Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 4

• 90 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, може ли отзиви за този модел раница? Бебето ми е на почти 6м и тежи 8кг. Благодаря предварително за отговораhttp://roshavo.com/oc/%D0%9D%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/moby-aria-grey#prettyPhoto

Тази раница се внася съвсем отскоро и едва ли ще намериш отзиви за нея на български.

# 691
В групата на Родени Април 2015 имаме едно момиче, което си купи такава преди две седмици. Може да я питаш - никът й е Рози, но не знам точното изписване.

# 692
Аз имам този:
http://www.shushulka.com/product/197/sin-takan-sling-shal-dalzhina-5-metra.html
Само че тогава имаше оранжеви от 5 метровите. 5 метра обаче май ни беше малко множко, аз съм 176 см, около 75 кг, ММ е 175 см, ок. 85-88 кг май. Та на нас ни е дългичък:)
ПП, пише зимен, обаче нашето бебе е пролетно и сме го носили лятото в това, не се е сварявал  Laughing
Аз и за този се замислям..., ако не срещна никакви отзиви за разтегливия. Те и двамата са високи и би трябвало да им пасне. Моят тензухен също е 5 м, а аз съм по-дребна от теб и ми е идеален, но предполагам, защото е много тънък /и наистина не е съвсем "тъкан" (Kalei)/.

# 693
  • ул. "Мечтание"
Тензухените на Шушулка са си тъкани. Но тензухените по принцип са си особени и изискват повечко сръчност и експерименти за да е удобно и безопасно за бебето.

Когато за първи път опитах да сложа един тензухен плата не ми стигна до възел.  hahaha Joy Бях много учудена, защото 5 метра плат, как няма да ми стигнат?!  Shocked Rolling Eyes Ами много просто, бях го вързала много зле.  Mr. Green Laughing (тогава бях и с 15-20 кг по-слаба, а сега слинга, който използвам е 5,20 м и ми остава накрая прилично количество плат)

Този в последния линк не е чак толкова дебел. Като цяло нетензухените тъкани на Шушулка могат спокойно да се използват и през лятото, не са никак дебели. Peace

# 694
Нашата бебка е на почти 6 седмици. ММ отказва да носи в слинг и иска раница.
Какво бихте ме посъветвали да купим? Оглеждах Боба, харесваме Тула но се замислям и за мей тай на Дива Милано например... Ще се радвам ако можете да ни дадете съвет какво да купим. Благодаря предварително   bouquet

# 695
Този в последния линк не е чак толкова дебел. Като цяло нетензухените тъкани на Шушулка могат спокойно да се използват и през лятото, не са никак дебели. Peace
Този мога направо за себе си да си го взема Simple Smile

Бебето на моята приятелка обаче ще е есенно и спокойно може да се носят и с този от трико, без никакви притеснения относно температурата, само пустият панел ме притеснява...  newsm78

# 696
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Нашата бебка е на почти 6 седмици. ММ отказва да носи в слинг и иска раница.
Какво бихте ме посъветвали да купим? Оглеждах Боба, харесваме Тула но се замислям и за мей тай на Дива Милано например... Ще се радвам ако можете да ни дадете съвет какво да купим. Благодаря предварително   bouquet

Ако мъжът ти не си пада по овързването, мей тай според мен няма да му допадне.
И Боба и Тула са супер. Като плюс за Боба е, че приставката за новородено ( ако ще купувате веднага, според мен ще ви трябва  Peace) е вградена, докато на Тула се купува отделно.

# 697
Калей, не иска да връзва, затова иска раница. Сега аз му връзвам слинга, но никога не мога да знам дали е достатъчно стегнато...
Ако ше избираме между Боба и Тула коя от двете да предпочетем? Няма къде да ги пробваме за съжаление. Освен ако можем да ги пробеаме във Варна, Нощни очи? Все ще почакаме още месец дотогава.

# 698
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Във Вълшебният възел има Тула, в Рошаво до колкото знам дават под наем Боба, така че има варианти за проба.  Peace

# 699
Бих взела Боба, само щото ми писна да се пищи за тез Тули  Mr. Green

# 700
Тула-та вероятно ще е голяма още доста време; ако изборът е между тези двете, бих взела Боба.
Мей-таи-те са много повече подобни на слинг, отколкото на раница, така че щом не иска да връзва, надали ще му допадне.

# 701
  • ул. "Мечтание"
При мен има и от двете, като Тулата се дава под наем. Но Тулата вероятно все още ще е доста голяма. Thinking

# 702
  • Варна
Аз имам Мандука, но бях взела и една Боба (заради разцветката и с идеята, че може да е по-тънка и, евентуално, по-подходяща за жегите). Продадох я. Peace Определено Мандуката ми беше по-удобна (носим се отпред все още) - първо, заради възможността за кръстосване на презрамките, която липсва при Бобата, и второ, заради ципчето, благодарение на което може да става по-висока и по-ниска. Има си и вградена приставка за новородено, която е изключително тъничка и удобна. Peace Тула не съм пробвала досега, та не мога да я коментирам.

# 703
Аз се отказах...нищо не става. В началото не щеше да седи в еластичния слинг шал, после взех мей-тай, поне не ревеше, но се чувстваше вързана и като почнеше да се рови и дърпа и гърдите ми го отнасяха жестоко..., накрая взех халки - о чудо, седи и се кефи, ама стана 8,5 кила и ми се чупи рамото, а и повръща, хем с халките отникъде не е стегната и пак и се притиска някак си корема...

няма справедливост!!! #Cussing out  #Crazy Tired Cry 

Последен вариант исках да пробвам с ерго-раничка, ама направо се чудя има ли смисъл...дали няма да отиде в торбата с другите три.

# 704
Още една фб група за бебеносене: https://www.facebook.com/groups/1465254157124505/

Общи условия

Активация на акаунт