Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 75 304
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ма къ без патки, бе!
Как сте, прекрасни?  Гуш от мен... Малко се затрих тези дни. Гледам Патрончев се е скъсал от мероприятия зад гърба ми Simple Smile

# 436

10-те най-гледани сериала от 9-ти февруари до 15-ти февруари 2015
Цитат на: petan
Total:
1 PARAMPARCA STAR TV 11.39 26.33
2 KARAGUL FOX TV 10.46 24.60
3 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 8.80 20.51
4 O HAYAT BENIM FOX TV 8.31 19.71
5 KIRAZ MEVSIMI FOX TV 7.97 18.32
6 KADERIMIN Y… GUN STAR TV 7.80 18.51
7 SUNGURLAR S. TV 7.24 16.65
8 KOCAMIN AILESI FOX TV 6.87 16.41
9 GUZEL KOYLU STAR TV 6.84 16.18
10POYRAZ KARAYEL KANAL D 6.68 15.45
===========================
11 KERTENKELE ATV 6.64 15.50
12 KUCUK GELIN S. TV 6.46 15.14
13 KARADAYI ATV 6.21 14.63
14 YILANLARIN OCU SHOW TV 5.96 14.21
15 ASK YENIDEN FOX TV 5.90 13.37
16 KUCUK AGA KANAL D 5.90 13.51
17 ARKA SOKAKLAR KANAL D 5.49 12.73
18 GULLERIN SAVASI KANAL D 5.26 12.18
-----------------------------------------
.... под 5%

# 437

Изчаках ... за да постна инфо за отвратителното убийство в Турция, в Мерсин (Анадола), на 20 годишната студентка Йозгеджан Аслан (лека й пръст и душичката й да намери покой ! Praynig ) , което разтърсва последните дни цялата им страна. Това се случва и другаде по света, но ... в Турция е особено чувствителна тази тема. Защо ли?! Защото семейните им ценности и цялата държавна политика проповядват върховенството на мъжа във всичките му измерения и безправието на жената, тя е стока и крава за разплод... Има хора, които знаят и не вярват, че извергите ще бъдат наказани подобаващо, защото обществото им е закърмено с безнаказаност на насилието над жената във всичките му измерения!!!

Исках да чуя не жените им, както Берен Саат е споделила чрез Twitter за собствените си преживявания и колко трудно е да си жена в Турция, ЧАКАХ да чуя какво ще кажат турските мъже, възпитани в прословутите им турски семейни ценности, с които заливат дизитата им, без да показват колко са остарели, пагубни и изостанали от времето и епохата ...

Явуз Бингьол:
В тези дни чувствам една безгранична ненавист към моята сексуалност. Тя можеше да бъде моята, вашата дъщеря, сестра ми, съпругата ми, наша приятелка ...Но когато съществува една необразована държава, такова поведение ще продължи безкрайно. И когато казвам образование, имам предвид повече като култура, започвайки от уважение към жената като човек.За съжаление, страната ни още веднъж показа, че не знае още какво означава това.

Халук Билгинер:
Позор и отвращение за едно общество, което се опитва да играе на съвремени европеизирани Г-н и Г-жа.

Йийт Йозшенер:
Когато едно общество е „ фалосизирано” (фалосът е издигнат в култ!), такова му е и поведението. След това следва агресията. Все пак какво ги провокира? Просто някой прилага това, което го е научило обществото. Научило го е, че само защото е мъж, той е в изгодна позиция срещу жена, която не може да има, а жената съществува само, за да задоволява страстите му ( апетита му). Тогава кой се нуждае от нея, кой може да я оцени ? И докато има насилие над жени в семействата, нелепо сводничество, защото законите ни са такива, че не наказват тези, които го практикуват, какво да очакваме занапред? Защо плачат лицемерите сега? Мисля, че няколко крокодила са достатъчни, за да могат да заспят спокойно тази вечер.

И ... разбира се султан Таип :
http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-president-erdogan-slams … amp;NewsCatID=338

Скрит текст:
докато е из Латинска Америка, двете му щерки (няма лошо!) отиват в Мерсин, за да изкажат съболезнованията си ...
Тате се връща и се изоква, като първо критикува жените, които са изразили протеста си чрез танци („Какво е това?... Какво място има в нашата култура? Това е като да се наслаждаващ на смъртта!” (визира някакви жени-политици, които на 14 са пяли и танцували, но не се разбира какво са пяли и какъв танц са танцували)
http://www.hurriyetdailynews.com/Default.aspx?pageID=447&Gal … D=2446&gpid=2
Бащицата обещава да се включи активно в разследването и да следи лично случая (разбирай, да каже каква ще е присъдата на съдиите!) ...няма що ... колко още подобни случаи стоят с години в стадий разследване, а изнасилвачи и убийци си живеят на свобода ...

Единият изверг- шофьорът на автобуса, https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10978509 … a&oe=5549E64D

който се оправдава с това, че тя го била гледала „предизвикателно” оххххххххххх....  ooooh! беееееееееееееееееее...  #2gunfire и след като се опитал да я изнасили, а тя горката се борила, той я наръгва ...а бащата и приятелят, от които е поискал помощ след убийството, дали съвет да я изгорят ... е, явно са разчитали да не я открият и да им се размине до следващия път !!!!!!!!!!

Бащи, които отглеждат психопати! Майки, които нямат право на глас във възпитанието на децата си! Девойки, които не се страхуват да учат и търсят място в обществото... но това общество не е за такива като тях, а за забрадкииииииииииии..., за които ми е ЖАЛ и които не виждам кой знае колко по митингите да се борят за правата си
Именно това показват в Kargul, точно там, в този регион  Mr. Green, но в смекчена доза, под наркоза ... Това показват и в Karadayi ...  Mr. Green
Възпитанието преди и сега – все едно и също, сякаш не са минали години и векове  Thinking

# 438
Ох, Петане Hug кошмар! Shocked Embarassed Sick
На къде тръгна този свят, умът ми не го побира doh Weary smile3518 ....сякаш колелото на живота започна да се върти обратно...и въпреки техническото развитие, скоро ще се отзовем в каменната ера Mr. Green Защото гаврата с момичета/жени вместо да намалява, се увеличава повсеместно, не само в Турция doh

# 439
Може да изброяваме сериали и филми с такава тематика до безкрай, и? Нещо следва ли от това?! Гледаме и се молим да не ни стига. О кадар! За съжаление всички сме безсилни. Стените на традиции, обичаи и лицемерни религии са опрели в облаците, скрили са слънцето, затискат душите ни... Задушаващо, убийствено, безгранично зло е обсебило всички ни.
Мир за душата на това ангелче и за всички преди и след нея! Sad
Надявам се, все някъде да се плаща за тази всепоглъщаща тъга и болка...

# 440
Излезнаха и други отзиви на мъжката част : Таркан, Йозджан Дениз ... но те всички пишат в туитър, а защо не в пресата им, която е в ръцете на "светещите крушки"  Mr. Green И прави впечатление, че всички говорят за държавата, за морала й  и за ниската култура на поведение ...

Като капак от вчера, адвокатът на семейството на убитото момиче е пуснал в туитър, че заскретяват делото и разследването по този случай  newsm78 Може би така султанчо Ердо*анчо помага на раследването  #2gunfire Излиза инфо за подобни дела с присъди от 2-2.5 години с отлагателна давност ...
Знаят си хората, че и това ще мине между капките на "измислените" им закони  Mr. Green

И нещо, което ме впечатли вчера в туитър и руския Контакт (там са повечето от страните с мюсюлманско вероизповедание) ... те призовават за търпение, защото Аллах е велик и той само може да раздава правосъдие Rolling Eyes ... Тя не била облечена подобаващо (явно не е била забулена) , била сама, без придружител ...ако си е седела в къщи, нямало да й се случи  ooooh! и други подобни  ...
Какво да кажа - млади хора, но вече с промит мозък  newsm12

# 441
Направо съм в потрес!
Потресена съм, защото си е отишло невинно дете- да почива в мир!Повече ме наскърбява, обаче фактът, че при всичките тия високи технологии, комуникации, митове за свят без граници, за граждани на света, това, което се случва в Турция с жените,се случва и в половината свят с жените, но просто ние сме до Турция и виждаме най-вече тях.Колко страшно!Не знам, с тяхното възпитание, голяма част от тия жени , може и да са щастливи в затвора си, но тези, които не са, би трябвало да имат право на избор.Представяте ли си ада, да си окован!
И може да прозвучи, ненамясто, но ще го кажа, като много пъти в тая тема съм го казвала- да благодарим за една светла наближаваща дата- 3март!

