Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 4

• 90 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • ул. "Мечтание"
Порових се сега да зяпам снимки на джоба на ЗиЛана. Изглежда използва различни дебелини дунапрени.  newsm78 Този джоб, който имам е с много дебел и твърд дунапрен.  Rolling Eyes
Но само по снимки разбира се е трудно да се определи.

Сетих се сега, че имам и семплия слинг с халки - той също е хубав.  Peace С прибрано рамо е, което може да не е подходящо и удобно за всеки.

# 676
Дунапрена е твърде дебел и пречи седалката да стане достатъчно дълбока.
Не мога да се съглася. Става си стандартна поза жабче, коленцата са си високо, на бебето е удобно, плата му стига както за седалка, така и достатъчно нагоре към вратлето. Определно виждам, че е добре позата и седалката. Не знам дали имат различни по големина дунапрени.  Peace

# 677
Нашият дунапрен не е твърд, но като го поставям никога не се центрира правилно на крачетата и това ме дразни. За мен щеше да е по-добре без него.

# 678
http://www.zilana.com/12-0012m.jpg
Feride, и аз имах същия проблем, но с няколко проба-грешки нацелих как да го слагам, за да идват на мястото си.
Слагам слинга на рамото си както е показано на снимката от линка. Като емблемата е маалко по-нагоре. (Трябва да се пробва, предполагам зависи и от тялото на човека). После слагам бебето и е добре на крачетата.
И друго мога да споделя за слинг джоба - наистина за вече по-голямо бебе (10 кг.) си натежава и не мога дълго време да го нося на едно рамо. Но пък за вкъщи за успокоение върши идеална работа. Посуква и заспива от раз.

# 679
http://www.zilana.com/12-0012m.jpg
Слагам слинга на рамото си както е показано на снимката от линка. Като емблемата е маалко по-нагоре. (Трябва да се пробва, предполагам зависи и от тялото на човека). После слагам бебето и е добре на крачетата.
И аз така правя, но въпреки това по време на слагането често се размества.
Определено не е моята носилка, не само заради това, но и защото не ми е удобно носенето на едно рамо. Това е единственото носило, с което не съм случила. Не казвам, че за друг няма да е удобно.   Peace

# 680
  • ул. "Мечтание"
Самоцитирам се, в случай, че някой е пропуснал...

Порових се сега да зяпам снимки на джоба на ЗиЛана. Изглежда използва различни дебелини дунапрени.  newsm78 Този джоб, който имам е с много дебел и твърд дунапрен.  Rolling Eyes
Но само по снимки разбира се е трудно да се определи.

# 681
Аз помислих, че не си съвсем сигурна заради това " newsm78"
А и както и да е. Всеки има различен опит и не спорим, а споделяме.

# 682
Здравейте!
Искам да ви попитам, някой има ли опит с това:www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3+%D1%88%D0%B0%D0%BB+%D0%BE%D1%82+%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D1%88%D1%83%D1%88%D1%83%D0%BB%D0%BA%D0%B0&espv=2&biw=1024&bih=485&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=PSagVbD_FIyesAGiyIfYDg&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=0N4MPpOZneTTnM%3A
Дано да се отваря - слинг-шал от органично трико с панел от shushulka. Имам добри впечатления от техните слингове, но само от тъканите. Този, ако го одобрявате, искам да го подаря на една бъдеща мама, за да я "зарибя" малко за бебеносенето. Притеснява ме обаче, че панелът не е от трико, а от неразтегливо памучно парче и не мога да си представя как точно се слага.
Както винаги ще съм много благодарна, ако някой спусне съвет Simple Smile

# 683
Здравейте, може ли отзиви за този модел раница? Бебето ми е на почти 6м и тежи 8кг. Благодаря предварително за отговораhttp://roshavo.com/oc/%D0%9D%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/moby-aria-grey#prettyPhoto

# 684
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Morrano линкът ти не се отваря. Тук може да прочетеш как се вгражда линк в публикация. И обикновенно,  копираното от гугъл търсене не се отваря.  Peace

# 685
Аз го отворих, щот съм хакер  Mr. Green

На всичките си приятелки подарявам тъкания, защото го имам и бях много доволна от него (пак за шушулка говоря). Ти защо искаш да подаряваш този, който не го знаеш, при положение, че си ползвала другия и си доволна от него newsm78

# 686
Kalei, благодаря! Чудех се как става това.
Ето го: http://www.matatama.com/sling-shal/Sling-shal-ot-organichno-triko

Еовин, аз имам тензухен слинг от тях: http://shushulka.com/product/211/sling-shal-ot-tenzuh-esenen-panel-.html, но моето бебе вече е по-голямо, а и си го взех, за да се носим през летните горещини. Панелът е по-дебел от основния плат и е малко по-специфично слагането, трябва да се опъне повечко. Иначе слингът е страхотен. Аз вече му свикнах и не мога без него Simple Smile Но се чудя този панел как ще се слага като най-горен пласт, след като не се разтяга  newsm78 Нейното бебе ще е есенно и еластичният ми се струва по-удобен за новородено. Нямам опит с носене на новородено в тъкан шал и нали всеки от себе си изхожда. Ти кой от тъканите на Шушулка имаш?

# 687
Здравейте!
Искам да ви попитам, някой има ли опит с това: www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3+%D1%88%D0% … 0N4MPpOZneTTnM%3A
Дано да се отваря - слинг-шал от органично трико с панел от shushulka. Имам добри впечатления от техните слингове, но само от тъканите. Този, ако го одобрявате, искам да го подаря на една бъдеща мама, за да я "зарибя" малко за бебеносенето. Притеснява ме обаче, че панелът не е от трико, а от неразтегливо памучно парче и не мога да си представя как точно се слага.
Както винаги ще съм много благодарна, ако някой спусне съвет Simple Smile
Така търсенето излиза. От втория пост на мен не миотваря. За съжаление нямам инфо за този слинг.

# 688
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз имам като твоят - тензухен и с панел. Хубав е, но според мен не е точно тъкан. Лесно се оперира с него.  Peace

# 689
Аз имам този:
http://www.shushulka.com/product/197/sin-takan-sling-shal-dalzhina-5-metra.html
Само че тогава имаше оранжеви от 5 метровите. 5 метра обаче май ни беше малко множко, аз съм 176 см, около 75 кг, ММ е 175 см, ок. 85-88 кг май. Та на нас ни е дългичък:)
ПП, пише зимен, обаче нашето бебе е пролетно и сме го носили лятото в това, не се е сварявал  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт