Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 80 914
  • 339
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Алена, косата ми си расте, не  достига до една дължина и да спира. Просто като стане по-дълга-до под гърдите изглежда вече по-изтощена, заплита се, абе не изглежда толкова добре, колкото когато е със средна дължина.
 Какво следва да направя за да удължа живота на косъма? То не е като да зависи от мен  newsm78
това с живота на космите-не мога да хвана връзката, той косъма расте и пада-а падането каква връзка има със самата дължина?

то стига една дължина и пада и затова привидно косата стига до някъде и не расте.

да, имам познати с такъв проблем и наистина на тях косата им си е винаги малко под раменете и оттам стопира...

На моята максималната й дължина, до която достига е тази:

Miss_Bingley, то е нормално колкото по-дълга ти е косата, в края й да е по-тънка, или както казваш "по-изтощена, да се заплита" и т.н. Нали за това се цапортим с хидриращи и протеинови маски.
Според мен Peace, колкото повече се грижиш за косата си, толкова по-дълга ще ти става. Така че, зависи от теб. Какви добавки пиеш, маски, ш-ни, предпазване от вредни външни въздействия. Абе, ooooh! грижи! Peace

# 46
Цитат
Какви добавки пиеш, маски, ш-ни, предпазване от вредни външни въздействия. Абе, ooooh! грижи!

грижите при мен са максимални, а вредното въздействие е сведено до минимум  Peace
но нали знаеш то винаги има ккаво още да се желае  Wink
някой пил ли е масло от вечерна иглика  newsm78

# 47
  • София
Цитат
Какви добавки пиеш, маски, ш-ни, предпазване от вредни външни въздействия. Абе, ooooh! грижи!

грижите при мен са максимални, а вредното въздействие е сведено до минимум  Peace
но нали знаеш то винаги има ккаво още да се желае  Wink
някой пил ли е масло от вечерна иглика  newsm78
Да, масово се пие от форумките. Нали знаеш, че е съставка на Дюкре-анакапс. Не виждам обаче, колко му е % състав в анакапса. newsm78

# 48
ами не знам,защото не съм пила анакапс, просто ми е интресно какъв е ефекта за косата  Simple Smile

# 49
  • София
ами не знам,защото не съм пила анакапс, просто ми е интресно какъв е ефекта за косата  Simple Smile
За коса-съм по-доволна от Анакапс. Сравни съставките с Ревалид или други. Общо взето маслото от вечерна иглика е добавено при анакапса. Е, не само. Peace
От Ревалида ми растяха много нокти, от Анакапса-не. Но коса-да.
Сравни съставките. В момента аз не мога. Peace Виж и таблиците в нета за хранителни добавки.
Косата ти е супер! Heart Eyes Виждала съм я на снимка. Hug

# 50
Цитат
Косата ти е супер! Love Виждала съм я на снимка. Hug

много благодаря  Heart Eyes
 аз засега пия цинк и биотин и витамини от Б -групата и съм много доволна от резултатите
исками се обаче понататък да добавя и биотин, ще ми препоръчате ли някакъв, но да не е от ай хърб или чуждестранен сайт Simple Smile

# 51
  • София
Цитат
Косата ти е супер! Love Виждала съм я на снимка. Hug

много благодаря  Heart Eyes
 аз засега пия цинк и биотин и витамини от Б -групата и съм много доволна от резултатите
исками се обаче понататък да добавя и биотин, ще ми препоръчате ли някакъв, но да не е от ай хърб или чуждестранен сайт Simple Smile
Мац, много добре знаеш, че биотина в Б 7. В какъв смисъл някой нещо да ти препоръча? Все едно да ти препоръчат Вит. Ц? Ефервесцентни-не, нещо май не им слагат дозата, ама има и доволни, но на дражета-да. Peace

# 52
Цитат
Мац, много добре знаеш, че биотина в Б 7. В какъв смисъл някой нещо да ти препоръча? Все едно да ти препоръчат Вит. Ц? Ефервесцентни-не, нещо май не им слагат дозата, ама има и доволни, но на дражета-да. Peace

ами в какъв? нормаблен биотин, марка, по колко да се приема и т-н., тоест какъв биотин е добре да си взема, от кой сте доволни, не е като да е витамин ц  Simple Smile
говоря за биотин, който се продава в нормалните аптеки, а не в сайтове и прочие   Peace
масово препоръчват от ай хърб, а оттам не ми се занимава да се разправям

еферефцентните не са толкова добър вариант да-не вярвам там да е в достатъчни количества

# 53
Аз съм пила Фитовал и Ревалид - и от 2-те останах доволна. Сега съм си взела Колаген комплекс, но го пия от 1 седмица. Ще споделя по-нататък ако остана доволна.

# 54
Цинк и биотин пих и аз три месеца. Ефект нулев по всички показатели - коса, кожа, нокти.

# 55
Цинк и биотин пих и аз три месеца. Ефект нулев по всички показатели - коса, кожа, нокти.

странно, съвсем никакъв ли  newsm78

# 56
Абсолютно, предполагам на мен ми идват леки като добавки.

# 57
Абсолютно, предполагам на мен ми идват леки като добавки.

Напълно е възможно,те и като състав са с малко количество биотин.

# 58
Косопад се бори като се стимулира растежът на косата. В най-общите случай проблемът е именно в това. Някъде прочетох за някакви капсули Брилиант Лук, които се препоръчват при проблеми с косата и кожата. Само добри отзиви има, не знам дали някои тук ги е позвал

За да избутам въпроса си малко по-надолу.. и пак ще попитам дали някой го в ползвал?

# 59
На мен нищо не ми говори, а съм изпила доста добавки за коса. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт