Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 545
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Stavanger,Norway/ Varna
Диляка, моето монотонно кардио е с 12 км/ч, което съвсем не е бързо ходене  Grinning, но ти пробвай от начало с редуване на тичане и ходене, като надграждаш и увеличаваш тичането  Peace

Лидзи за прасците е трудна работа. Скачане на въже, повдигане на пръсти с тежест, качване на стълби на пръсти, тичане под наклон на пръсти.... Аз (без въжето, че го обожавам), избягвам всичко останало, че моето е грозна работа. Плуването добре оформя, особено ако ползваш дъска и наблегнеш на крака кроул, дори с плавници е още по- добре.  Peace

Да се похваля, че вчера си купих коледния подарък. След много мерене и чудене, се оказа, че Асикс не са маратонки за моя крак, и най- добре ми паснаха Мицуно. Та си взех тях и днес им направих сефтето- мноого съм доволна.
Отчитам 6 км тичане и тренировка за гръб. Завърших с корем и дълго разтягане. Имам МТ от вчерашните ходещи напади и си мислех, че ще я разкарам, но още повече ме скова като ми изстинаха мускулите  Crazy Ходещите напади са страхотно нещо, винаги ме удрят точно в проблемното място- долната част на дупето (извивката с бедрото) и леко настрани към брича.  Peace

Много ми се тича навън, но на толкова студено- абсурд. Тук заледява кофти през нощта и не сварват да хвърлят сол по тротоарите, какво остава по еко пътеките. Ще се претрепя някъде  Rolling Eyes

Гугъл завиждам за преходите. Така ми се иска и на мен, но сама тръгва ли се. Нито ММ е по тези неща, нито имам такива приятели. Всичките залепнали за диваните- много се дразня. На ММ най- много. Пак започнах да му мрънкам да влиза в релси, сам видя колко бързо постигна резултати миналата година. Нооо, го мързи  #2gunfire

# 226
Бобче, какъв е твоят проблем с прасците?

Моите са станали огромни за моя размер - 36/37 см обиколка  Twisted Evil
Никога не съм ги тренирала целенасочено, но от това бягане явно...хич не съм доволна, ботуши не мога да си намеря  Mr. Green

# 227
  • Stavanger,Norway/ Varna
Същият  Laughing. Моите са 39 см. Винаги са ми били големи, мисля, че е генетично. Баща ми също е с такива. Спра ли да тренирам- спадат. Ботуши носих преди години, когато се продаваха от онези ластичните нагоре.  Crazy Да не ти говоря с рокля и на токчета каква подкована кобила съм  Rolling Eyes Знам, че докато тренирам няма да спаднат, но гледам да разтягам много там, да се поиздължат поне  Laughing

# 228
Навън е просто страхотно! Да де, студено е, но като пече слънце и човек не го усеща така лошо. Направих си току що Sweat intervals от Insanity Max 30 - този човек знае как да те скапе. Ама тамън я свърших и ме хванаха лудите и излязох в снега да потичкам.  Mr. Green Честно казано, тази година за пръв път излизам и при паднал сняг.  Blush Много е яко.

Дилянка, аз тичам с едни от Декатлона на Kalenji предназначени за планинско тичане. Дишащи са, малко са кофти, че понякога влиза сняг в тях, но грайферите им са с много добро сцепление и се хлъзгам само на сериозни ледове. Нещо не ги намирам в сайта сега, но съм 99%, че си ги има в магазина. Аз като цяло съм много доволна от тази марка. Хем не са супер скъпи, хем имат много добро омекотяване.

Лаленце, дано.  Heart Eyes Мисля на 2ри януари (примерно) да напъна моя да ходим на Райското пръскало в Стара планина и мисля там да се пробвам за пръв път. Ако не стане тази по-амбициозна идея, Драгалевци - Черни връх винаги е вариант и ми е съвсем наблизо. Пък с каквато скорост успея като за пръв път.

Like_Smoke, и моите са същите прасци - 37 см точно. При мен стана от тичане по стълби преди няколко години, когато бях още пубертетче - бях напълняла и личната лекарка ми каза да пробвам да тичам по стълби, а аз се отплеснах и след няколко седмици вече ги бях надула. Оттам нататък няма спадане, ама и аз много не се тормозя.  Mr. Green

bob4enka, а лятото поне ходите ли? То си трябва компания. Сам в планината си е изпълнение за напреднали. Моя поне много обича, дори може би напира повече от мен понякога, но си струва.

Поздрав с една снимка от Рила (14 Декември):
http://prikachi.com/images/683/7815683U.jpg

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 14:43 от Google76

# 229
Дилянка , аз тичам по блуза , като си нося и яке или горнище , което си връзвам на кръста. Като приключа си го обличам. При по - голям студ или вятър тичам с шапка и ръкавици

# 230
Отчитам йога и Insanity MAX 30 Cardio Challenge..разказа ми играта, жестоко е, но определено имам нужда от още подготовка...едва дишам  Rolling Eyes
Бобче, аз затова казах нещо като  Grinning знам, че съм далеч от твоите постижения. Максимума досега ми е 5 км..
Лия, не ти ли е студено, аз искам да се навлека супер много  Grinning

# 231
  • UK
Момичета, здравейте! Виждам, че празничните дни с нищо не са ви попречили на тренировките, за разлика от мен - браво за постоянството!
Аз от снощи съм в София и както винаги ме удари носталгията. Прекарах една малко тъжна семейна Коледа във Варна, но се радвам, че бях там - семейството е и за тези моменти, иначе за хахо-хихи всички знаем Wink
Поздравления за подаръците, формите и всичко! Аз ще съм обратно в спортен режим след Нова Година. Довечера се прибирам в Англия, ще се готвя за парти утре и искам да си видя мъжлето, че много ми е домъчняло.
Ако не пиша утре - пожелавам да сте здрави - вие и семействата ви, и да се подкрепяме все така към общите цели Simple Smile По-вдигнати дупета, по-стегнати бедра и най-вече повече самочувствие през 2015! Party
П.С. Баща ми ме намери за грозно слаба и какъв бил този мускулест гръб, жена ли съм била или кво (и това от бивш плувец - явно съм му навяла асоциации с плувкиня от ГДР  Joy)

# 232
Лия, не ти ли е студено, аз искам да се навлека супер много  Grinning
Само докато загрея малко .

# 233
Отчитам ден 67. Нещо зорно ми дойде  Thinking

Льоли  Joy

Възможно е утре и аз да не стигна до форума, та да ви пожелая от днес весело посрещане на новата година и да сте все така готини и неповторими  Hug

# 234
И аз да се отчета с нещо по-съществено в предпоследния ден на 2014 година. Направих пореден Ден 2 от Джилиан 30 Day Shred. Този път ми се видя по-леко  Simple Smile Честно да си призная липсва ми Румяна и все още не мога да се настроя на друга вълна. Не знам с какви тренировки ще продължа нататък. Засега ще мъча Shred-а - имам още какво да усъвършенствам.

Днес се поразвихрих малко в кухнята и спретнах един диетичен тиквен сладкиш. Голяма борба беше с тиквата, но победих аз в крайна сметка Grinning. Сега съм го оставила да изстива. Сготвих си и едно режимно телешко със зеленчуци по китайски. Това ще ми е готвенето за 2014 година. Утре съм дежурна, но мисля сутринта да разгрея добре с някоя макар и кратка тренировка, че без това е голям студ навън. На финала на 2014 трябва да сме на ниво, нали? Hug

# 235
  • Пловдив
И аз пожелавам весело и незабравимо посрещане на НГ. Да сте щастливи, здрави, обичани и обичащи. Страхотен празник на всички!
Аз си тренирам по план Асайлъм 1&2 хибрид, за сметка на това обаче ядвнето ми идва в повече, адски съм се окръглила. ooooh! Надявам се след НГ да успея да влезна във форма,че вече съм сланинка.
РейнМаги, пробвай с VLX, което Атомче препоръча, имах същия проблем, с него го разрвших.
Макс 30 очаквам за мен да бъде Феникс, ще видим, правих Сует Интервалс мин седмица, изкефиха ме адски, с много нови упражнения, а трудността е ... На 8. За дългите трвнировки, аз отдавна ми де налага да тренирам по 50-70' ежедневно, та дължината от 90 на Румси ме че плаши. По-скоро сега се плаша от кратките 30' на Инсенити, но ... Колкото-толкова.
Дели, голям сладкиш си
Лидсито й казах вече, страхотна фигура! А за плоския задник и манекенките да кажа,че,единствено жените смятат кльошаво кокалесто смачкано дупе за секси. Уверявам, мъжете мислят друго.
Много щастие и спорт, мацки!
п.с. Ако вие сте миньони, аз съм хобит...152см. Няма да казеам колко много кг... Кой смяташе, че е много 46 на 162? Аз ако съм 46кг. Някога ще дам не банкет, ами прием с кралицата.
  bouquet

# 236
  • Sofia
За днес отчитам Кардио 2 от БР. С тия вируси и прекъсвания при мен от 90 дни ще станат 190, ама няма значение, важното да се върви напред Simple Smile
Ще ходим и с децата на басейн, колко плувам с тях не е ясно, но поне е нещо пак.

# 237
Кой смяташе, че е много 46 на 162? Аз ако съм 46кг. Някога ще дам не банкет, ами прием с кралицата.
  bouquet
Аз бях.  Blush Но аз по-скоро се чудя за начина, по който стоят на мен. Иначе като цифра звучат добре, дори малко. Ама на дупе стоят повечко.  Blush

За Asylum освен тежести какво друго е необходимо?

# 238
Стефани, аз живея в чужбина, купувани са онлайн (амазон), но това са най-простите възможни ластици, предполагам, че ще ги има по спортните магазини в София!

И Лидси (каква великолепна височина!) и Льоли са с прекрасни тела и ИМХО структурата им не позволява да се "пренапомпат" - и дълъг мускул и релеф много им отиват!

Бобче, а защо не потърсиш онлайн някоя локал група за бягане/трамбоване по планини? Тук са много популярни... То какво ли вече се прави по "класическия" начин, без да е намесен интернет и виртуални общества  newsm78

Барб  Grinning И за Ипанема и към Куба бих литнала на секундата, но прекалихме тази година (3 ваканции на 3 континента), та бюджета за ваканции е похарчен за 9 мес напред и само гледам с влажен поглед  страниците на Нешънъл Джиографик като ми дойде в пощата! Подозирам, че някоя моя прабаба е прегрешила с циганин, дай ми да пътувам и да се шляя на мен  Mr. Green

Обхванала ме е някаква мания за чистене и изхвърляне в края на старата година и изхвърлям не на кило, а на тон... Тази сутрин към 1ам завършихме ремонта на банята в мазето (ако искаме да ремонтираме другите трябва да имаме 1 функционираща) и ММ рече, че това ми бил подаръка за годишнината от брака (за който аз бях забравила!). Уморих се от ремонти, а ни чакат поне 3-5 год още от същото!

# 239
  • Сливен
Здравейте  Hug
Отчитам ден 18 и ден 23 от 90ДП.
И аз не знам утре дали ще се разпиша тук, така че ви пожелавам весело посрещане а новата година  Hug

Общи условия

Активация на акаунт