Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 506
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Междудругото, къде е Теди, че нали малко поизостанах от темичката?

Тук съм, чета ви и се опитвам да ви догоня и да се включа по темите, но все не ми остава ред  Rolling Eyes Аз си тренирам но по-рядко, напр. последно на 26-ти правих горна част, днес също мисля да направя една тренировчица с пудовка, ако намеря сили,  много ми се спи  Tired Ние сме от 15-ти по гостита, тържества и т.н. Дори вчера последно ходихме да проверим елха - при братовчед ми  Crazy Абе всеки ден с децата на някъде, вчера като излязохме в 10, прибрахме се в 7 вечерта  Crazy
За празничните трапези - аз не съм прекалявала, даже на Бъдни вечер си бях под стойностите  Crazy Обаче пък с тези гостита и събирания не спазвам много стриктно режима и съм +1кг.(от 54 на 55), което мисля, че е резултат по-скоро на завишения прием на мазнини (баница, торта и т.н.), от колкото на В. - аз съм си така и преди съм ви казвала, че на мен М не ми се отразяват добре  Rolling Eyes Та тоз' кг. не мисля да го боря сега. Догодина ще му видя сметката  Laughing Утре вечер пак сме на гости, а в други ден нали е НГ, така че въртележката продължава  Crazy  Laughing
Не мога да кажа, че не мисля какво слагам в устата си, но определено съм му поотпуснала края и си хапвам по-свободно, гледам с количествата да не прекалявам, иначе и домашна торта и нуга със зелени смокини и домашна торта рафаело и баница опитах и вино си пийвам, но както казах гледам да не прекалявам  Peace  

А! Все се каня да се похваля, че си писах със Зузка  Party  Аз се бях абонирала за $1 за нейните тренировки, обаче после нали си загубих картите и ги блокирах, та при нея е излязло прекъсване на абонамента и ми писа да ме пита дали имам проблем при логването. Аз първо си мислех, че е някакво стандартно съобщение, което дори не е написала тя и отговорих малко вяло, но тя пък ми върна после пак и така си пописахме малко  Simple Smile 

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 12:16 от TDI

# 166
след сутрешната тренировка /около час/, направихме дълга разходка с детето. голям кеф с този сняг.  Grinning и ме осени една идея  Flutter - да си купя кантар  Sunglasses. купих си и естествено след като се прибрахме първата ми работа беше да се изтегля. Ъъъ, няма да ви казвам какво показа новата придобивка -  Shocked  ooooh! Още съм в шок и отивам да си пусна някакво леко филмче за разтоварване.  bowuu

# 167
И за какво ти беше въпросната придобивка?  Wink

# 168
Ето ме и мен- днес съм с пълни сили. Няма и следа от гадните болки в корема- отчитам 90-минутната на Румяна и йога.
Утре ще започна нещо ново- чудя се обаче между PiYo или Insanity Max 30?! Какво ще ми препоръчате?
Добавям- аз изобщо не се меря, един път на три месеца се качвам, за разлика от майка ми, която е на кантара през ден. Няма смисъл от кантари за мен, дрехите са най-доброто мерило

# 169
да се следя  Wink очаквах да съм между 4 и 5 кг надолу от това, което показа. мн. ме е яд. на себе си де, не на кантара.

# 170
да се следя  Wink очаквах да съм между 4 и 5 кг надолу от това, което показа. мн. ме е яд. на себе си де, не на кантара.

А аз очаквах да съм повече при последното ми стъпване на кантар. Показа 65,4. Мислех си, че съм заковала на 67.

# 171
Момичетааа, някой да дойде да ме изрита от вкъщи, че съм залепнала за дивана  ooooh!

Много мразя сняг и направо ме мързи да ходя до залата, а иначе съм в пълен екип  Mr. Green Днес съм го решила кардио ден - ще си поскачам на въже и ще потичам. На финала корем.

Заради студа моите птици са умрели от глад и сега им напълних хранилката с варени яйца - направо го броят и те протеинов ден, много са смешни  hahaha

# 172
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Отчет: Половин Блек Джек + ZWOW 2 от тук: https://zuzkalight.com/workouts/zwow-2-improved/
Ох, леле майко, както се казва - на очилата ми им трябват чистачки Crazy

Лидси, какво правиш за покачване? Само с това не съм експериментирала и ми е любопитно. newsm78 Hug

Заради студа моите птици са умрели от глад и сега им напълних хранилката с варени яйца - направо го броят и те протеинов ден, много са смешни  hahaha

Joy 

Марш на зала!  Hug

# 173

Лидси, какво правиш за покачване? Само с това не съм експериментирала и ми е любопитно. newsm78 Hug

Аз ли? Нищо  Laughing От април 2013 до сега съм качила около 4 кг.

# 174

А аз очаквах да съм повече при последното ми стъпване на кантар. Показа 65,4. Мислех си, че съм заковала на 67.
колко си висока?

# 175
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз щях да питам Линзи, колко точно е висока,....май, си много висока  Grinning

Аз го ударих на мързел една седмица- намерих си един сериал и не мога да се отлепя от компютъра  Crazy. С храната съм що годе добре, ама от това лежане и гледане, хич не ми е добре. Днес изпратих децата на градина и занималня и се наритах в залата.

7 км тичане, а последния 8ми км- редуване на ходещи напади и бързо ходене. Да не ви казвам как се прибрах и дали ще мога да ходя утре  Laughing. Направих и тренировка за гърди и рамо, но нещо не ми спореше. Това залежаване си каза думата. Утре пак съм там, ако трябва ще пълзя  Crossing Arms

Такова стикче за под мишници като показаното от Фея ползвам и аз вече цяла година и не е мръднало. Започнах да ги ползвам, след като получих алергия от другите. Какъвто и друг вид да ползвам се обривам и сърби ужасно.
Кой каза, че си купил кантар? Веднага му махай батериите на тази гад лъжлива, хващай метъра и си свиркай с уста.  Peace

ТДИ и ти с кантарите  Rolling Eyes. Този килограм е вода, ще я изхвърлиш. На мен един ден на зеленчуци много ми помага, изхвърлям всичко.  Peace

# 176
Е, чак много  Rolling Eyes 181 см. съм. В категорията на Йотовска. Не знам дали усеща, че ще си сменяме шапките с нея Grinning Стига с тези първи места.

# 177
Извинявам се, ако вече някъде  се е обсъждало и съм пропуснала, но имам питанка - някой ползвал ли е нашумелите напоследък ластици за тренировки вкъщи? С различни дебелини са и могат да тренират всяка част от тялото.

# 178
Е, чак много  Rolling Eyes 181 см. съм.
че да не е малко Simple Smile особено пък от висотата на моите 157 см.  Laughing

stefanie_m, в търсене на ластици съм. не искам от онези с дръжките, обаче.

# 179
Хахах, и аз съм 157 см, 181 см са ужасно много за мен  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт