Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 80 960
  • 339
  •   1
Отговори
# 300
Bunny би ли споделила къде и какви точно изследвания си правила (особено тези касаещи витамините и минералите)?  bouquet

Иначе съм съгласна с всичко, което си написала (макар че в някои комбинирани препарати дозите са дори страховито високи, което е в синхрон с всички описани от теб рискове  Peace)

# 301
Пия Приорин,  по две капсули на ден,  сутрин след хранене. Препоръчаха ми ги преди години,  когато ги намяше още в България,  останах доволна. Направих курс след първата бременност,  също имаха добър резултат. Сега правя трети курс след втора бременност (и след кърмене). Започнах втора опаковка и има видим резултат и по отношение на растеж и по отношение на брой падащи косми.

# 302
И анакапс, и Приорин са добри добавки, ползвала съм ги и са без странични ефекти, поне при мен.
В момента пия трета опаковка макси за тази година, заприличвам на таралеж в корените, но все още пада по малко коса при ресане... Thinking

# 303
Много странно... Минавам да благодаря на Bunny за отговорът на въпроса ми аааа виждам, че той, както и предишният й пост са изтрити.

Жалко, можеше да са полезни за друг също...
Bunny би ли споделила къде и какви точно изследвания си правила (особено тези касаещи витамините и минералите)?  bouquet

Иначе съм съгласна с всичко, което си написала (макар че в някои комбинирани препарати дозите са дори страховито високи, което е в синхрон с всички описани от теб рискове  Peace)

# 304
  • Добрич
Здравейте,
извинете ако не съм по темата съвсем, но искам да попитам и не намерих по-подходяща. Търся добавка/ витамини освен за коса и за кожа, кожата на лицето ми основно, но и на скапа и на тялото е много суха, няма свеж вид, лющи се. Само с козметика нямам подобрение, препоръчайте ми добавки, моля.

# 305
Hairburst добри ли са? Рекламите им винаги са много ефектни.

# 306
И аз им се чудя от много дълго време ,но ...

# 307
Да, лисичке. Видях на предната страница, че си споменала само, но никой не се е включил с мнение. Аз от сума време се каня да питам тук, но нещо не откривах темата. Не ме бива с търсачката.
Идват ми скъпички. Все пак всички добавки съдържат едно и също - ФК, биотин и елементи. Ако е в някакви по-големи дози да си струва поне за тези пари.

# 308
Да,права си.
Не знам ,ако се решиш да поръчаш сподели след време как са.

# 309
Редовно пия Мерц и виждам ефекта от тях, най-вече в това как изглежда косата ми.Пия ги по 3 месеца, после правя почивка 1-2 месеца и започвам пак. Вземала съм си и витамините за коса и нокти на Допелхерц и GNC Well, но не видях голям ефект от тях. Честно казано чета, че доста се оплакват от напълняване от Мерц, но аз не съм забелязала качване на килограми, но пък напоследък имам голям апетит и не знам на какво се дължи Thinking Sweat Smile

# 310
  • София
Купих си Приорин (3 опаковки са на цената на 2 в Ремедиум). Възлагам му големи надежди Crazy Crazy

# 311
Купих си Приорин (3 опаковки са на цената на 2 в Ремедиум). Възлагам му големи надежди Crazy Crazy
Аз бях доволна от него, дано е добър внос. Peace

# 312
Аз съм го пила.няколко години и съм доволна, но напълнявах от него Cry. От кой ремедиум го взехте? В сайта е посочена само 30% отстъпка

# 313
  • София
Този в Гео Милев.

# 314
  • Бургас
Здравейте момичета! От два дни пия сутрин Alive, а вечер Цинк - Биотин на Абофарма. Косата ми е с фин косъм, рядка и изтощена от бои и химикали...Надявам се, че ще има добри резултати след тримесечен курс. Преди да започна с тях, пиех на обяд Магнезий, Хром Пиколинат и Селен...около 3 месеца. Имах ужасно лющене на кожата в Т-зоната /която е мазна при мен/, както и на брадичката. Това лющене се появяваше всяка година през есента, а с настъпването на пролетта изчезваше, все едно никога не е било!

Общи условия

Активация на акаунт