Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 75 283
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Ще й хвърля един поглед, но нещо ... не ми лови окото  newsm78 Разбрах, че е играла в младежки сериал " ... слънцето" и я свързват с друг млад левент  Grinning
Ще я преслушаме ... и дано заради нея рускините да правят превод - поне на първите епизоди  newsm78
Героят на СарпЧО щял да бъде босът на боклука в града Joy Joy

Очакваше се вторник, защото само той е свободен ден на atv, след като преместиха в неделя Алабората, докато не го ...

# 481
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

разбрах какъв е случая  Laughing играели заедно в театрална постановка  Wink

The water's edge

Yigit Ozsener in the theatre play Gol Kiyisi.
The plot revolves around Richard , a successful businessman who has brought his new and much younger girlfriend Lucy back to his former home, a large country house near a lake. It's been 17 years since he was last on the premises, and his children Nate and Erica are now adults who live there with their mother, Helen. Richard wants a familial reconciliation; he believes he's suffered enough as a result of the unfortunate incident that drove him away so many years ago. And one more thing: he wants the house back.

# 482
  • Once there was a Hushpuppy...
Нов фрагман на Racon. Сечкин да вземе да се скрие някъде ...

Изглежда ми интригуващ трейлъра Thinking
Ще се следи ли в подфорума, ще се превежда ли, има ли новини?
Мацката вярно е симпатична, но не е първа красавица. Харесва ми, просто има такова лице, не запомнящо се сякаш Peace Слива се, обикновено момиче. Но, не пречи да е хубаво такова Wink

О,х, бе Лакун, смея се с глас на описанието ти на сериала, които си изгледала.... hahaha
Добре, че има такива като теб да ни светнат да не се опариме Hug С най-добри чувства.

И за питката съм съгласна с теб hahaha

# 483
  • София
Racon се следи в темата на "В очакване на слънцето". Предимно там пишат за него, постват снимки, преводи ...
Но дали самият сериал ще се превежда нямам представа. За сега.

Много се накефих и аз на описанието на Лакуна за "Съла".  Laughing  Да не говорим, че единственото което според мен си струва от него е музиката. И Мехмет АА (да ме прощавате, но трудно му помня фамилията  Blush) все още си ми е така антипатичен.  

# 484
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, Зарани Hug
чак да гледам снимки, нямам интерес. Ако ще се превежда, предполагам, че ще се разбере и тук при нас Peace

# 485
И аз нещо се заинтригувах от фрагмана. Кой вторник казвате почва?  Thinking
Хъшче, остави се... Срамота е тва мойто, но няма да пиша повече, Ването да не ми се обиди.  Heart Eyes Ванюшаааа, обичам МАА  Heart Eyes, хаберин олсун!

хайде една песничка като за събота вечер  Wink

# 486
 Hug
Цитат
Ако бях на мястото на Байрактаров никога нямаше да взема Джансу в Езел, след таз пръдня...
Ааааа..., не си права Naughty Добре си се справи Джансуто в Езел – тя и Ийит! Трудни и противоречиви роли, а тя все пак си е моделка. Вие като сте патки и я гледате в други дизита, какво е виновна .

Гледам Кенан в Karadayi. Ами той не  мърда на йота от играта си в Езел с Джансуто (според мен, доколкото е игра в дизи! и Берак не я броя). Там си му остава по-добрата  работа. И тук Байрактаров е единият режисьор, но сценария от доста време издиша ...ама  има гледаемост вече 3-ти сезон,  като и тук забремениха няколко кадъни, вкл. накрая и съдийката , имаше от всичко така, както си е по турския дизи патент. Ето в понеделник излъчват еп. 100!  Има и доста добри попадения в отрицателните роли , но то добри почти няма! – патки и бандюги!
Скрит текст:
Зарани, не ме пращай в темата при девойките , дето „ чакат да изгрее слънцето” . Там ходих веднъж за инфо относно мацка, която щеше да влиза във 2-рия сезон при Качаците,  и ... нищо не разбрах, освен че е Зъбла (така не й запомних името заради тях! ), а тя изобщо не се усмихна и не си показа зъбките през време на дизито. Те направо са я урочасали! Ролята й в Качака не беше кой знае какво, но девойката се справи добре, а най-важното - отърка се в Берк Хакман и Халук Билгинер, което си е бая нещо за млада актриса !

В тоз Раджон засега виждам само СарпЧЕ (другите не ги знам) ! Интелигентен актьор, освен в Езел, видях го наистина какво може в Сускунлар ...надявам се и тук да покаже класа като пръв мафиот!
Скрит текст:

# 487
  • Разград
Въобще не се притеснявайте, говорете си каквото си искате - вкусове различни.
На мен колко има които не са ми харесвали, но някои тук се прехласват много по тях. Нищо че пълня и темата със снимки,  правя го защото на Вас Ви харесват.

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 12:05 от vania_e

# 488
Въобще не се притеснявайте, говорете си каквото си искате - вкусове различни.
На мен колко има които не са ми харесвали, но някои тук се прехласват много по тях. Нищо че пълня и темата със снимки,  правя го защото на Вас Ви харесват.

Браво Ванче, точно така си е, вкусове разни Heart Eyes newsm10 newsm51

Най-интересни са обаче онези  вкусове, дето са на един и същи човек и се менят в зависимост от това в коя тема влиза да пише Joy Joy Joy Joy Joy Е те тия са без-вкусни hahaha

Леле, на последните снимки Сарп много ми прилича на Джейсън Стейтъм newsm78

# 489
# 490

От здраве да не се отървете!
Различни все така бъдете,
напук на всичко и на всички
живейте както ви е кеф,
защото няма утре, има днес! Hug

Направо на орисница се докарах  Joy Joy Hug

Избирайте, демоде, или модерни

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 09:02 от nikita1

# 491
Честита баба Марта, прелестни!  Hug Да сте ми живи и здрави!

# 492
Честита баба Марта!

# 493
Честита баба Марта!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 494
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт