Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 75 263
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
От здраве да не се отървете!
Хади, едно MaralЧЕ 5 март, четвъртък 20:00 по Tv8 newsm53
MARAL- фрагман, продаден зад граница преди да е започнал  newsm78
Скрит текст:

# 496
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Упс, доста добре изглеждат. Съвсем сериозна съм. Мирише ми на нова любима двойка в дизи жанра  Wink Ади бакалъм!

# 497

Това са гифчетата от Ванчето Peace На мен през 3 браузера не ми излизаха и ги минах през друг сайт  smile3503

# 498
И на мен така, но бях сигурна, че е нещо с любов  Heart Eyes
Днес не сколасах до Чудо-то  Rolling Eyes Да видим кога.

пускам едно вуйче да ни зарадва  Wink

# 499
Честита Баба Марта, момичета! Да сте здрави и усмихнати!  Heart Eyes

# 500
Да ви е:

и да Ви чета Hug Hug Hug Hug

здрави и засмени ПАТЕТА!

# 501
Упс, доста добре изглеждат. Съвсем сериозна съм. Мирише ми на нова любима двойка в дизи жанра  Wink Ади бакалъм!
АмЧиии... да пусна още малко инфо, знае ли се откъде ще изскокне заека  newsm12
Цитат
Историята в сериала се развива в отдела по продажба на шоколад на един от най-престижните универсални магазини в Лондон. Марал (Хазал Кая) е родена в Турция и в магазина тя се обучава за длъжността администратор. Доста е увлечена в работата си и кариерното издигане. Освен това, започват да я ухажват двама младежи. Единият е синът на собственика на магазина, а другият (Арас Болут) е обикновен работник от отдела. Какъв избор ще направи Марал и как ще се развие по-нататък историята на героите?
Продукция на: Tv8 Iç Yapimlar, Timur Savci
Сценаристи: Kerem Deren, Pinar Bulut
Режисьор: Deniz Koloş, Bariş Yöş
В ролите: Hazak Kaya, Ekin Koç, Atas Bulut Iynemli

Предвидени са 26 епизода по 90 (60) минути

# 502
Мариолка, гуш и честита баба Марта и на теб!  Hug

Петански, викаш с тез сценаристи не се знае, може героят на Арас да излезе гей  Mr. Green
Хм, сега виждам, че режисьорчето на Фериха ще работи и тук.  Thinking

# 503
И докато още сме на тема Хазал, да пусна последния й игрален филм. Без превод.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=435365&hi … F2%F3%F0%F6%E8%FF

Itirazim var / Имам Възражение (2014)

http://www.imdb.com/title/tt3646462/

Резюме : Селман Булут, бивш боксьор, който преди това се е занимавал с човешка антропология сега е имам в една джамия. Един ден, по време на молитвите, проехтяват два изстрела. Един от хората, се свлича на земята и умира. Полицията събира доказателства на мястото на инцидента и започва процес на разследване. Селман Булут решава да разреши случая сам и тръгва по следата. Но всяка следваща следа води до по-голяма опасност и събитията стават по-мистериозни…

# 504
  • София
Честита да ви е Баба Марта  Hug

Няма да работи Баръш Йош тук, само Дениз Колош ще е режисьор. Така поне пише там където се ровя аз за инфо. Екин Коч също няма да играе в дизито, а сценарият щял да се пише само от Пънар.

Oyuncular:
Hazal Kaya,Aras Bulut İynemli
Yazar: Pınar Bulut Deren
Yönetmen: Deniz Koloş

http://ekranella.com/dizi/maral-en-guzel-hikayem

# 505
... Така поне пише там където се ровя аз за инфо. ...
Да, права си  Peace Явно инфото ми е старо, но ето тук са пуснали днес също инфо за дизито
http://televizyongazetesi.com/hazal-kayanin-yeni-dizisi-5-martta … 0014#.VPNiII7aeE4

Видях и познах Реха Йозджан (Сускунлар и Карадайъ), останалите са : Ceyda Düvenci, Bige Önal, Cankat Aydos ve Rıza Akın.
Нали Ендемол прекрати на Керем Дерен работата по сценария на дизито за Джансуто, отсвириха ги от Раджона, та ... няма начин да не дописва сценария на жена си даже и да има работа  newsm78
За Пънар цитират дизитата й Сускунлар и 20 минути (не сън го гледала), но в Сускуните - не съм очарована от нея, те и затова го спряха сериала, а тя се прехвърли на Минутите. То и режисьора беше  ooooh!

Все пак пожелавам успех на дизитата и екипите им  Peace

# 506
Г-жа тъПънар Булут в моно версия, си е опасна за всяко дизи. Дано този път не блесне в пълния си блясък.

# 507
A...Лакумчик Peace Peace Peace чок скептик съм за госпожата Peace

# 508

Аз на това семейство вече вяра нямам, собено на Пънар Mr. Green

# 509
10-те най-гледани сериала от 23-ти февруари 2015 до 1-ви март 2015

1. Пълен крах на еп.3  "Любовта ми Алабора" по atv и в неделя вечер  - 1.86/1.22.  ooooh!
2. "Спешното отделение" ще е с ново име и по ShowTV от другата седмица (май този път ще адаптират "Анатомията на Грей")  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт