Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 82 646
  • 339
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Аз съм пила и приорин и анакапс.И от двете има ефект,но скоро след като спра да ги пия и ефектът изчезва.Сега почвам пак приорин.В аптеката ми обясниха,че са най-добри от гледна точка на това,че са на боарон и са изцяло на растителна основа.

# 271
Кой ефект изчезва като ги спреш.  Joy

# 272
Момичета, помагайте.  Hug
След две раждания не мога да позная косата си. Тънка е, суха, без обем, не мога да я понасям.
Не съм чела цялата тема, а погледнах по диагонал. Какви таблетки ще ми препоръчате?

# 273
ЧерЕн_ШокоЛад, шампоанът Приорин влияе ли върху косопад наистина?
Иначе витамините имат ефект наистина.

# 274
Ивекс , при теб може да си вземеш Макси хеър  Hug

# 275
Лиско, мерси.
Ще пробвам пък да видим, дано има ефект. Simple Smile

# 276
Хвалят и едни други там  - Hairburst ,дават ги и за растеж  Hug

# 277
Иве и аз съм за максито. 20$ е в амазон, и аз ще поръчвам тия дни.

# 278
Лъки  Hug
След малко излизам и ще мина да поразгледам.

# 279
  • Барселона
Аз искам да попитам удачно ли е да пия Приорин сутрин,а вечер Центрум A-Z за жени?

# 280
Вчера ми пристигна пратката от амазон, днес започвам maxi hair. Heart Eyes

# 281
Лъки , да споделиш отзиви след време  bouquet

# 282
Здравейте, момичета  Flutter

Аз се боря с косопада от доста години. Освен че имам заболяване на щитовидната жлеза, пия и хапчета за намаляване на инсулина и тези две неща, в комбинация, доведоха до ужасен косопад. Имаше момент, в който косата ми беше толкова изтъняла и оредяла, че имах дупки по главата ("прозирах", както се казва). Най-много за спиране на самия косопад ми помагат капсулите на Фитовал (шампоанът не ми направи особено впечатление). Пия ги продължително време - поне по половин година, след което правя пауза от 2-3 месеца и започвам пак. Ако не започна, косопадът се завръща с пълна сила.

Отделно за стимулация на растежа ползвам един лосион на VICHY (моно-дозички са в една голяма кутия), но тъй като е много скъпо третиране, съм се ограничила до 2-3 дозички седмично, след миене на косата. От самия лосион косъмът става по-плътен и твърд веднага и лесно я оформям със сешоара след баня. Иначе косата ми е много мека и хвърчаща и без лосиона изглежда отчайващо смачкана.

За обем ползвам "Шампоан за енергия и блясък със седра" на Клоран и съм много доволна от резултата. Косата ми буквално бухва, което доста помага, ако е рядка, както е моята. Отделно преди къпане правя кратка маска с кокосово масло (просто мажа косата, втривам в скалпа и стоя малко така). Мисля, че това доста засилва растежа. Поне моята коса започна да расте доста забележително, след като започнах да я глезя с маслото.

Надявам се да е била полезна тази информация. Хубав ден от мен  Hug

# 283
Пиех Допелхерц за коса и нокти близо година,не видях резултат нито при едното,нито при другото.Биотин миналата година пих две опаковки на английската фирма Swanson (не помня дали така беше , или Sweason?).От него видях подобрение при ноктенцата.Обмислям hairburst,че изглеждат симпатежно  Simple Smile Но и не очаквам косата ми да порасне като райграс от тези добавки.

# 284
Лъки , да споделиш отзиви след време  bouquet

Ползвала  съм ги вече, и мисля че писах. Много съм доволна затова пак ги поръчах. Само не знам, колко време е удачно да се пият...

Общи условия

Активация на акаунт