Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 415
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
днес станах сутринта рано, готова за тренировка и пускам си компа и нямам нет  #Cussing out.  А аз без клипче не съм свикнала, не мога да тренирам, по-скоро до сега не съм тренирала. Не мога да се отчета с тренировка за днес. Закуска- мюсли с мляко и кафе.
Мери, имам нужда от твоята помощ. Понеже си преинсталирах компа и ми замина програмката, която ми беше пратила за сваляне на клипчета. Дали можеше с тази въпросна програмка да свалям и клипчета от сайта на Румяна?

# 631
  • Stavanger,Norway/ Varna
Би, болен мъж козирог, а  Laughing съ6тата многострадална Геновева си имам в къ6ти  Crazy

Лъоливирусно е това с корема. Тук покрай нас, вси4ко се изреди с проблеми за по ден два. Бързо минава, но е неприятен. От в4ера и аз съм по- добре.

Днес от малко време сутринта ре6их като 6те е малко да се разбия.
От4итам Блек Джек (забелязвам доста добро подобрение в издържливостта в този комплек, при това без да съм правила бърпита цели два месеца. Отдавам го на интервалното ти4ане.); силова за горна 4аст и 4х50 ходе6ти напада. Много добре ми влезе, само дето сега умирам от глад, а ядох преди 4ас  Crazy

# 632
Привет,
засега направих само предизвикателството, но довечера ще има още нещо, най-вероятно Джилиян Левъл 2  Simple Smile .
Фея, Мис, много ви благодаря. Оказа се , че my friend може да си преведе рецептите и сега ще очакваме резултати  Simple Smile .
Аз чията така и не я заобикнах.
Вчера бях толкова уморена, че почти не вечерях (не се случва често). Хапнах 1 банан и 2 мандарини. Днес съм по-добре.
Очаквах по-големи резултати от трениращите с Руми.

# 633
Здравейте милички,

Ей, тези мъжлета, ма големи гевезета са ни значи, да са ни живи и здрави  Grinning

Навих ги моите калпазани у дома да ходим заедно да спортуваме, единия иска да тичаме и плуваме, другото калпазанче иска фитнес-Дадено! Само и само да спортуват нещо, дано ги запаля за още. Утре сутрин ще си метна тренировчица само за мен у дома, ала Кристи и Джаки, обичам да ги комбинирам. Heart Eyes

Влизам да кажа на Любчето, че съм й голяма фенка на последните постове, напълно съм съгласна с мнението и още, че много обичам хора, които имат какво да кажат, казват си го едно към едно и са готови да си го отстояват.

Кой беше споменал, че Джаки ще публикува ново предизвикателство, аз лично не мога да се ориентирам в сайта й, нещо сложничък е станал, а и във фейсбук-страницата нищо не откривам. Моля дайте знак, който го намери  Hug

Чията рядко я хапвам, но не я чякам да се "разлигави",  добавям я в малки количества и директно консумирам.

# 634
Здравейте, здравейте,
отчет за вчера с ден 2 от ДП.
Храната супер, с изключение на една малка филийка пушена сьомга с масло за вечеря.  Heart Eyes Толкова е вкусна, че не издържах.

Чия за срам не съм пробвала, но Любчето, дявол такъв винаги изкушава с някакви хубави, сочни, хлебчета.  Mr. Green Да си знае, че тя е виновна за вчерашното ми нагазване на лука.  Mr. Green

Под офиса има склад за ядки, та вчера се сдобих с 200гр. годжи бери за смешни пари. Освен с кисело мляко, как инак мога да го консумирам?  Crossing Arms Никаква идея си нямам.

# 635
  • Сливен
Здравейте  Hug
Отчитам от снощи - ден 32, а днес - ден 33 от 90ДП.
Би, съгласна съм с това за козирозите, ММ също е козирог и като му има нещо се превръща в бебе  Simple Smile
Хубав следобед  Hug

# 636
Здравейте! Много ме радват резултатите ви от 90 ДП- 2-3 кг , 3-4 см , вирнати и стегнати дупета и изчистени кореми. Браво момичета!Благодаря за споделеното , сега вече  нямам търпение да дойде понеделник и да започна и аз , надявам се точно на такъв резултат . Обаче мнооого съм си отпуснала    храненето  , и за това постоянно си повтарям че предизвикателството не се състои само от тренировки ,а и от "хранителна дисциплина".
Чиа и аз купих последно на 2.90 ,насипна, и освен в кисело мляко с овесени ядки, понякога я добавям и към салатите. Но визуално има разлика насипната и пакетираната (която е и по-скъпа). Следващия път ще дебна продавачката, която познавам отдавна ,да я питам дали има разлика в качеството.
Чайовете и аз ги пия без захар , но на малките слагам по малко мед . Опитвам се да пия по един билков и един зелен на ден , но не  винаги успявам. На работа нямам удобства за правене на чай и си правя от пакетчетат , а вкъщи не се сещам , все има какво да правя и се отплесвам. Интересно как така не се отплесвам с яденете ... Мисля че чая е мн хубаво нещо и ме кефите като кажете ,че пиете по 2 кани дневно.
Отчитам level 3 , 30 day shred.

# 637
Меги, да, можеш всякакви клипчета да сваляш с тази програмка. Downloadhelper за мозила  Peace

# 638
Цитат на: ~Би~link=topic=816678.msg29855952#msg29855952 date=1420756615
Симпа, поздравявам те за резултата, който не е никак малък. Гордей се с него и продължавай смело напред борбата с местните традиции, нрави и ... кебапчета  Hug

Благодаря, ~Би~ Hug!
Резултатът наистина не е малък, но бързо свикнах с него и може би затова вече не го приемам за кой знае какво. Продължавам напред, разбира се. Общоизвестно е, че по-малкото килограми се свалят и по-трудно. Бях подготвена за това, но не съм предполагала, че усилията, които трябва да положа, могат да ми станат толкова приятни Grinning. Отчитам и благотворното влияние на добрата компания в това начинание  Heart Eyes.

Днес нямаше кебапчета  Mr. Green
Но пък рефрешнахме Ивановден Party.  
Няма как - все още имаше именици, които не са черпили. Но пък този път изкушението за мен беше по-голямо - мъфини и памук-погача. Успях да се огранича до 2 мъфина и едно парченце от погачата, но не беше никак лесно - и двете бяха ужасно вкусни и майсторски приготвени! Хапнах доволно и без абсолютно никакви угризения  Grinning
Събота и неделя почивам - значи скоро богати трапези не ме очакват... поне до другата седмица Wink.

Днес - почивка от тренировки.
За сметка на това утре мисля да се натоваря повече.

# 639
Завиждам ви на богатите трапези на работа. Аз днес работих самa, без възможност за почивка за обяд и цял ден съм на един протеинов бар набързо мушнат сутринта в съблекалнята след тренировка. Прибрах се и омахах цяла пъница със сладки картофи и кисело мляко, оххх.

Споделих ли, че като работя в хотела, си ям обяда на пътеката Simple Smile. Имаме половин час пауза, взимам си обяда ( подготвям такъв, който може да се яде с ръце или в кофичка с лъжица), намествам пътеката на 6,5 км/ч и вървя, гледам телевизия и ям. Ей така с униформата. Добре, че и шефа обядва по това време, а и няма гости, че кой знае какви погледи ще събера.

# 640
bob4enka, гледката определено е много секси  Grinning

Никога не би ми хрумнало да обядвам така. Поне не на този етап. Но знае ли човек какво му готви бъдещето Grinning?

# 641
  • UK
Отчитам ден 82 от 90 ДП + ден 9 йога + 60 сек планк! + зелено смути за закуска!
И страхотен обяд от зел. салата, домат, краставица, зел.чушка, нахут, царевица и печен сладък картоф и пълнозърнеста питка с авокадо! Няма такава вкусотия!

Нямам търпение да свърши 90ДП и ще дам отчет откъм резултати и мерки + ще направя съпоставка с БР, която правих миналата година, защото и при двете програми стартирах при еднакви кг и мерки горе долу! Simple Smile

# 642
  • UK
Ама къде е удоволствието от храната изядена на пътечката?  Rolling Eyes
За многострадалните Геновеви ясно - и моята е козирог... Tired Сега съм му поставила бойна задача - да ми поръча днес нов зоб Simple Smile - т.е. протеин, че привършва моят. Да свърши нещо полезно, да не се тюхка само...
Подариха ми днес едни бадеми, покрити с черен шоколад - невероятни. Почерпих себе си, колегите, и ги скрих. Дяволска работа. Crazy

# 643
Добро утро!
Скапано ми е, но с тренировките продължавам.  Twisted Evil Mr. Green Те са моята "пътеводна светлина"  Mr. Green Храненето е "друга бира", да не навлизам в подробности.  Mr. Green
За днес тренировка за цяло тяло, в комбинация с плио движения, 4 серии всяка двойка, 1 час.
Лек ден!

# 644
Льоли, удоволствието е на лице, как къде. И много добре се чувствам така. 8 часа работя седнала пред компютъра и половин от тези 8 часа имам възможност да се движа. Хем се раздвижвам, хем се разбуждам, хем не ми е тежко. А преди, от 6 когато закусвам, до 12 когато обядвам примирах от глад, сядах, наяждах се и така ми се приспиваше, че едва изкарвах остатъка от деня.

Общи условия

Активация на акаунт