Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 413
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Отчет - Six weeks six pack level 1

П.С. Ех, момичета, след днешната тренировка си спомних първия прочит на "Гераците". Не си спомням в кой клас беше, но беше от задължителните литературни произведения. Хареса ми. През 2013-та го прочетох отново и ми се стори толкова различно! Все едно не беше същата повест. Възприех я по коренно различен начин. Че и със сикс пачето така - беше ми любима преди, отдавна не я бях правила. Днес я преоткрих - съвсем различно натоварване. А и не може само да се бутат железа. Излезе ми душата.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 19:38 от Lidsy

# 646
Бобче, моят дядо (лекар) казваше "И конят не върви, докато яде". Аз ако ходя и се храня, не изпитвам удоволствие от яденето. Сякаш вкус няма.

Любче, права си - и въздухът, и слънцето, и водата са вредни. Всеки си избира как да постигне баланс и пристрастяването към кои "отрови" да запази. Затова най-вероятно след детокса пак ще пийвам по едно кафенце на ден - обичам вкуса му, аромата му, консистенцията на еспресото, която прави моята машинка.  Peace 

Днес трябваше да съм много рано в офиса, та не успях да ходя в клуба. Ще тренирам довечера в блоковата зала.

# 647
отчитам зумба, и нея си я бива  smile3521

Бобче, това което казваш даже не мога да си го представя...
Аз гледам , когато  ям само това да правя, и да ям бавно, въпреки че не винаги ми се получава.
 И за днес вечерях зелено смути - спанак, марула, ябълка,круша и замр.банан. Добре стана.

# 648
Отчитам отново понеделнишката тренировка на руми с тежести на краката, целта ми е да се натоваря добре преди уикенда.
Попаднах на интересна статия за 100те най-влиятелни във фитнесз и храненето на англ. Ето за който го инересува:
http://greatist.com/health/most-influential-health-fitness-people
Не знаех, че Шон е бил танцъор при Марая Кери.
За кафето, пия макс 2, но понеже много обичам миризмата му, в работата си правя на воля, но не го пия а го мириша Simple Smile

# 649
  • Варна
Привет-мривет!

Честит петък както се казва Mr. Green
Отчитам Ден 5 от Седмица 2 на Румяна +100 Rep Squat Challenge #2: https://www.youtube.com/watch?v=3FNAoJpGbrI

Тези блендери толкова ми харесват, че реших да си купя FB Fit - 8 Week Fat Loss Program to Lose Weight, Build Lean Muscle & Tone Up - струва 9,99 долара и има плащане с пейпал. Обичам да имам  график  Mr. Green
Вчера правих тази: http://www.fitnessblender.com/videos/strength-hiit-and-pilates-w … ower-body-burnout  - също мноооого ми хареса!

Напоследък вечерям зелена салата+айсберг+краставичка+тон+маслини + сушени доматки -  мм, много вкусно, не бях яла сушени домати в салата Simple Smile

# 650
Направих йогата на Нора днес- много е сладка.
И аз определено не мога да ходя и да ям, изобщо не усещам храната пълноценно.  И после пак съм гладна..

# 651
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ама естествено, че ако имах възможността да се движа повече през деня, щях да предпочета да седна и бавно, славно да преживям. Някой път, човек трябва да избира. За себе си видях, че така ми е по- добре. Свят широк- хора всякакви Wink
Ох, дремнах един час и съм нов човек.

# 652
Бобче, не беше укор това, душко! Говорим си само.

# 653
И на мен често ми се случва да ми е много по-приятно да хапна нещо свежо права в кухнята отколкото да седна и да ям бавно и наслаждаващо се. Предпочитам бързото хранене (не за сметка на качеството, разбира се), когато съм в творчески период и имам страшно много работа. В такива моменти не ми е изобщо до храна, удовлетворението идва от друг източник.  Simple Smile

# 654
Аник, интересно  Peace Много хора даже не съм ги и чувала, ще е интересно да се прочете.  Мишел Обама определено не бих я сложила на номер 1.

Благодаря за споделеното за 90 дневното предизвикателство Може някой ден да доживея и него да направя.

За днес - Ден 5 за заети хора, сега отивам на една среща и ако приключа по-рано смятам да отида в джима да тичам.  От понеделник започвам 8-седмичната програма на ФБ за заети хора., ще споделя резултати след това  Peace   Събота и неделя сме на ски  Heart Eyes  

# 655
Мама Мил, а не смяташ ли, че заради г-жа Обама се промениха изискванията за училищните столски храни? И колко много let's move кампании направи, и училища посещава... Аз много харесвам и двамата Обама. Да имаше право на още един мандат, за Барак щях да гласувам.

Орниш също е в списъка. Много правилно.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 21:58 от Фея Кръстница

# 656
пак съм аз  Embarassed..след смутито пак огладнях.Засити ме за около 2 часа.
Та да се похваля , че си направих първия хумус.
Вкусно е, но имам чувството, че нещо му липсва.
Правих го по тази рецепта:
Скрит текст:
Необходими Продукти:
нахут - 400 г чесън - 2 скилидки лимонов сок - 1/4 ч.ч.вода - 1/4 ч.ч.зехтин - 1 ч.ч.сусамов тахан - 1/2 ч.ч.солчерен пипер червен пипер - лют

# 657
пак съм аз  Embarassed..след смутито пак огладнях.Засити ме за около 2 часа.
Та да се похваля , че си направих първия хумус.
Вкусно е, но имам чувството, че нещо му липсва.
Правих го по тази рецепта:
Скрит текст:
Необходими Продукти:
нахут - 400 г чесън - 2 скилидки лимонов сок - 1/4 ч.ч.вода - 1/4 ч.ч.зехтин - 1 ч.ч.сусамов тахан - 1/2 ч.ч.солчерен пипер червен пипер - лют

Ами липсва му, препечена филийка пълноз. хляб или домашен крекер  Grinning

Една приятелка наскоро ми донесе бурканче сусамов тахан и го изядох за 3 дни  Embarassed с какао и мед, уникална комбинация  Heart Eyes

Откъде във Варна да си купя нахут?

# 658
  • Пловдив
Фррея, нахут има абсолютно навсякъде, и сух за варене, и консерва, има го дори в моя селски квартален магазин, в който често няма хляб например. Та нямаш грижи за нахута.

# 659
Дам, трябва да си купя хлебец, ще е чудно!
Иначе аз нахута го взех от Кауфланд, но Люба вече писа, че го има навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт