Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 473
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и запазете спортния си дух! Идвам с надежда да ми помогнете - пробвам различни спрейчета и стикчета против изпотяване, но след тренировка съм винаги много изпотена и си усещам миризмата на пот. Много се дразня на това, знам, че няма как да се премахне напълно, но все пак...споделете от кои продукти сте най-доволни, да се ориентирам към тях и дано да намеря най-доброто за себе си! Благодаря ви много, момичета.  Hug

# 76
Как очакваш след тренировка да не си потна и да не ... миришеш?!  Shocked

# 77
Фея, искам, и още как. Аз от сега си мислех, че трябва да връщам назад, за да търся твоите и на Дрийми идеи. Hug
При нас продават такава кокосова вода. Пробвала съм я веднъж като сок, стори ми се странна и не можах да я изпия, а така обичам водата от хубав, пресен кокосов орех. Но това с кокосовите орехи си е тото. Може би ако смесвам кокосова вода в смути, няма да се усеща особен вкус.
Nuclear, мога да снимам пакета като го видя.

Аз след тренировка не съм за пред хора, а за под душа. Спортният ми сутиен след няколко тренировки спокойно би могъл да бъде изгорен. hahaha Иначе чета, че има много фенове на "гъбката" на Дав, но не знам доколко би помогнала повече от душ.

# 78
Нещо не ме разбрахте, душът е ясен, не търся начин да си го спестя  Shocked  Интересувам се от ефективен продукт против миризма и ако сред вас има момичета, които са забелязали добър резултат от ползването на такъв, исках да помоля да споделят.  Peace

# 79
  • here, there, everywhere
Влизам да отчета ден 1от 90ДП на Руми. Реших да го направя за разнообразие.

Аз против изпотяване си ползвам сухите стикчета на Рексона с памук. Поне при мен си действат като ги сложа след душа. До момента съм доволна, защото аз и след душа продължавам леко да се потя от тренировките.

# 80
RayaRot преди 1-2 лета ползвах това и бях доволна, наистина спира потенето за 10-тина дни и то в голямата жега, но съм го ползвала само под мишниците и не знам дали можеш да си пръскаш цялото тяло (аз понеже най - много се потя в областта на гърба и гърдите). Мисля, че продават такива спрейчета за ръце и крака, но за цялото тяло не знам дали имат. Също не знам дали е подходящо за ползване непрекъснато защото все пак си спираш функционирането на потните жлези на тялото - според мен трябва да се ползва разумно.

# 81
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и запазете спортния си дух! Идвам с надежда да ми помогнете - пробвам различни спрейчета и стикчета против изпотяване, но след тренировка съм винаги много изпотена и си усещам миризмата на пот. Много се дразня на това, знам, че няма как да се премахне напълно, но все пак...споделете от кои продукти сте най-доволни, да се ориентирам към тях и дано да намеря най-доброто за себе си! Благодаря ви много, момичета.  Hug

Прекаленото потене може да говори както за нервни смущения, така и за хормонални. Обърнете внимание и на хранителния режим, това също оказва влияние. Търсете решението на проблема в дълбочина, а не в козметични продукти.
Весели празници!

# 82
Трябва да започна отчета си като вчера   Twisted Evil Mr. Green . За снощи отчитам сърми, баклава... Mr. Green, а за тази сутрин кръгова тренировка за горна част, в 4 кръга, 35 мин.

На ММ дъщерята вече 6 месеца живее с нас ( на 19 г ), но не беше проявявала интерес към моите тренировки. Не исках да си натрапвам мнението, но преди 1 седмица сама прояви желание. Вече 2 пъти и правихме тренировка, за сега започнахме с базови движения със собствено тегло. Надявам се да успея да я запаля, а тя да успее да задържи мотивацията си.
Прекрасен ден на всички!

# 83
За днес това

Това с потенето е много гадно. Аз пък не се потя даже и след тренировка. Но то и моето не е нормално.

# 84
  • някъде в орбита...
Весела Коледа, дами santa2

Един приятел след дълги обяснения за съставките на стикчетата и дезодорантите с/у изпотяване, и как реагират с организма ни със времето, ме убеди да спра да ги ползвам (експеримент за няколко месеца). Не мога да кажа че беше прав, не съм химик, но е факт че след първоначалните смръдливи седмици потта ми постепенно смекчи аромата, и сега определено положението е доста по-добро  Blush Все още си ползвам парфюми в ежедневието, но пък след упражнения не тичам към душа все едно съм се подпалила Embarassed

# 85
Аз си потренирах доволно, абонирах се за  GymRa и след края на тренировката ми се заредиха поне 10-тина нови тренировки, които бих опитала, изглеждат страхотни.

За потенето аз от силния стрес през изминалия месец направо нямам думи какво чудо бях.

Последствията са, че свалих кг, че хич не ми оставаше време за ядене, и нещо нямам апетит все още, свалям си както не ми се бе случвало отдавна. Малко е гадничко, щото е от притеснения и все едни такива работи, но от друга страна ми е приятно като си обличам все по-хлабавите дънки ден след ден.

Свети, ще те питам нещо на лични.

Последна редакция: пт, 26 дек 2014, 19:31 от !Diva!

# 86
Интересувам се от ефективен продукт против миризма и ако сред вас има момичета, които са забелязали добър резултат от ползването на такъв, исках да помоля да споделят.  Peace
От години цялото ми семейство ползваме това (предпазва от вмирисване без да запушва порите, с което не се нарушават естествените функции на тялото)

Дана, чудесно! Ако се съберем повече хира, можем да направим отделна тема, да не спамим тук. Аз ще публикувам всяка рецепта.

# 87
И аз напоследък ползвам т.нар. кристали против изпотяване.
Иначе всеки има специфична миризма при потене, която е в резултат от размножаването на бактериите в отделената от тялото течност. И храненето и начинът на живот имат отношение към това как миришем Grinning.

Преди малко направих и последната тренировка от 90 ДП.

Днес имах достатъчно хъс за горене на калории (особено след парчето орехова торта, което ометох на обяд Grinning) и успях да тренирам 45 минути, с по 2 повторения на отделните комбинации. Не е кой знае какво, но мисля да я повторя отново в някой от близките по-калорични дни Grinning.

Днес за пореден път бях ядосана на себе си, че в последните дни все не намирам време за тренировка. Бях я запланувала за сутринта, но опаковането на последните подаръци и коледните курабийки ми "изядоха" времето. Затова пък днес съм с вечерна тренировка.

Не предвиждам вечеря. Направих си кана чай "Лека нощ" и с нетърпение очаквам Сънчо...

# 88
Знам, че е обсъждано в предишните теми, но ще се позволя да попитам  Blush - тези от вас, които използват ластици при тренировките - какви и откъде? преди малко се върнах от Кауфланд има само някакви найлонови /мн. грозни и тънки ми се видяха/ и такива с дръжки, но аз не искам такива.
Използвате ли тежести за ръцете и краката при тренировка?

по повод стиковете - в момента използвам Dove, но в повечето случаи нищо не слагам, но и потта ми почти няма миризма.  Simple Smile

# 89
Знам, че е обсъждано в предишните теми, но ще се позволя да попитам  Blush - тези от вас, които използват ластици при тренировките - какви и откъде? преди малко се върнах от Кауфланд има само някакви найлонови /мн. грозни и тънки ми се видяха/ и такива с дръжки, но аз не искам такива.
Използвате ли тежести за ръцете и краката при тренировка?

Не е задължително да купуваш скъпи ластици от спортни магазини, достатъчно е да идеш до близката кинкалерия и да си купиш на метър.
Ако държиш да са специални, можеш да си поръчаш от сайт за хранителни добавки и аксесоари за различни спортове.
Тежести - лично аз ползвам пясъчни. За ръцете са х 1,50 кг, а за краката х 2кг, с лепенки са и доста практични дори при кардио тренировки с тежести.

Общи условия

Активация на акаунт