Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 84 860
  • 339
  •   1
Отговори
# 255
Аз също до миналата седмица пих Maxi Hair (около 2мес.). Големината на таблетките не ме притеснява,аз съм свикнала.От тях се оцветява урината-става жълта като лимонада,но при мен проблема беше ,че с натрупването му в организма (усетих към 2 мес.) започна едно ужасно подуване на корема и стомаха. Гладна съм пък стомаха ми ще се пръсне  Sad .До миналата седмица се мъчих и накрая се разрових тук в бг мама и имаше друга съфорумка със същите симптоми и ги спрях. Сега се чувствам супер така, че проблема е бил от тях.
Иначе съм доволна от тях. Просто не са моите таблетки.От Пантогара съм най-доволна.
А не могат ли да се разделят с нож на две или три половинки и да се изпият една по една вместо една огромна  newsm78.Не съм ги виждала как са на живо таблетките все още Simple Smile

# 256
Чаровна , това намирам :

# 257
Ако са така предполагам ,че с хубав остър нож ако се срежат ще са по лесни за преглъщане  newsm78 Mr. Green

# 258
Момичета и моите таблетки са огромни, но аз просто ги гълтам с нещо по- мазничко, банан, авокадо и нямам проблем. Важното е резултат да има, ако ще и цял юмрук ще глътна  Mr. Green

# 259
Не, моите не бяха такива. Капсули са вътре е прах. Не могат да се режат, ще изтече съдържанието. Аз само като отворя буркана и ми ставаше лошо от миризмата. Урината се оцветява, аз пиех доста вода с тях.
За сега съм добре, след няколко месеца мисля да направя един курс Приорин.

# 260
В момента започнах да пия Приорин. И преди съм ги пила и имат добър ефект.

# 261
И аз съм ги пила, преди 4години. Добри са, особено ако са купени от Германия или Гърция, беше коментирано отдавна в темите.

# 262
Щом са капсули не са за мен  Mr. Green
Аз замислям да си поръчам дъвчащите на Hairburst,но първо да свърша тези,които имам.

# 263
И аз съм ги пила, преди 4години. Добри са, особено ако са купени от Германия или Гърция, беше коментирано отдавна в темите.
 От БГ са купени, но ефекта от тях е наистина добър и ще изпия една кутия профилактично.  Peace
 Увеличи ли ти се апетита от тях?

# 264
Гледам Приорина го има на промоция в една аптека с шампоан.

# 265
   шампоана е много хубав

# 266
   шампоана е много хубав
Може да го взема да пробвам има промоция  Hug

# 267

Увеличи ли ти се апетита от тях?[/i]
Oт Приорин не, не мисля, че ми се е увеличил апетита, всъщност само след Геритамин имах подобен проблем. Rolling Eyes

# 268
Коя е аптеката? Търсих онлайн, но не намирам! Може ли линк?

Аз съм пила Maxi Hair. Доволна съм. Сега ме подсетихте за тях. И ще търся темата за ихерб, за да си припомня как се правеше поръчка, че беше отдавна, когато си поръчвах от този сайт.

bouquet

# 269
Коя е аптеката? Търсих онлайн, но не намирам! Може ли линк?

Аз съм пила Maxi Hair. Доволна съм. Сега ме подсетихте за тях. И ще търся темата за ихерб, за да си припомня как се правеше поръчка, че беше отдавна, когато си поръчвах от този сайт.

bouquet
http://www.afya-pharmacy.bg/productbg/4078
Заповядай  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт