Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 81 279
  • 339
  •   1
Отговори
# 30
По колко хапчета се пие Анакапс?
по 2 на ден, мисля че опаковката е 60  Rolling Eyes

# 31
  • Велико Търново
Аз пих по 1 табл. сутрин с повече вода - така е указано на опаковката Peace

# 32
Приорина ли се пият по 2 на ден  newsm78
Колко хапчета съм изпила  ooooh!

# 33
  • Велико Търново
Приорина се пие по 2 табл. Wink  bouquet

# 34
Значи съм объркала, и двата вида добавки са добри, но ПИЙТЕ АНАКАПСА ПО 1 НА ДЕН. Peace

# 35
Здравейте момичета!Косата ми по принцип е много тънка и рядка ,но след раждането преди дви години е направо жалка картинка Twisted EvilПила съм какво ли не Пантогар,Ревалид,Мерц,GNC,без никакъв резултат.И с последна надежда си взех Приорин.Беше по време на косопад,на втората седмица косопадът спря.След втория месец стана някак си по-жива и витална,и вече забелязвам нови разтежи,растежът също се ускори.Препоръчвам с две ръце!И най-важното за мен беше това,че не ми става лошо от него.От повечето добавки за коса ми прилошава,а когато се опитах да пия Анакапс направо повръщах и ги подарих на приятелка.Страхотни хапченца са Приорин.Стана дълго-извинете.  bouquet

# 36
Да, хубави са Приорина. Peace
Хора разберете, тези хапчета се пият с храна...повечето на гладно предизвикват гадене, особено по силните.

# 37
Аз пих по 1 табл. сутрин с повече вода - така е указано на опаковката Peace
И аз така ги пиех  Peace

# 38
Да зная.че се пият с храна,винаги по този начин съм ги приемала,но факт е,че ми ставаше лошо

# 39
Как с храна? Защо тогава на всички указания пише преди ядене и с много вода ?

# 40
Да зная.че се пият с храна,винаги по този начин съм ги приемала,но факт е,че ми ставаше лошо
Може би имаш непоносимост към някоя от съставките. Анакапса са и малки като размер. Има едни GNC, огромни таблетки едвам се преглъщат...

Как с храна? Защо тогава на всички указания пише преди ядене и с много вода ?
За водата да, но на гладно не се пият витамини, мен лично ми дразнят стомаха, много малко таблетки мога да пия на гладно.
Не съм обърнала внимание какво точно пише в българските им описания.

Проверих, тези които пия в момента пише: adults,take three caplets daily,preferably with a meal

# 41
  • в 1001-та нощ
На мен все дълга ми изглежда и на двете снимки Simple Smile може би трябва да снимаш като първата снимка, в гръб, за да се види добре разликата Peace Моята коса все стои на една дължина, от която нататък започва да изглежда недобре Confused сега се опитвам да я "пусна" до средата на гърдите - трябва ми около педя, правя маслени маски, купих биотин+ цинк и ще пия по 2 табл. дневно, та да видим... Simple Smile
Мис Бингли, а кой е шампоана, който ползваш?
Аз мисля да заложа на този  - http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … -na-kosata-200-ml

Колко расте косата зависи от:

1. Колко бързо расте.
2. Колко живее един косъм преди да падне.

Животът на косъма е 2-8 години, средно 4. Ако живее малко - 1-2 години, особено и ако расте бавно - то стига една дължина и пада и затова привидно косата стига до някъде и не расте.

В такива случаи, ако желанието е за по-дълга коса - вниманието не следва да е само към растежа, но и в посока дълъг живот на косъма  Peace

# 42
Алена, косата ми си расте, не  достига до една дължина и да спира. Просто като стане по-дълга-до под гърдите изглежда вече по-изтощена, заплита се, абе не изглежда толкова добре, колкото когато е със средна дължина.
 Какво следва да направя за да удължа живота на косъма? То не е като да зависи от мен  newsm78
това с живота на космите-не мога да хвана връзката, той косъма расте и пада-а падането каква връзка има със самата дължина?

то стига една дължина и пада и затова привидно косата стига до някъде и не расте.

да, имам познати с такъв проблем и наистина на тях косата им си е винаги малко под раменете и оттам стопира...

На моята максималната й дължина, до която достига е тази:

тоест точно до под гърдите

а сега ми е това:

Целта ми е до Август да ми порасте още 5-6 см поне, за да стане пак до под гърдите.

извинявам се за дългите излияния, но наистина ми е интересно да разбера как да я запазя в по-добър вид и да стигне до кръста.  Simple Smile

# 43
Според мен си е до ген Wink
Хапчетата помагат , храната която консумираме е най-важна!
КОлкото по био е толкова по добре за организма.

# 44
  • и тук и там :)
Привет момичета, косата на моя приятелка е тънка, рядка и мазна, но пък няма проблем с растежа - расте доста бързо.
Мислите ли, че ако пие приорин ще й помогне?

Общи условия

Активация на акаунт