Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 590
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Отчитам спор с мъж, който има шкембе и познати титуловани фитнес инструктори как избутване на прав лост с тесен хват е упражнение за трицепс - 3 часа. В последствие ми беше обяснено, че съм невежа и лаик.

# 256
Отчитам спор с мъж, който има шкембе
Пък аз го прочетох като "отчитам спорт с мъж, който има шкембе"   Laughing

ТДИ, нека грижите ти останат в тая година, а 2015 да е лека, радостна и здрава.

# 257
  • here, there, everywhere
Момичета, желая ви много здраве и щастие през идващата година. Нека всичко лошо остане зад гърба ни.
Весело посрещане на 2015!

# 258
Линдзи, те гърди ли мислят, че тренират? Ха, ха, ха  Laughing Да са здрави не се ядосвай. Мъже  Mr. Green не може жена да разбира повече от тях,  чи как  Laughing

Като си говорехте за мнението на близки за спорта да ви кажа. Хайде вие сте луди-млади, а питате ли ме какви реакции има срещу мен като кажа, че ходя да вдигам щанги 3 пъти седмично.
45 годишна жена. Ужас  Mr. Green  Мама не знае де  Laughing
Да ама не ми е трудно да си връзвам обувките като на много набори и не пия хапчета с шепата. Свиркам си и не ми пука, ама хич   Peace

Весело посрщане на 2015 и от мен   bigdance2
До нови срещи догодина, догодина до амина  Grinning Hug

# 259
Теди не и се давай на стресницата, препоръчвам ей това мазило, много бързо изсъхва. Има и други хиляди такива в аптеките, но аз това съм ползвала.

Любче аз бях забравила, че споменах на видеото, сега ще го изтегля това. Мерси  Hug

АниК аз изтървах снимката  Crossing Arms Ама така е, като си лягам рано и ставам късно  Grinning

За днес още не съм решила какво ще тренирам, но ме чака голямо чистене в къщи и след това ще го мисля.

# 260
Минавам само да ви пожелая весело посрещане на Новата година!

# 261
Отчитам една кратка тренировка на Румяна много рано тази сутрин.
Шредът на Джилиан пак ми отпадна Wink. Много подскоци има и в 05.00  сутрин не е удачно.
Между нас казано май само си намирам повод да го замествам с нещо друго Crazy

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 10:35 от simpatikonia

# 262
Добро утро Simple Smile
Вчера отчитам https://www.youtube.com/watch?v=Bv_0QWtqfVY&app=desktop - много ми хареса  Grinning ама много  Grinning времето минава неусетно, тренерката е супер.
Днес почивам с мускулна треска съм, е, вчера бях по-зле, де. Вземам арника и утре продължавам с тренировките.
Пак задържам вода  ooooh! Вчера съпруга ми ми купи една билкова смес за дрениране и сега пия чая.
Весело посрещане на новата година!

# 263
Весело посрещане на новата 2015 г. сладурки!

Днес съм си заплюла да поработя за корем /ще мога да си открадна 15 мин за мен, та за това/.

Тяна, и аз се ужасявам в какво се превръщат хората, на 40 год освен лъжица и химикалка друго не могат да вдигнат. Вчера трябваше да се скрия, за да пренеса сама един багажник-комби дърва плюс 2 чувала от колата до мястото, където ги складираме, щото ако ме бяха видяли разни близки и неблизки щяха да ме обявят за куку, пък на мен ми е кеф.

# 264
Добро утро ,
за вчера отчитам БР и Т25 alpha.

Пожелавам ви весело посрещане на НОВАТА ГОДИНА и бъдете много здрави и лъчезарни  Tada

# 265
Влизам само да ви пожелая весело посрещане на новата година, да си намерите най-мечтаните късмети в баницата (или салатата  Mr. Green) и все така здрави и мотивирани да се виждаме, а и да се множим през следващата година!
Пожелавам ви също повече разбиране от страна на семейството и познатите ви. Сега като ви чета си давам сметка каква късметлийка съм с моите! Родителите и колегите ми знаят, че спортувам, а не съм на диета, и ми се радват много на резултатите. Адски много подигравки очаквах за това, че на 24 започвам да тренирам художествена гимнастика (това е над средната пенсионна възраст по принцип), но се оказа, че съм грешала. Не мога да си представя как е възможно вашите да проявяват такова неуважение и недоверие към преценките и    информираността ви  ooooh!

# 266
Нека наистина оставим тревогите и проблемите в 2014та и срещаме само здраве и успехи през 2015!
Пожелавам ви весело посрещане на новата година!
Теди, от както родих номер 3 почнах да тренирам у дома ( никога не съм ходила в зала и не знам как се работи на уредите), но тренирам откакто ви открих преди 2 години. В началото избирах тренировки хаотично, после започнах с Бодирока, Блендерите, ти ми прати Зузка... Сега приключвам 90 дневното на Руми... Нямам сериозна тренировъчна програма като теб или някои други момичета... Но имам още какво да свалям и стягам в корема... Мислех, че е кожа от бременостите, но 2 г минаха и си е баш сланинки...,
Не съм трила снимката, ама нещо от тел трудно качвам, ще я кача пак, кажете ако не я виждате!
Много здраве на вас и близките ви!

# 267

снимката се отваря като се копира линка и се отвори директно в браузъра.
много хубаво тяло имаш Simple Smile

# 268
Днес ще бъде последната ми тренировка за тази година  Peace
Мисля да е само бягане, че тези дни не съм пропускала силова и добре се натренирах. Явно съм претоварила дясната раменна става и чувствам дискомфорт при движение - ще загрея леко и толкова.

Весело посрещане на 2015 - нека да ви донесе всичко мечтано и желано   bouquet  bouquet

Аз с никого от фитнеса не споря. Там жените обикновено са на кардио уредите или просто се разхождат - абсурд да видиш жена с лостове и тежести. Има една-две, които тренират по-адекватно, другото е пълнеж.
Занасят се с треньорите и клюкарстват. А, и разбира се правят поне 3 серии с по 12 селфита  hahaha Та не се предполага, че една жена може да разбира от тренировки и биохимия  Laughing Само, ако се видя с някой познат, може тихичко да си пообсъдим нещо и толкова Peace

# 269
Да, сега я видях, благодаря. Изглеждаш СТРА-ХОТ-НО!!! Не е за вярване, че имаш 3 деца  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт