Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 548
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Добро Утро!

За днес отчитам тренировка за гръб и бицепс, в суперсетове, по 4 серии всеки, 35 мин.
Тренирането е станало такава част от мен, че вече не мога да си представя деня без тренировка. Всичко би изгубило смисъл. Както Мери каза " Та, това ми е удоволствието в живота ".

Като ви чета как тичате, много ви се кефя. Идва ми да облека екипа и да изляза. Имала съм период, в който съм била влюбена в тичането . Сега доста често ми се обажда едното коляно и не знам ако започна пак да тичам да не скапя положението съвсем.

Люба, Hug Ще ме поканиш ли на банкета... Mr. Green
Агент,
Скрит текст:
Като купихме къщата правихме основен ремонт( аз и моят дребос се занимавахме с това докато ММ беше на камиона), 6 месеца, като живяхме в къщата. Как го избутах не знам, но не бих повторила.  Mr. Green

Пожелавам Ви весело посрещане на Новата година!

# 241
Но аз по-скоро се чудя за начина, по който стоят на мен. Иначе като цифра звучат добре, дори малко.
46-47 на 162 определено са малко. На толкова аз изглеждах кльощава, преди да започна да тренирам. Едната ми леля даже ми викаше "маларичен комар"  Laughing

Направи мускулна маса. Килограмите ще се качат, ще изглеждаш стегната и здрава.

Нюклиър, Бобче, честити придобивки!

Барбабю, много интересно това за връзването.

Пролетен салатен микс, цикория, домати, пресен лук, тофу. Олио от авокадо, балсамов оцет, пиперена комбинирана подправка на Borsari.

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 19:58 от Фея Кръстница

# 242
Посмях се добре с гръбчето на Лидси като на дядо Боян от Сайлънт Хилл и Льоли като плувкиня от ГДР. Joy
На вас не съм ви виждала снимки в гръб, но на кого беше онзи удивително красив, оформен и суперженствен гръб? На D_ana ли беше? Heart Eyes

Бобче, направо получих крамп като прочетох за монотонното кардио 12 км/ч. Евала!
Имам един леко тъпичък въпрос към теб Blush ... Защо норвежката пушена сьомга е най-евтина?
Аз обичам сьомга, сравнително често купувам и все норвежка взимам, понеже не ми се струва по-лоша от шотландска, ирландска и т.н., които са с около 10-20% по-скъпи. Ама се чудех по каква причина е това и трябва ли да се съмнявам нещо в качеството? Живея в Италия, така че не мисля, че цената на транспорта е определяща в случая.

Агент, и ние сме хаймани (макар и в рамките на континента:))))), но в момента сме замразили плановете за път, понеже суперналожително трябва да ремонтираме спални. Имаме годишнина през април и сигурно e ще е подходящ момент да почнем ремонта. Joy

Сега скачам на ден 85. Simple Smile

# 243
  • UK
Фъстъче, в моята категория си, 163 см съм и аз!
На мен майка ми не ми казва, че съм кльощава, че тя е повече и от мен, но мъжо вика, че задника ми е изчезнал, и имам 2 дупки отзад, като на мъжки задник. В тази връзка, ще трябва повече да клякам да вземе да щръкне като на Лидето! Simple Smile

И аз съм любопитна от предизвикателството на Джаки! Simple Smile

# 244
  • Stavanger,Norway/ Varna
Барба, представа нямам за сьомгата... Тук консумираме наша си, норвежка и качеството си е съвсем ок, не мисля, че има защо да се притесняваш. Не знам как е в Шотландия, но тук сьомга има колкото щеш, може би и затова са по- ниски цените. Хммм Thinking

# 245
Добър вечер от мен   bouquet

Отчет за днес:
Сутринта направих тази тренировка http://fitnesinstruktor.com/trenirovka-za-silova-izdrajlivost-22-min/ с 5 килограмови гири(към края на интервалите ми тежаха и сменях с по-малки).
Следобяда имах флексибилити клас(side split).

Теди, и аз така съм ги замислила нещата, аз не че използвам кой знай колко големи тежести, но пудовката например е 12кг и смятам да я забравя за известно време. Предполагам, че ще ми бъде притеснено и от подскоци и кардио. Но това ще го мисля допълнително, само да успеем  Blush

Утре сутринта имам намерение да тренирам, така че ще се включа пак преди НГ Simple Smile
Приятна вечер на всички Simple Smile

# 246
Прекрасният гръб е на АниК  Wink Още помня тази снимка
Лидси и аз много се смях с този дядо Боян, чак до сълзи  Laughing
Мери и моята майка ми опява за гърдите  Mr. Green
Любче това VLX не знам какво е, сигурно към някой друг си искала да адресираш посланието  Thinking

Отчет от мен днес Belly Fat Burner HIIT - High Intensity Interval Training Workout with No Equipment от ФБ и level 3 от Shred на Джилиан

Имам въпрос относно храненето към Бобчето - понеже знам, че тренираш на гладно, вечерно време какво и кога ядеш? От голямото ядене насам (24/12) тренирам на гладно и се чувствам отлично, но предполагам, че има връзка с това, че вечер ям сравнително късно (около 20ч) и доста увеличих въглехидратите. За справка преди това съм пробвала да тренирам на гладно когато не съм яла толкова много въглехидрати и ми е ставало лошо и ми е падало кръвното, даже съм имала случаи и след закуска пак да се чувствам така. Не мисля, че тренировките са леки, напротив - изпотявам се доволно и се чувствам натренирана след това. В тази връзка, друг въпрос - според вас има ли връзка храненето (въглехидратите по- скоро) и потенето по време на тренировка? Оставам с усещането, че след ВВ хранене или ден след това се потя по - силно сякаш  Thinking

# 247
  • Бургас
С риск да си разваля прическата за утре след 5 мин почвам  PIYO Sweet,а утре по програма ми се пада Sculpt  Rolling Eyes

# 248
  • Пловдив
РейнМаги, към тебе беше, това е плеъра , с който отворих Макс 30, нали ти се оплака, че не можеш да го отвориш newsm78
гугъл, тежести и добре е да има ластици като показаните от Агентката. Моите са от тези като туби и ми правят много жестоки протърквания на краката. Използват и въженце, но аз карам без, има и стълба, но аз си имам начертание на пода, а когато се изтрие карам по памет, не е проблем. Важното е желание да има. Екуипмента е маловажен.
Агент, честита годишнина!! Много и дълъг щастлив семеен живот, да сте живи и здрави с половинът   bouquet
За норвежката сьомга единственото ми предположение е, че защото да е примерно от развъдник, а шотландската да не е /ама много малко вероятно/. Почти убедена съм, че причината е посочената от Бобче - многото предлагане. Аз лично много я харесвам. И хич нямам скрупули да мисля, че ако не е 100 лева за килограм не е хубава.  Grinning
Хайде лека вечер , че дечурлигата днес ни докараха почти до инфаркт /особено синът/, направо се уплаших за ММ . Хубав празник щяхме да си изкараме  ooooh! Та гледайте си здравето, то е най-важно. Лека вечер и хубав празник. Мен утре ме чакат две тренировки - 60 минути Апър Елит плюс 20 минути Аб шредър. #Crazy Не знам как ще намеря време, пху, най-много да заменя аб шредъра с Аб атак от Макс 30, поне е с цели 10 минути по-кратка.
Свети, заповядай и без да има прием. Ще приемем теб  Hug Hug

# 249
  • У дома
Привет спортни дами   bouquet

Аз най-накрая се реших да боря депресията и здр. проблеми със спорт. А благодарение на dong quai се метнах на пътеката с устрем и настроение  Simple Smile И понеже не ми се прави програма, засега съчетавам Джо Дилън с уредите вкъщи и завършвам с боксовата круша за затъпяване на жилото  Mr. Green

# 250
  • Пловдив
Хайде и аз да се разпиша все още в старата година, че утре не знам дали ще смогна.
Днес по програма Pulse от Insanity Max 30 + Кристин и 20 минути корем.
След първата седмица от Insanity Max 30 се чувствам страхотно. Липсваше ми Шон  Crazy.
Ще комбинирам и с Румяна, нетърпелива съм да видя какво е замислила за след НГ. Определено мисля доста да се разнообразявам и с останалите ми любими треньори.

# 251
Здравейте спортни! Чета ви най-редовно, но понеже съм леко в дупка, не пиша да не развалям хубавия тон на темата.
Маги, благодаря ти!
Бобче, все се каня да те питам като тичаш и казваш , че гледаш филм, в къщи или как? Много ми се иска да имам пътека в къщи, но хем скъпи, хем много място нямам...
Миналата седмица бяхме на ски с приятели във френските алпи. За съжаление на мен малко ми се падаше да карам, понеже се редувахме да пазим най-малкото. Иначе е голяма тръпка и хубавао се натоварват краката.
Фея, благодаря за детокс темичката. Ще се пробвам, макар ежедневно да пия смутита, но не съм до сега карала само на тях. Като бяхме на ските трябваше да карам на конвенционална българска кухня. Накрая много ми липсваше блендера и зеленото смути. Това беше първото, което си направих като се прибрах.
Бях ви обещала снимка, не само в гръб:

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 22:38 от Annick

# 252
  • Stavanger,Norway/ Varna
РейнМаги, вечерям към 5 обикновено и е почти винаги месо/риба със салата. Към 20-21 часа, обаче имам я шепа ядки, я малко кесам или плод.

Аз ям сравнително малко. Имам средно 3 хранения на ден, които са в малки количества и не ми е проблем да тренирам на гладно. Е, повече силови ми идват на нагорно, но се свиква.

Annick де да имах пътека... Crazy. В залата където тренирам, както и в тази на хотела има добър интернет и ги гледам директно от нета филмите. Пробвах на телефон и не виждам добре, но на таблета няма проблем. Направо забравям за времето  Grinning

# 253
  • here, there, everywhere
Любче  Hug
Аз днес хапнах в пъти повече от нормалното. От 1 януари съм се зарекла в стриктност, да видим...

Който иска може да погледне това филмче. Нищо ново не казват, но си е повод за размисъл: https://http://vbox7.com/play:m82ffe8c95

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 07:23 от Nuclear

# 254
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Маги, не съм Бобче, но да кажа, че въглехидратната вечеря е оправдана ако на др ден имаш предвидена тренировка. Аз макар и да се храня с В, гледам да ги ям на закуска и на обяд. За вечеря много - много не се препоръчват.

Аз мисля утре да завърша годината с крака  Party

АнниК, страхотна си! Ти наистина се поизгуби, затова докато си на линия да те питам, от колко време тренираш, кои са ти любимите програми?
Агент, честита годишнина   bouquet
Любче  Hug 
На мен последните дни са ми много тежки, за първи път в живота си имам стресница, а хубаво започнаха празниците, но уви  Rolling Eyes До сега писах да ви се оплача, но както каза Анник, няма да разваляме хубавата тема  Peace

Весело посрещане на Новата Година, момичета, бъдете здрави и силни   Hug

Общи условия

Активация на акаунт