаря Simple Smile

Здравей Simple Smile
Аз съм с почти същите мерки /164 висока и нося чашка JJ/.
Първите 4 месеца носех в еластичен слинг и ми беше супер.
После минах на раница, но точно заради бюста не ми беше особено удобна.
Сега нося с тъкан слинг и ми е мноогооо добре! Даже успях да кърмя в него Simple Smile
Купувай смело  Sunglasses

# 136
И аз съм с подобни мерки (162 см., чашка  D-E), не съм имала никога никакви проблеми с каквато и да е носилка.

# 137
  • София
Благодаря за бързите отговори момичета.   bouquet . Това май ще е първата покупка, която ще направя за бебето. Връщам се обратно да чета за различните слингове и да гледам клипчетата за техниките на връзване. Идеята ми е да взема един модел и да правя тренировки на сухо Simple Smile докато се появи девойката да съм наясно с връзването и да се гушкаме.

# 138
И аз съм от цицонките хих. Как кърмите мами, аз освен легнала по друг начин ще я задуша с циците.
Днес видях един слинг май тай в една втора употреба в пловдив, но го оставих, че имам шал чакам и раничка. Ако някоя мама е от пловдив утре да тича да го търси. Миналия месец купих на приятелка слинг шал пак от Ву. Там доста често виждам слингове Wink

# 139
  • ул. "Мечтание"
Здравейте момичета. Очаквам второто си детенце през Юни и съм решила твърдо да си взема слинг. Притеснява ме единствено факта, че съм ниска на ръст 1.60 и имам доста голям бюст - чашка D, през бременноста минах и на Е. Знам, че трябва да се пробва, но моля споделете дали слингът ще ми е удобен в тази ситуация? Благодаря Simple Smile

Докато не пробваш няма да разбереш.  Grinning Аз съм също чашка E/F.

В петък за първи път успях да кърмя в тъкан шал. Брей! Задобрявам! Но категорично не предпочитам кърменето, докато бебето е в някаква носилка. Whistling Naughty

# 140
 Joy Joy Joy
Явно тук сме се събрали едни дребни и цицорести!
 Joy Joy Joy
И мен много ми беше хикс дали с този бюст 115 см на ръст 156 см (по лична карта  Wink ) ще ми се получи носенето в слинг, но след някой и друг месец ще разбера.

# 141
Хахах, здравейте момичета! Нахлувам в темата, заради последните постове. Аз съм нисичка, нооо и с малък бюст (нося си Б чашките от преди бременността) и по повода искам да питам - някой удавало ли му се е кърменето в носилка с такива "данни"? Като гледам клипчета, дамите там все повдигат гърдите, което за мен е непостижимо  Laughing. Ние сме с раница Боба. Не, че държа непременно да нося и кърмя, но сигурно със затоплянето на времето ще има подобни ситуации.

# 142
  • ул. "Мечтание"
Докато не пробваш и за това няма как да избереш. Аз обичайно се налага да отпусна слинга за да стигне до точната позиция на гърдата. Като на мен не ми е приятно и удобно, защото много лесно се размества позицията при нас, а това се отразява негативно върху зърната ми... Експериментираш различни варианти и така.

Ето статия, коя то би могла да ти е полезна: http://www.fairyknot.org/blog/slings/karmene-nosene-v-sling/

# 143
С малък бюст според мен би трябвало да е по-лесно дори.

# 144
Благодаря, Нощни очи! Аз от известно време се кумя дали да пробвам за тренировка да кърмя в раница у дома, заради пустата дискретност. Много се притесняват тези хора от кърмещи жени беее! Но нераждалите, като станат свидетели как изглежда и казват "ОО, ми то нииищо не се вижда, как го правиш?!" Simple Smile Тук вече минах извън темата, извинявам се!
Хаха, Лекси - чуждото все по-лесно изглежда. Аз си мислех, че по-едрия е "по-подвижен" Grinning

# 145
Айиии и аз ще ви зацапам едрогърдата картинка  hahaha И аз съм с малък бюст Елора. Имам един единствен сутиен, който в момента мога да нося, но и той е с чашка В ако не се лъжа... Най-много С.
aYnaT, и ние чакаме бебе през юни и вече се обзаведохме с тъкан слинг на Дидимос. Засега тренирам на един Мики Маус  Joy Току-виж съм задобряла докато се появи бебка!

# 146
  • София
pussycat, и аз се насочих към тъкан слинг. Ще поразгледам още малко по сайтовете да се ориентирам за цени и отзиви и ще взимам и аз един да се упражнявам  Laughing.

# 147
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, Нощни очи! Аз от известно време се кумя дали да пробвам за тренировка да кърмя в раница у дома, заради пустата дискретност. Много се притесняват тези хора от кърмещи жени беее! Но нераждалите, като станат свидетели как изглежда и казват "ОО, ми то нииищо не се вижда, как го правиш?!" Simple Smile Тук вече минах извън темата, извинявам се!
Хаха, Лекси - чуждото все по-лесно изглежда. Аз си мислех, че по-едрия е "по-подвижен" Grinning

Тематично  Mr. Green

# 148

Проблемът с големите гърди е основно, че в изправено положение бебето изпуска зърното, защото гърдата е тежка. Т.е. трябва да намериш такова положение, че хем цялото лице на бебето да не е завряно в гърдата, хем да не изпуска зърното. Аз, честно казано, не мислех, че с моите гърди мога да кърмя в раница, но ми се наложи няколко пъти и се научих, макар че не беше нито приятно, нито особено удобно.

Хаха, дискретността е последното, което съм имала наум.  Mr. Green

# 149
Ххаха Нощни, тази картинка скоро я гледах някъде и много се смяхме като я разправих на мъжа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт