"Песен за огън и лед" - 13

• 32 579
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Вестерос
Кои са тези жена и мъж  newsm78

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 14:51 от Djunina

# 706
# 707
  • Вестерос
Имам предвид къде ги споменаваха жената с най-големите и мъжа с най-големия

П.П. За жената май се сетих- не беше ли една от перачките?

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 12:53 от Tiffany Aching

# 708
Бран Врас (франсето) има страхотна тема за Перачките, където прави сравнение между жената на мелничаря (майката на Рамзи) и страшните приказки за подменени бебета от френския фолклор.
Там споменава вероятността Руус да си сменя кожите и да има нещо общо с Другите, но Ран (Елио) се изразил остро по този повод и заради това той вече не пише във форума.  Sad

Бях давала линк в една от старите теми, ще се поразровя и ще я намеря, защото я няма в сборника му в който надничаме, или поне не съм я видяла.

Едит: ето я:

http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/66560-ramsay-the-wash … s-the-changeling/

Аз се влюбих в Тъмната кула и сега нямам много време за Песента, ако някой не я е чел, силно препоръчвам. Вчера започнах третата книга. Опитвам се да чета бавно, но не мога. Страхотна е.  Heart Eyes

Бумър, не помня къде бяха другите случаи с гарвана, в една от темите на еретиците имаше много добър анализ, но отдавна го четох, а темите са страшно много. Ако на някой му се чете наистина стабилен анализ относно Вала, Другите, Чадата и севера, погледнете Еретичните теми във форума.
Ето сборник, някои от темите са озаглавени, а актуалната тема е 145та.
Много сериозни хора пишат там, заслужава си вниманието.
http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/98456-the-heretics-guide-to-heresy/

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 15:11 от Deziderata

# 709
Мисля, че "BOLT ON" теорията беше официално отхвърлена в Q&A с Елио и Линда(съавторите на историята), малко след като излезе "The World of Ice and Fire".

# 710
Ако намериш този Q&A ще е супер, може и други интересни неща да има в него

# 711
Ако намериш този Q&A ще е супер, може и други интересни неща да има в него
Първа част
Втора част
Мисля, че е това, но не съм го чел все още. Трябва да го прочета тия дни. Grinning

едит: В отговора на втори въпрос е опровержението на "BOLT ON".

# 712
Каквото и да е Болтон, имаме поне две податки, че не е безсмъртен. На пира в ЗХ, той се страхува (според ТЕон). Когато довежда жена си, използва друг, който се обличен като него с цел да обърка противника, ако има засада.

# 713
моите най-неприятни и трудно четаеми (може би защото мразя морски неща) Железнородени били ли са някога с някой крал (колкото и да е странно уж чета ама не знам за кой крал са) или са си някакви автономни пирати, които само се мятат насам - натам. щото ми се виждат бая автономни.

# 714
  • Вестерос
Искат те да са си крале на своите земи. Преди Егон 1 са имали свой си крал, не му помня името.

# 715
Не ми се струват подчинени на когото и да било така че са си изпълнили целта.

# 716
Искат те да са си крале на своите земи. Преди Егон 1 са имали свой си крал, не му помня името.

Harren Hoare

# 717
Железнородените винаги са си имали крал и след завоеванието - върховен лорд (Грейджой)  Peace
В Светът е отделено доста място именно за железните  bowuu

# 718
  • Вестерос
Имам предвид, че не искат да са под властта на железния трон.

@dani_soad  Благодаря   bouquet

# 719
Да те винаги си имат крал. И някаква непримирост към железния трон може би. Бунтът на бейлок бунт срещу какво е бил?

Общи условия

Активация на акаунт