Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 84 926
  • 339
  •   1
Отговори
# 225
Може ли момичетата ,които пият МСМ да споделят имали ли са в началото някаква странична реакция на организма.Вече седмица пия Анкапс и МСМ .

Аз лично не съм забелязала странични ефекти,твоите какви са?
Замайване,световъртеж,изтръпване на крайниците,като едната вечер не можах да спя изобщо.А интересното беше, че на другия ден нямаше умора и бях пълна с енергия.
Поради тази причина взех да прочета повече за МСМ и разбрах ,че и други хора не могат да спят след прием,затова не го пият вечер.Всъщност, с него тялото се възстановява по-бързо и си пълен с енергия.А страничните действия са всъщност детоксикацията на организма,изчистване.

Разбрах също ,че е хубаво да се приема с вит.Ц,така действието е по -силно.Затова с фреш от портокал ,грейпфрут и лимон го пия.Хем не усещам горчивината.

Днес направих един прием сутринта и съм добре.Засега ще задържа тази доза.По нататък пак ще увелича на два пъти по 0,5гр. и ако се чувствам добре ще продължа.

Интересно,аз пък си го пия сутрин и вечер точно преди да легна и си заспивам нормално

# 226
има ли неприятен вкус МСМ на прах ?
как го пиете , само с фреш ли ?

# 227

Горчив е,може с фреш,може само вода,в каквото искаш можеш да го разтвориш

# 228
  • в огледалото на живота
Да ви следя  Hug

# 229
Извинете, какво е МСМ ?

# 230
# 231
Тези които са пили макси, от вегетариански те по 4 на ден ли се пият, както е описано?

# 232
Горчив е,може с фреш,може само вода,в каквото искаш можеш да го разтвориш

свикваш ли с времето ?
на мен ми е трудно да взимам неприятни на вкус добавки....

# 233
Като го разтвориш в сладка напитка изобщо не се усеща

# 234
Да се запиша сред вас  bouquet
Пия ферофолгама след открити ниски нива на хемоглобин и желязо.Косопада рязко намаля, но продължавам с грижите.Редовно пия и фитовал, наред с маските за коса и затоплящата къна.
Ще пробвам фитовал шампоана, както и ще заменя фитовала таблети с Долълхерц за коса и носкти.Това последното като извод от прочетеното по-горе  bouquet

# 235
Много съм доволна от капсулите на Дюкре, наистина виждам ефект и околните го забелязват. Скъпи са, но си заслужават. Използвам също шампоан Здраве против косопад и на Лореал серията с аргинин. Няколко ампулки на Лореал Проф. Аминексил сащо използвах, но общо взето рядко ги слагам тях.

# 236
  • Някъде по Дунава
Пия масло от вечерна иглика и селен на Допелхерц. Незнам доколко има ефект, от 2 седмици ги вземам.

# 237
аз см доволна от бирена мая и билкови таблетки коприва на д-р Тошков, но от тях косата може малко да потъмнее. Rolling Eyes

# 238
  • русе
Аз също отчитам неочаквано положително въздействие на Ферофолгама. Косопадът намаля значително. Ползвам и ампули Bulboton на  Silkat.

# 239
Отбивам се отново в темата да похваля Биотина, който приемам от 13 февруари. Макар че е само 300 мг и пия по едно хапче дневно, отбелязвам значителен ефект. Косопадът спря, ноктите не съм ги рязала от 3 седмици и няма нито един счупен или изтънял (по принцип повече от 1 седмица не устискват Grinning) и акнето ми много значително намаля.
Доволна съм много, макар че бях предубедена заради малкото мг.

Общи условия

Активация на акаунт