П.П И браво на Патрончев, не ни е посрамил!

# 442
 Hug

Ето го мойто вуйче Сарп в Раджона  hahaha
Закон: Заради семеството * еп.1 бг.субтитри трелър 1 Racon Ailem Icin 2015само дето вместо елен, ще убива газела  Grinning

Аз съм "отново в любовта"  hahaha
PS:
Total:
1    ASK YENIDEN    FOX TV    20:57:55    22:52:51    10.80    23.64
AB:
1    ASK YENIDEN    FOX TV    20:57:55    22:52:51    12.32    27.74
==================================================================
 newsm78
 Аз, като "лудото Ленче", ще си карам ден-два в един пост   newsm53

Като Караджата е  Peace
На футболен мач в Бодрум!
Ама се чудя на тази до него  Mr. Green Що гледа терена, а не гледа в него  Grinning И как се е увила, закачулила  ooooh!, а той разгърдееееен и щастлив   love001

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 21:05 от petan

# 443
 Hug

Направих опит да гледам Съла, вече го отсвирих doh, ама това не се гледа бе doh А на фона на случващото се в реала в Турция, направо не го издържам Mr. Green Жалко newsm78

# 444
Танцът на патката Heart Eyes

# 445
Лиа, аз пък почти го изгледах Simple Smile ... на турски таби.
Кво да кажа... Има страшна пропаганда, а предполагам идеята е била друга, поне се надявам, де Simple Smile
Кое му е хубавото? Музиката и гледките от югоизтока и Истанбул. Иначе е едно безкрайно повторение на неволи предизвикани от традициите в онзи район. Естествено принцът преборва всичко и всички, само с жена си среща трудности Simple Smile Нейсе, ще го довърша. Явно принцът и мен е омотал Wink ( Ване, взела съм ти го за малко, да знаеш)
Не разбирам защо е трябвало да се разтягат таквиз локуми, като текстът на песните, които звучат, казва каквото има да  се каже.

# 446
Лакунка Hug, така може би и аз щях да го изгледам, скрол напред и готово и от около 70 серии щях набързо да ги направя 10-тина макс. Joy Joy Joy
А на теб  ти сложили актуална снимка на севгилито ти, ти към това на Ванчето Hug си посегнала Joy Joy Joy Joy, макар за малко Laughing Не пипай агата, той си има достатъчно проблеми с Джансу и себе си Wink

Аз пък съм доволна, че сега прочетох, че Карагюл-ци са решили да започват развързка, нещо което искам да стане от 10-тина серии newsm78

Малей, а тия, новите при какви условия снимат ooooh!

# 447
 Hug
Да се запознаем с някои турски секс символи  Party
Вестник Hurriyet провел анкета сред своите читатели  "кой актьор и коя актриса са най-сексапилни"  Wink
Амине Гьолше, мис Турция 2014, която сега играе в сериала "Никога няма да се откажа" /Asla Vazgeçmem/.
Баръш Кълъч, на който телезрителките се наслаждават в сериала "Войната на розите"

Някой гледа ли сериалите. В тази "война" да не би да играе гол   Shocked Гледам, че в групата AB на седмичния рейтинг дизито винаги е в 10-та  Grinning
А другия сериал с еп.1 е завоювал 3% /4 %. Защо? Само секс маниаците ли са я гледали  newsm78

# 448
Бе, мани. Доста си е чарминг, да ти кажа. Така и не излъчих победител между него и Чачо, докато гледах Ферихато.
Яни, тоз път съм съгласна с класацията Simple Smile
В Истанбул наистина са до ушите в сняг. Сибир гиби Wink Щом и метрото не се движи, смятайте в къв блокаж е градът. А аз днес трябваше да съм там... Понякога и при патките се наблюдават мисловни процеси Simple Smile

# 449
В Истанбул наистина са до ушите в сняг. Сибир гиби Wink Щом и метрото не се движи, смятайте в къв блокаж е градът. А аз днес трябваше да съм там... Понякога и при патките се наблюдават мисловни процеси Simple Smile

Ей, не те сдържа бе момиче....кой на къде, ти пак у Стамбула Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт