Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 81 530
  • 339
  •   2
Отговори
# 105
Лисичке то трябваше още два месеца да ги пия по плана ама и аз не знам все забравям да си го купя,а б комплекс ги пия за кожата,а и по принцип защото е хубаво.

# 106
Благодаря Miss_Bingley , аз ще ги пия още,сега ми е петата опаковка  Peace

# 107
То и аз май пак ще ги взема но нещо ме съмнява да не би от приема на биотин да ми се появи акне че то и без това си имам.

# 108
Miss_Bingley ,не съм чувала дали от биотин е възможно това,ама знам ли  newsm78

Знам,че затова помага масло от вечерна иглика  Peace

# 109
Може,може но ако себпрекали и аз се филмирахбнещо ще си ги допия имам още двабмесеца посленще заменя с нещо друго и ще почивам.При мен се касае за сватба -ще съм булкани искам колкото се може по-дълга косица.
Тя и сега е доста дълга,но нали знаеш на нас все не ни е достатъчно. Wink

# 110

Мис Бингли, моля, прави разлика между милиграмове /мг/ и микрограмове /мкг/. Дозата биотин в таблетките се отбелязва в микрограмове.

А при този колко е, нищо не ми говори тази единица
http://apteka.framar.bg/30020628/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0% … B0%D0%BF%D1%81-30
 newsm78
Късно го виждам, извинявай.
Биотин /D-Биотин/ - 100 μg. Това и старогръцката буква "мю" и като представка значи "микро-". В случая са микрограмове.
Не съм забелязала поява на акне от биотина, тъкмо напротив. Пия цинк+биотин на DM и кожата ми е здрава, коса и нокти растат като луди. Пия и вечерна иглика. Но едва ли е само от таблетките, защото от няколко месеца съм си подобрила храненето (драстично намалих въглехидратите и изобщо всичко излишно и вредно), пия детоксикиращи отвари с джинджифил и мед, движа се много повече. Направих го, за да се отърва от преумора и мигрена, но то взе, че реши всичко, при това много бързо.

# 111
И аз съм така,почти не ям вредни неща,опитвам се да пия повече чайове и вода,отскоро си правя и фрешове по малко ще започна да спортувам.
Оказва си влияние това със сигурност.
Би ли споделила повече за този цинк и биотин на Дм как изглежда как се пие каква е цената?

# 112
http://www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_home/dgp_produkte/dg … zink-kapseln.html

По 2 таблетки на ден. 120 са, така че трябва да стигнат за курс от 2 месеца.
Цената е между 10 и 15 лева, не си спомням точно.  Simple Smile

# 113
http://iskamdaotslabna.blogspot.com/2009/07/blog-post_8332.htm
Момичета ето ви полезна информация  за витамините от група Б.
Прочетете я цялата.Много хубаво е обяснено какви са ползите от него за целия организъм също за косата и ноктите.
Мисля пе ще е отмполза за темата.
Songes благодаря ти

# 114
Miss_Bingley благодаря за информацията   bouquet

# 115
Момичета,цинк+биотин може ли да се взима с витамин Ц ?

И след 6-те месеца на пиене ,колко време горе-долу да се почива ?  newsm78

# 116
лисичке, не знам дали може, но защо пък да не може?
за какво ще го пиеш витамин ц
осебено ако имаш грип или за общо укрепване и тонус защо да не може да си го пиеш.
Помчивай според мен пак толкова-тоест 6 месеца, като не пречи да замениш с нещо друго, аз май така ще направя.

# 117
лисичке, не знам дали може, но защо пък да не може?
за какво ще го пиеш витамин ц
осебено ако имаш грип или за общо укрепване и тонус защо да не може да си го пиеш.
Помчивай според мен пак толкова-тоест 6 месеца, като не пречи да замениш с нещо друго, аз май така ще направя.
Благодаря   bouquet

# 118
Утре трябва да ходя и да си купя комбинация от омега 3,6 и 9, нямам време да поръчвам, защото са ми назначени да ги започвам колкото се може най-бързо и затова трябва да ги купя от София. Понеже се видях в някакъв ужас със сравняване на компоненти и съставки, а финансово не мога да си позволя да ги купувам по отделно и търся да се съдържат и трите в 1 опаковка, та се бях се спряла на тези като цяло http://shop.bb-team.org/now-foods-omega-3-6-9?sku=463 но пък виждам, че в състава им изобщо няма рибено масло, а ленено,тиквено и т.н. Това нормално ли е и добре ли е? И ако не, моля, препоръчайте ми до към 35 лв. най-много някаква комбинация от трите омеги, която вие приемате и сте доволни, моля ви!  Confused

# 119
То и аз май пак ще ги взема но нещо ме съмнява да не би от приема на биотин да ми се появи акне че то и без това си имам.

чела съм за такива случаи ...

Общи условия

Активация на акаунт